• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bugün ve yarın gidemem zaten çarşıya da pazartesi öğleden sonra anca inerim çarşıya
Sabah ilk idrarla yapılacağı için Salı günü yaparım anca o zamanda 8.günde olurum daha net olur sanırım 🥹🥹🥹
Cumartesi günüde kan vermeye giderim inşAllah 🤲🏻🥹🥹😍😍
Ayy hadi inşallah güzel haberler alırsın kuzu😍

Canım benim çok teşekkür ederim 🩵 seninde bol bol sağlıklı embriyoların olsun ins. da kaç çocuk yapsam diye düşünesin🙏 hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar🙏
Amin Allah razı olsun güzel dileklerin duaların için canım Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🥹🥰

Valla ben çatlatma iğnesinden dolayı yapmayacaktım ama gonapeptyl iğne 2 gün sonra çift çizgi çıkarmıyormuş eczacı öle dedi ama 🤣 yinede korku var pazartesi belki yaparım 🤣
İnşallah güzel pozitif haberler alırsın Rabbim seni sevindirsin müjdelendirsin inşallah dilerim sevinç gözyaşları dökmek nasip olsun 🤲🥹💕

Evet ya kan daha çok rahatlatıyor insanı. Ama asıl rahatlama sağlıkla kucağıma alınca olucak sanırım benimkilerin sonları biraz sıkıntılı🫢 ama bu sefer dikişi saglam attım umutluyum ins.😄🙏
😂😂Ay inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına😍 İdrarlada kendimizi avutuyoruz zaman geçiriyoruz iyi oluyo😂

Eklentiler

• IMG_7264.webp
    IMG_7264.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 20
Back
X