Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benimde 16 martti tarihim 8 nisanda transfer işte doktordan doktora değişiyor tüp bebek doktoruma göre bugün 7+6 yim devlet hastanesine göre 8+6 🤷‍♀️ biraz idrar yollarimda enfeksiyon çıktı cuma günü tüp bebek doktoruma gidicem o zaman tekrar bakarlar yazarim inşallah senin testlerin güzel çıktı mi
Çok geçmiş olsun kadınların en büyük problemi şu idrar yolu enfeksiyonu. Benim kan testlerim idrar testlerim normal çıktı, bazı hastalıklara aşıdan bazılarına daha önceden yakalanmışım bilmeden bağışıklığım var. Toxo plazma negatif çıktı buna dikkat etmen lazım gebelik boyunca özellikle yeşillikleri yıkayarak mümkünse sirkeli suda bekleterek tüket dedi. Onun dışında bir sorun yok çok şükür 🙏

Koldan diye hatırladım bende ama prospektüsündr falan göbekten yazıyordu bende göbekten yaptım. Ama pek bi yakıyormuş ya

Hadi gözün aydın canım beniimm benim de 26 si test günü 🥹 hangi ilaçları verdi doktor sanaa
Ben çok yavaş yapıyorum hiç yakmadı diyebilirim belki çok hafif yakmıştır 1 2 kere benim tek sorunum çok zor giriyor olması😅

Verilmedi

Merhaba kardeşim çok teşekkür ederim iyiym Dün kalpsesini duyduk çok mutlu olduk on gün sonra yeni bı kontrol var ,mide bulantısı çok fena çarptı çok şükür prilam diye bı ilaç verildi onun sayesinde ayakta durabiliyorum yoksa kabus gibiydi ,işe başladım şu an için her şey yolunda inşallah sende iyisindir
Çokk sevindim allah kucağımıza da almayı nasip etsin. Benim de yolunda her şey, bu öğlene kadar ne güzel hiç mide bulantım yok derken bugün öğlen beni bi yokladı. İnşallah bu kadarla kalır kalmazsa da canı sağolsun bebeklerimiz iyi olsun da 😇

Insallah birsey olmaz ya bir anda hafif agri ve kirmizi kan gorunce beynimden vurulmusa dondum neyse hafifledi simdi 🫠🌸
Canım aynı durum 2 gün önce bende de oldu hatta parça gibi de geldi düşük yapıyorum sandım ertesi gün gittim doktora bebeklerim iyi durumdaydı. 2 tane kanama alanı var zaman zaman olacak dedi doktorum endişelenme muhtemelen şeninde öyledir

Aynen canımm bendede aynı kanama alanı hiç bişey yok herşey iyi ama ara ara oluyor. Doktor tüp bebekte normal bu durum yapabilecek birşey yok hormonlar ilaçlar yapabiliyor dedi. Aynı dediğin gibi bende o ilaçları kullanıyorum.
Ayni durum evet kanama alani da yok dedi. Cok sagol canim ferahladim gercekten bebeklerimiz saglikla dogarlar insallah ❤️

Çokk sevindim allah kucağımıza da almayı nasip etsin. Benim de yolunda her şey, bu öğlene kadar ne güzel hiç mide bulantım yok derken bugün öğlen beni bi yokladı. İnşallah bu kadarla kalır kalmazsa da canı sağolsun bebeklerimiz iyi olsun da 😇

Biz bu bulantılar için yıllardır bekliyoruz 😁🥲 sağlıcakla büyüsünler de vallahi yeter ki yemek de yemim 🫣😝

Canım aynı durum 2 gün önce bende de oldu hatta parça gibi de geldi düşük yapıyorum sandım ertesi gün gittim doktora bebeklerim iyi durumdaydı. 2 tane kanama alanı var zaman zaman olacak dedi doktorum endişelenme muhtemelen şeninde öyledir
Cok gecmis olsun kuzum. Demek ki oldukca yaygin bir durum. Sen kac haftaliksin?
Bana kanama alani var demedi ama neden kanadi anlamadim vajinal muayeneden 1 saat sonra kanamam oldu

Koldan diye hatırladım bende ama prospektüsündr falan göbekten yazıyordu bende göbekten yaptım. Ama pek bi yakıyormuş ya

Hadi gözün aydın canım beniimm benim de 26 si test günü 🥹 hangi ilaçları verdi doktor sanaa

Canım şuan günde estrofem 3 tane
Progestan fitil 3 tane
Ecopirin 1 tane
Duphaston 2 tane
Prolutex iğnede 1 kere
Ayrıca folik asit içiyorum
İnşallah ikimizde güzel haberler alırız 🥰🥰🥰

Dünden beridir kasıklarıma ara ara şiddetli bi sancı geliyor bir süre sorma geçiyor sizinde oldu mu? Yarın yine kan vereceğim dün doktorum 4 haftalık olduğunu söylemişti bana

Bugün negatiften sonra reglimin 4. günü doktorum kontrole çağırdı. Neden olmadığı konusunda konuştuk kalan embriyolar hakkında diğer doktorla istişare ediyorlardı. Hangi embriyoyu diğer transferde kullanacaklarına karar veriyorlardı. Negatif olmasına çok şaşırdığını herşeyin yolunda olmasına rağmen negatif olabileceğini canımı sıkmamamı pozitifi göreceğimizi söyledi. Çok gergin gittiğim muayeneden kuş gibi çıktım :) Bu ay femara ve çatlatma iğnesi ile deneyeceğiz. Yine olmazsa önümüzdeki ay yeni bir transfere hazırlanacağız. Bu süreçte pozitif hikayeleri okuyunca sizinle birlikte heyecanlanıyorum sanki bende gebeymişim gibi :))
Benim doktorda aynı taktiği kullandı gerçi bende ilkinde yumurta toplayamadık. Sonraki ay dinlenmeyi Femara ve çatlatma iğnesi ile denedik. Şuan bekleme sürecindeyiz. İnşallah sizin diğer transfere ihtiyaç duymadan tutar. Bana çatlatma iğnesi etkisi 10-14 gün sürer yalancı pozitif çıkabilir dediler. Aklında olsun. Bugün benim 8. Gün onu testi yaptım silik çizgi çıktı. Bende de bel ağrısı var ama umarım regl ağrısı değildir :(

6+5 benim de canım son adet tarihiyle uyumlu çok şükür. Dilerim yarın o kalp atışı heyecanını tadarsınız çok değişik ve güzel bir duyguymış Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin canım 🥰
çok şükür daim olsun uyumu😊 inşallah bize de nasip olur yarın 🤗 amin amin zaten o süreç nasıl geçecek hiç bilmiyorum beklemek zor geliyor epey😄

Cok gecmis olsun kuzum. Demek ki oldukca yaygin bir durum. Sen kac haftaliksin?
Bana kanama alani var demedi ama neden kanadi anlamadim vajinal muayeneden 1 saat sonra kanamam oldu
6+5 canım. Progesteron iğne çok kurtarıcı rahatlatıcı gerçekten. Sana da geçmiş olsun canım dilerim sevinçle kalp sesini duyarsın bebeğinin amin 🥰🙏

Canım şuan günde estrofem 3 tane
Progestan fitil 3 tane
Ecopirin 1 tane
Duphaston 2 tane
Prolutex iğnede 1 kere
Ayrıca folik asit içiyorum
İnşallah ikimizde güzel haberler alırız 🥰🥰🥰
Ben de bugünden itibaren ;
monodoks (opudan sonra)
Decavit
Folidoce
Progestan fitil
Enox kan sulandırıcı iğne
Coraspirin
Duphaston
Dekort
3 günde bir de progestan iğne verdi kuzum
Estrofem

Merhaba ,
Doktorum ilk iki embriyoyu genetiksiz dondurup transfer edelim kalanları genetiğe gönderelim dedi.
Opu sonrası 2. Regl çok uzun sürdü rahim filmi için bekliyordum toplamda üç embriyom 5. Güne ulaştığı için sadece bir tanesi genetik teste gitmiş oldu. O arada da genetik sonucum transfer edilebilir gelince doktorum genetik sonucunu bildiğimiz embriyoyu transfer edelim dedi o yüzden tek embriyo transfer oldum 🩵
Geçmiş mesajlarınızı şimdi okudum tebrik ederim ☺️

Ben de bugünden itibaren ;
monodoks (opudan sonra)
Decavit
Folidoce
Progestan fitil
Enox kan sulandırıcı iğne
Coraspirin
Duphaston
Dekort
3 günde bir de progestan iğne verdi kuzum
Estrofem

En fazla 12. Haftaya kadar kullanılıyor bunlar değil mi sonrasında kullanmıyoruz bilgin varmı canım
3 ay kullanıcaksın dedi doktor ama çoook uzun gelio bana

En fazla 12. Haftaya kadar kullanılıyor bunlar değil mi sonrasında kullanmıyoruz bilgin varmı canım
3 ay kullanıcaksın dedi doktor ama çoook uzun gelio bana
Kuzum hiç bilmiyorum ya kan gününe kadar bitecek olanlar var progestan fitil mesela tekrar kullanacak mıyım kullanmayacak mıyım bende bi arayıp sormak istiyorum aslında

Back
X