Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Transfere eşin girebilir bizde izin vermişlerdi tabi sizde nasıl olur bilmiyorum

Benim de 09:30 da ikimizin aynı anda senin Türkiye saatiyle benim ki buranın saatiyle hadi inşallah güzel haberler almak nasip olsun

Kızlar neler oldu bir bilseniz…Doktora kontrole gittim.İki embriyo koyulmuştu ikisi de tutmuş ama biri kendi içinde bölünüp tek kesede tek yumurta ikizi olmuş.Yani iki kese üç bebek var…Doktor takip ettikten sonra duruma göre redüksiyon yapmak yani gebeliği sonlandırmak ve tekil gebelik yapmak istiyor…Üçüz çok riskliymiş , ikizlerde de tek kese olduğu için birbirinin yemeği çalma, kordon dolanma gibi riskler varmış vs…Allak bullak olduk….Daha önceki gebeliğimde kalp durması yaşamıştım.Şu an öyle bir şey yaptırsam bile kalan bebek sağlıklı olur mu, bir şey olur mu yaaaa….Çok fena oldum.Nasıl yapıcam napıcam? 12. Haftaya kadar bekleyecekmişiz bir de…duyan bilen varsa bana akıl versin

Hayırlı akşamlar bugün 9. Günüm test günümdü betam 151 çıktı perşembe günü tekrar vereceğim inşallah sağlıcakla büyür bebeğim dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyalım. Buarada öksürüğüm benimde devam ediyor bol limonlu su içiyorum habire esniyorum birde göğüs ucum acımaya başladı başka bir şey yok şuanlık

Çok sevindim senin adına canım inşallah her şey sağlıklı güzel ilerler bizi de haberdar edersin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin
amin canım benim Allah razı olsun çok tatlısın bu süreçte çok desteğini gördüm bir de şey soracaktım doktorum şuanlık gonalf ve folik asit verdi Opu'ye kadar şunu ye şöyle beslen dediğin bir şey var mı?

Ay inanamıyorum mucize değil de ne? Neden doğurtmak istemiyor doktor ki çok çok mu risk varmış

Vallahi ne desem bilemedim Rabbimin mucizesi gerçekten hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla büyüsünler inşallah bu konuda yorum yapamam sizin için nasıl uygunsa öyle davranın Rabbim yardımcın olsun inşallah

İyi akşamlar canım maşallah sağlıcakla devam etsin büyüsün inşallah Amin
Çok geçmiş olsun

Canım senden de inşallah sende iyi ki varsın hayırlı güzel haberlerini alalım inşallah sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin
Organik yumurta yaban mersini avokado kabak çekirdeği bunlar yumurtaların kalitesini artıyor şifa olsun inşallah

Bu arada eşinde kabak çekirdeği ve bitter çikolata yesin spermlere faydası var önce Allahtan sonra doktorun eliyle şifanı bulursun inşallah Amin

12 hafta en riskli gebelik haftalarıdır onun için beklemek istemiştir doktorunuz. Üçüz gebelik senin için de bebekler içinde çok riskli bir durum. Böyle bir durumda ilerleyen haftalarda en iyi olanı bırakıp diğerlerine müdahale etmeyi seçebiliyorşar tabi sizin rızanızla. İkiz gebelik bile prematüre ve devamında tonla riskliyken üçüzde malesef durum daha fazla. Bunları yazdığım için özür dilerim ama bilmen gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…