- 23 Ekim 2024
- 7.051
- 12.159
- 168
Adaçayı regl söktürüyor diye biliyorum istersen bir dene canımKızlarrrr benim göğüsler çok fena oldu gece uyuyamaz oldum ilaçsız regl olmam lazım benim bi yöntem bilen var mıinek göğsü gibi oldu sığdıramıyorum hiçbir yere acısından bayılcam artık

bide 2. Tahlil sonucumu atınca msj attılar şimdi ultrason randevusu için arayacak arkadaşlarımız diye. Cumartesi yücel bey de kese de görüşürüz dedi
 bide 2. Tahlil sonucumu atınca msj attılar şimdi ultrason randevusu için arayacak arkadaşlarımız diye. Cumartesi yücel bey de kese de görüşürüz dedi  kafam karıştı bı ararlar bakalım bugün öğreniriz
 kafam karıştı bı ararlar bakalım bugün öğreniriz

bende dayanamadım 1 hafta sonrasına başka dr ile kese bakmaya gittim
 bende dayanamadım 1 hafta sonrasına başka dr ile kese bakmaya gittim haber ver bekliyorum canım
 haber ver bekliyorum canım
 kese ne zaman belli oluyor du canım ben unuttum tüm süreci
 kese ne zaman belli oluyor du canım ben unuttum tüm süreci 

moralini bozma  dilerim transfere kadar düşer daha adet olana kadar transfere hazırlanana kadar inşallah düşecektir
 moralini bozma  dilerim transfere kadar düşer daha adet olana kadar transfere hazırlanana kadar inşallah düşecektir 

bakalım rabbim hayırlı doğru doktorlara denk getirsin hepimizi
 bakalım rabbim hayırlı doğru doktorlara denk getirsin hepimizi

idrarda negatifi görürsem enjeksiyonlar iyice işkence gibi olacak diye düşünüyorum ama kan gününe kadar devam etmek lazım tabii
 idrarda negatifi görürsem enjeksiyonlar iyice işkence gibi olacak diye düşünüyorum ama kan gününe kadar devam etmek lazım tabii

Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk
 Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk