Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Siz üç gün kuralına uyun bir günlük sperm yeterli olmayabilir benim doktorum da en az 3 günlük olucak demişti
Hemşire üstüne basa basa 1 günlük dedi hatta bi not kağıdına yazdı verdi unutmayalim diye. Nasip artık Allah ne demişse öyle olur
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah emeklerimizi boşa vermesin

Geçmiş olsun canm

Amin kuzum biraz üzüldüm ama napalım belki bayramda tatile falan çıkıp kafa dinleriz. Hayırlısı buymuş. Sana pozitif haberimi vericem ama çok inanıyorum

Bitki çayları için de korkutuyorlar ya ondan bilemedim ne yapıcam
Boğaz ağrın varsa kesinlikle tuzlu su ile gargara.Rahatlatır. Ben opu döneminde hasta olduğumda limonlu ılık su içmiştim.bol bol su,zaten genelde de öneriliyor.bir de ıhlamur günde bi kupa.

Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyo
Sağlık olsun vignette canım.Sen nerede tedavi alıyordun? Sana ben yazmayı çok istedim kendi araştırmalarım sonucu ama dilim varmamıştı ki zaten doktor da değilim ne haddime bilgiçlik yapmak diye düşünmüştüm. Doktorun ve hastanen neresi?

Amin kuzum biraz üzüldüm ama napalım belki bayramda tatile falan çıkıp kafa dinleriz. Hayırlısı buymuş. Sana pozitif haberimi vericem ama çok inanıyorum
Canım üzüldüm ama geç olsun güç olmasın diyelim. Benim de beklediğim tarihten 1 ay sonra oldu ama güzel oldu. Beklediğime değdi. İnanıyorum ki seninki de öyle olacak Heyecanla bekliyorum haberini

Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun. Hadi şimdi neyse de yarın transferden sonra da öksürüğüm devam ederse ister istemez tedirgin olurum ya ondan korkuyorum
Öksürme hapşırma demiyorlar canım.Sadece kabız olma,ıkınma diyorlar.lifli şeyler tüket deniliyor. Öyle hapşırma öksürme ile olmayacaksa zaten sağlıklı değildir o bebeler.gönlünü ferah tut. Boğaz yanmasına tuzlu su gargarası yap.

Inşallah bu defa son olur sizin için ve sonunda evladinizi kucağınıza alırsınız
allah razı olsun inşallah hep birlikte burada olan herkes bebeğini bebeklerini kucağına alır şimdilik güzel gidiyor perşembe opu ya karar vereceğiz sanırım ve gidiyormuş gerçekten Nesrin hoca salıdan itibaren kendi yerinde olacak ama perşembeleri hastanede sanırım perşembe buradayım o gün gel dedi. sizin nasıl ne aşamadasınız şuan

Bende inanıyorum inşallah sonunda mucizene kavuşacaksın belki gecikmesi senin için hayırlısıdır bu süreçte tatile git dinlen toparlan biraz mental olarak dinlenmiş ve toparlanmış olursun pozitif sağlıklı bir şekilde tedavine başlarsın inşallah
Hadi inşallah güzel müjdeli haberlerini bekliyorum

Merhaba benim 14 gün oluyor burun akıntısı öksürğk devam ediyor transferden sonra direkt hasta oldum ama gebeliğim şimdilik devam ediyor şükür. Kulağıma vurduğunda doktora gittim sef diye bir antibiyotik ve parol verdi kullanabileceğiniz ilaçlar bunlar dedi

Ay transfere yanımıza eş girebiliyor mu acabaa. Ben opuda ameliyathaneden çıkarken kocam da kocam diye sayıklamışım benimkini bi görün koltuklar kabarmış. Dedim sana bu bir yıl yeter ahahhah
Boğaz ağrın varsa kesinlikle tuzlu su ile gargara.Rahatlatır. Ben opu döneminde hasta olduğumda limonlu ılık su içmiştim.bol bol su,zaten genelde de öneriliyor.bir de ıhlamur günde bi kupa.
Ağrı yok da canım bazen nedes alırken hırıltı oluyor sırtımda o da öksürüğe teşvik ediyor balgami atamıyorum ilaç kullanmadığım için opudan sonra monodoks vermişlerdi bi onu kullanıyorum işte
Bana da opudan sonra monodoks antibiyotik vermişti onu kullanıyorum canım hırıltı öksürüğü tetikliyor

Kuzum bursa eurofertil doktorum da gerçek aydın. Ne konuda yazmak istemiştin

Çok geçmiş olsun size de

Amin inşallah perşembe benimde randevum kalp atışı için 10.30 ta bana da normalde kendi yerine randevu vermişti ama son dk arayıp hastaneye gelin dediler dr orda olacak diye inşallah güzel haberler alırsınız sizde yumurtalarınız sağlıkla büyümüş olur o güne

ay çok güzel maşallah subhanallah.. hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…