- 13 Ağustos 2024
- 2.720
- 8.117
- 73
Hemşire üstüne basa basa 1 günlük dedi hatta bi not kağıdına yazdı verdi unutmayalim diye. Nasip artık Allah ne demişse öyle olurSiz üç gün kuralına uyun bir günlük sperm yeterli olmayabilir benim doktorum da en az 3 günlük olucak demişti
Geçmiş olsun canmBende dünden belli müthiş bir baş ağrısı çektim ne yaptım geçmedi bende birde migren var tuttumu bırakmıyor sabah uyandım çok kötüydüm sanki bayılacaktım mide bulantısı baş ağrısı hepsi bir arada olunca çok fena oldum mecburen bir ağrı kesici içtim sonra tekrar uyudum çok şükür biraz daha iyiyim
Amin kuzum biraz üzüldüm ama napalım belki bayramda tatile falan çıkıp kafa dinleriz. Hayırlısı buymuş. Sana pozitif haberimi vericem ama çok inanıyorumDemek ki şu an vakti değilmiş canım benim moralini bozma burada kaç kişinin ertelendi sonunda pozitifleri gördüler önemli olan sonu güzel olsun geciktiyse vardır bir hikmeti Geç olsun güç olmasın inşallah Allah’ın izniyle transfer zamanı ve sonrası pozitif haberler alırsın inşallah şimdi doktor önlem alacaktır başka ilaçlarla Rahimi desteklemek için sen gönlünü ferah tut her şey gönlüne göre olsun Amininşallah Allah’ın izniyle güzel pozitif haberlerini alalım inşallah bu süreçte sen de biraz dinlen kafanı toparla kendini bu sürece hazırla belki şu an olsa negatif olacaktı bilemeyiz mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah
Boğaz ağrın varsa kesinlikle tuzlu su ile gargara.Rahatlatır. Ben opu döneminde hasta olduğumda limonlu ılık su içmiştim.bol bol su,zaten genelde de öneriliyor.bir de ıhlamur günde bi kupa.Bitki çayları için de korkutuyorlar ya ondan bilemedim ne yapıcam
Sağlık olsun vignette canım.Sen nerede tedavi alıyordun? Sana ben yazmayı çok istedim kendi araştırmalarım sonucu ama dilim varmamıştı ki zaten doktor da değilim ne haddime bilgiçlik yapmak diye düşünmüştüm. Doktorun ve hastanen neresi?Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyo
Canım üzüldüm ama geç olsun güç olmasın diyelim. Benim de beklediğim tarihten 1 ay sonra oldu ama güzel oldu. Beklediğime değdi. İnanıyorum ki seninki de öyle olacakAmin kuzum biraz üzüldüm ama napalım belki bayramda tatile falan çıkıp kafa dinleriz. Hayırlısı buymuş. Sana pozitif haberimi vericem ama çok inanıyorum
Öksürme hapşırma demiyorlar canım.Sadece kabız olma,ıkınma diyorlar.lifli şeyler tüket deniliyor. Öyle hapşırma öksürme ile olmayacaksa zaten sağlıklı değildir o bebeler.gönlünü ferah tut. Boğaz yanmasına tuzlu su gargarası yap.Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun. Hadi şimdi neyse de yarın transferden sonra da öksürüğüm devam ederse ister istemez tedirgin olurum ya ondan korkuyorum
allah razı olsun inşallah hep birlikte burada olan herkes bebeğini bebeklerini kucağına alır şimdilik güzel gidiyor perşembe opu ya karar vereceğiz sanırım ve gidiyormuş gerçekten Nesrin hoca salıdan itibaren kendi yerinde olacak ama perşembeleri hastanede sanırım perşembe buradayım o gün gel dedi. sizin nasıl ne aşamadasınız şuanInşallah bu defa son olur sizin için ve sonunda evladinizi kucağınıza alırsınız
Hemşire üstüne basa basa 1 günlük dedi hatta bi not kağıdına yazdı verdi unutmayalim diye. Nasip artık Allah ne demişse öyle olur
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah emeklerimizi boşa vermesin
Amin kuzum biraz üzüldüm ama napalım belki bayramda tatile falan çıkıp kafa dinleriz. Hayırlısı buymuş. Sana pozitif haberimi vericem ama çok inanıyorum
Merhaba benim 14 gün oluyor burun akıntısı öksürğk devam ediyor transferden sonra direkt hasta oldum ama gebeliğim şimdilik devam ediyor şükür. Kulağıma vurduğunda doktora gittim sef diye bir antibiyotik ve parol verdi kullanabileceğiniz ilaçlar bunlar dediKızlar günaydıın. 10 gündür soğuk algınlğıyla mücadele etmeye çalışıyorum ilaç kullanamıyoruz malum. Burun akıntısı boğaz yanması hırıltı ve öksürük. Siz bu süreçte böyle birşey yaşadınız mı nasıl atlattınız
Merhabalar bizden 3 gün istenmiştiMerhaba hanımlar birşey soracaktım, eşinizden kaç günlük cinsel perhiz istendi yumurta toplama günü?
Ay transfere yanımıza eş girebiliyor mu acabaa. Ben opuda ameliyathaneden çıkarken kocam da kocam diye sayıklamışım benimkini bi görün koltuklar kabarmış. Dedim sana bu bir yıl yeter ahahhahBenimkiler telefon yasak dediler.Belki istesem çekerlerdi de ama emin değilim. Ağrı sızı olarakta bişey yaşamadım.sonda taktılar onu takarken ve çıkarırken sadece sızladı o kadar.
Bi başka arkadaşım çok ağrım oldu falan demişti bundan 4 yıl önce yaptırdı kızı maşallah şimdi 3 yaşını geçti. Ama benim sürecim hiç öyle olmadı.belki de ağrı eşiği,stres,kaygı gibi şeylerde etkiliyordur canım.Mesela ben asla kötü şeyler düşünmedim.heyecanlandık eşimle.Nasıl bi his diye merakta vardıstreste yapmadım tabi o da var.
Ağrı yok da canım bazen nedes alırken hırıltı oluyor sırtımda o da öksürüğe teşvik ediyor balgami atamıyorum ilaç kullanmadığım için opudan sonra monodoks vermişlerdi bi onu kullanıyorum işteBoğaz ağrın varsa kesinlikle tuzlu su ile gargara.Rahatlatır. Ben opu döneminde hasta olduğumda limonlu ılık su içmiştim.bol bol su,zaten genelde de öneriliyor.bir de ıhlamur günde bi kupa.
Bana da opudan sonra monodoks antibiyotik vermişti onu kullanıyorum canım hırıltı öksürüğü tetikliyorMerhaba benim 14 gün oluyor burun akıntısı öksürğk devam ediyor transferden sonra direkt hasta oldum ama gebeliğim şimdilik devam ediyor şükür. Kulağıma vurduğunda doktora gittim sef diye bir antibiyotik ve parol verdi kullanabileceğiniz ilaçlar bunlar dedi
Kuzum bursa eurofertil doktorum da gerçek aydın. Ne konuda yazmak istemiştinSağlık olsun vignette canım.Sen nerede tedavi alıyordun? Sana ben yazmayı çok istedim kendi araştırmalarım sonucu ama dilim varmamıştı ki zaten doktor da değilim ne haddime bilgiçlik yapmak diye düşünmüştüm. Doktorun ve hastanen neresi?
Çok geçmiş olsun size deAy transfere yanımıza eş girebiliyor mu acabaa. Ben opuda ameliyathaneden çıkarken kocam da kocam diye sayıklamışım benimkini bi görün koltuklar kabarmış. Dedim sana bu bir yıl yeter ahahhah
Ağrı yok da canım bazen nedes alırken hırıltı oluyor sırtımda o da öksürüğe teşvik ediyor balgami atamıyorum ilaç kullanmadığım için opudan sonra monodoks vermişlerdi bi onu kullanıyorum işte
Bana da opudan sonra monodoks antibiyotik vermişti onu kullanıyorum canım hırıltı öksürüğü tetikliyor
Amin inşallahallah razı olsun inşallah hep birlikte burada olan herkes bebeğini bebeklerini kucağına alır şimdilik güzel gidiyor perşembe opu ya karar vereceğiz sanırım ve gidiyormuş gerçekten Nesrin hoca salıdan itibaren kendi yerinde olacak ama perşembeleri hastanede sanırım perşembe buradayım o gün gel dedi. sizin nasıl ne aşamadasınız şuan
Ben dün keseyi gördümkarından baktı, tekrar Salı günü kalp atışı için gideceğim inşallah Rabbim hepimize saglıklı hamilelikler yaşatsın
ay çok güzel maşallah subhanallah.. hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin minikAmin inşallahperşembe benimde randevum kalp atışı için 10.30 ta bana da normalde kendi yerine randevu vermişti ama son dk arayıp hastaneye gelin dediler dr orda olacak diye inşallah güzel haberler alırsınız sizde yumurtalarınız sağlıkla büyümüş olur o güne
En kısa sürede darısı başınıza inşallahay çok güzel maşallah subhanallah.. hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?