- 11 Kasım 2015
- 1.763
- 2.835
- 133
Canım mayalam yaşadıkların çok zor. Üstesinden gelmek çok zor. Katlanilmasi ayri zor ama yüce zoru veren rabbim kolayini da verir yine zorlaştıran rabbimin yardımıyla bugünlere gelmişsin çok şükürElhamdüllilah canım ben bebegimi kaybedince yaşadığım psikoloji anlatamam dedim sanki dünya durmuş kimse yok ben yalnızkalmışım öyle bir çaresizlik üzüntü yaşamadım inan ki artık kimseyle bile görüşmek istemiyordum sanki herşey üstüme üstüme geliyordu şimdi çok şükür
daha iyiyim arada aklıma geliyor ağlarım ama geri hayata tutunmaya çalışıyorum sonra üçüncü tedavimi bir umut dedim hamile kalırsam belki giden bebeğimin yerini unuttturur o teselliyle yapmıştım ama o da nasip olmadı gene baya çöktüm sonra buraya kayıt oldum herkesin hikayesini okuyunca baktım ki benden kötü durumda olan kişiler var ve halime şükür ettim çok şükür toparlandım dedim ki güzel Allahım demek ki bunları yaşamam gerekiyordu yaşadım hakkımda demek ki böyle hayırlıydı şimdi çok şükür daha iyiyim ve tekrardan ayağa kalktım ve yeniden heyecan umudum var sanki ilk gün gibidilerim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz benimkini de inşallah Rabbim cümlemizi hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin Ecmain inşallah
![]()