Ay transfere yanımıza eş girebiliyor mu acabaa. Ben opuda ameliyathaneden çıkarken kocam da kocam diye sayıklamışım benimkini bi görün koltuklar kabarmış. Dedim sana bu bir yıl yeter ahahhah
Ağrı yok da canım bazen nedes alırken hırıltı oluyor sırtımda o da öksürüğe teşvik ediyor balgami atamıyorum ilaç kullanmadığım için opudan sonra monodoks vermişlerdi bi onu kullanıyorum işte
Bana da opudan sonra monodoks antibiyotik vermişti onu kullanıyorum canım hırıltı öksürüğü tetikliyor
Amin inşallahperşembe benimde randevum kalp atışı için 10.30 ta bana da normalde kendi yerine randevu vermişti ama son dk arayıp hastaneye gelin dediler dr orda olacak diye inşallah güzel haberler alırsınız sizde yumurtalarınız sağlıkla büyümüş olur o güne
Ay inşallah canım ya çok değerli bir anTransfere eşin girebilir bizde izin vermişlerdi tabi sizde nasıl olur bilmiyorum
amin canım benim Allah razı olsun çok tatlısın bu süreçte çok desteğini gördümÇok sevindim senin adına canım inşallah her şey sağlıklı güzel ilerler bizi de haberdar edersin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin
Ay inanamıyorum mucize değil de ne? Neden doğurtmak istemiyor doktor ki çok çok mu risk varmışKızlar neler oldu bir bilseniz…Doktora kontrole gittim.İki embriyo koyulmuştu ikisi de tutmuş ama biri kendi içinde bölünüp tek kesede tek yumurta ikizi olmuş.Yani iki kese üç bebek var…Doktor takip ettikten sonra duruma göre redüksiyon yapmak yani gebeliği sonlandırmak ve tekil gebelik yapmak istiyor…Üçüz çok riskliymiş , ikizlerde de tek kese olduğu için birbirinin yemeği çalma, kordon dolanma gibi riskler varmış vs…Allak bullak olduk….Daha önceki gebeliğimde kalp durması yaşamıştım.Şu an öyle bir şey yaptırsam bile kalan bebek sağlıklı olur mu, bir şey olur mu yaaaa….Çok fena oldum.Nasıl yapıcam napıcam? 12. Haftaya kadar bekleyecekmişiz bir de…duyan bilen varsa bana akıl versin
Çok riskliymiş erken doğum vs vsAy inanamıyorum mucize değil de ne? Neden doğurtmak istemiyor doktor ki çok çok mu risk varmış
Kızlar neler oldu bir bilseniz…Doktora kontrole gittim.İki embriyo koyulmuştu ikisi de tutmuş ama biri kendi içinde bölünüp tek kesede tek yumurta ikizi olmuş.Yani iki kese üç bebek var…Doktor takip ettikten sonra duruma göre redüksiyon yapmak yani gebeliği sonlandırmak ve tekil gebelik yapmak istiyor…Üçüz çok riskliymiş , ikizlerde de tek kese olduğu için birbirinin yemeği çalma, kordon dolanma gibi riskler varmış vs…Allak bullak olduk….Daha önceki gebeliğimde kalp durması yaşamıştım.Şu an öyle bir şey yaptırsam bile kalan bebek sağlıklı olur mu, bir şey olur mu yaaaa….Çok fena oldum.Nasıl yapıcam napıcam? 12. Haftaya kadar bekleyecekmişiz bir de…duyan bilen varsa bana akıl versin
Hayırlı akşamlar bugün 9. Günüm test günümdü betam 151 çıktı perşembe günü tekrar vereceğim inşallah sağlıcakla büyür bebeğim dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyalım. Buarada öksürüğüm benimde devam ediyor bol limonlu su içiyorum habire esniyorum birde göğüs ucum acımaya başladı başka bir şey yok şuanlık
amin canım benim Allah razı olsun çok tatlısın bu süreçte çok desteğini gördümbir de şey soracaktım doktorum şuanlık gonalf ve folik asit verdi Opu'ye kadar şunu ye şöyle beslen dediğin bir şey var mı?
amin canım benim Allah razı olsun çok tatlısın bu süreçte çok desteğini gördümbir de şey soracaktım doktorum şuanlık gonalf ve folik asit verdi Opu'ye kadar şunu ye şöyle beslen dediğin bir şey var mı?
Merhaba retikuler canım herşey iyi cikti on gün snra kontrol
12 hafta en riskli gebelik haftalarıdır onun için beklemek istemiştir doktorunuz. Üçüz gebelik senin için de bebekler içinde çok riskli bir durum. Böyle bir durumda ilerleyen haftalarda en iyi olanı bırakıp diğerlerine müdahale etmeyi seçebiliyorşar tabi sizin rızanızla. İkiz gebelik bile prematüre ve devamında tonla riskliyken üçüzde malesef durum daha fazla. Bunları yazdığım için özür dilerim ama bilmen gerekir.Kızlar neler oldu bir bilseniz…Doktora kontrole gittim.İki embriyo koyulmuştu ikisi de tutmuş ama biri kendi içinde bölünüp tek kesede tek yumurta ikizi olmuş.Yani iki kese üç bebek var…Doktor takip ettikten sonra duruma göre redüksiyon yapmak yani gebeliği sonlandırmak ve tekil gebelik yapmak istiyor…Üçüz çok riskliymiş , ikizlerde de tek kese olduğu için birbirinin yemeği çalma, kordon dolanma gibi riskler varmış vs…Allak bullak olduk….Daha önceki gebeliğimde kalp durması yaşamıştım.Şu an öyle bir şey yaptırsam bile kalan bebek sağlıklı olur mu, bir şey olur mu yaaaa….Çok fena oldum.Nasıl yapıcam napıcam? 12. Haftaya kadar bekleyecekmişiz bir de…duyan bilen varsa bana akıl versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?