Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnşallah canım. Doktor hep düşebilir diyordu o yüzden kendimi diğer ihtimale karşı da hazırlıyordum ama hayal kurmaya başlayınca zor oldu kalbinin durduğunu duymak. Rabbim şu an içimizde yaşayan mucizeleri sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Amin Ecmain inşallah 🙏 tabi ki sonuçta insan diyor keşke o da yaşasaydı bizimle kalsaydı bak böyle olunca çok üzülüyorum başta keşke tek biri tutsa en azından insan bu acıyı yaşamak zorunda kalmaz Allahım diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲😢💔

Pozitif alan arkadaşlar birazdaa hamilelik nasıl gidiyor bilgi versenizz 🎉
Belirtilerinizzz nee veya rahatmı geçiyor neler oluyorr :)
15 haftadayım ben 12 haftaya kadar çok zorlandım ama şu 3 haftadır hamile gibi değilimm normal zamanımdaki gibiyimm benim gibi olanlar varmıı 🎉🌸

Aynısı bende de oldu. 8.haftada kalbi durdu küçülmesini bekliyoruz işte başladı küçülmeye. İnşallah kalanı sağlıkla kucağımıza alırız canım 🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım demek ki sağlıklı değilmiş senin bizim seninle transfer günümüzde aynıydı sağlıkla doğsun inşallah diğeri 2li tarama yaptırdın mı canım ben 2 haziranda fetal dna yaptırağım. Cinsiyet belli oldu mu çok heyacanlı dönemler benim 3 gün geriden geliyor bebiş

Pozitif alan arkadaşlar birazdaa hamilelik nasıl gidiyor bilgi versenizz 🎉
Belirtilerinizzz nee veya rahatmı geçiyor neler oluyorr :)
15 haftadayım ben 12 haftaya kadar çok zorlandım ama şu 3 haftadır hamile gibi değilimm normal zamanımdaki gibiyimm benim gibi olanlar varmıı 🎉🌸

Maşallah 🧿 kuzum sen büyütmüşsün sağlıcakla devam etsin kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲❤️ sen artık prenses 👸 dönemine geçmişsin darısı başımıza inşallah 🤲😁
Biz daha 1.Trimesterin etkisindeyiz henüz enerji ⚡️ yok ve halsizlik mide bulantısı 🤢 devam ediyor inşallah bugünleri de atlatacağız Allah’ın izniyle 🤲🥹

Maşallah 🧿 kuzum sen büyütmüşsün sağlıcakla devam etsin kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲❤️ sen artık prenses 👸 dönemine geçmişsin darısı başımıza inşallah 🤲😁
Biz daha 1.Trimesterin etkisindeyiz henüz enerji ⚡️ yok ve halsizlik mide bulantısı 🤢 devam ediyor inşallah bugünleri de atlatacağız Allah’ın izniyle 🤲🥹
İnşallahh canmmm bendede hala sıkıntılar varr ama asla ilk zamanlar gibi değil yanii çok çok daha rahatımm şuann :)
Arkadaşlarda ne durumdalar merak ediyorum eminim herkes merak ediyordurr belirtiler neler benim gibi ileri haftada olanlr nasıllarr neler oluyorr konuşalım istedim birazz 🥰

İnşallahh canmmm bendede hala sıkıntılar varr ama asla ilk zamanlar gibi değil yanii çok çok daha rahatımm şuann :)
Arkadaşlarda ne durumdalar merak ediyorum eminim herkes merak ediyordurr belirtiler neler benim gibi ileri haftada olanlr nasıllarr neler oluyorr konuşalım istedim birazz 🥰

6.aya kadar güzel geçiyor ondan sonra yine sıkıntılar başlıyor 🥹 yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah gerisi önemli değil 🥰

6.aya kadar güzel geçiyor ondan sonra yine sıkıntılar başlıyor 🥹 yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah gerisi önemli değil 🥰
Tabii canmm inşallahh en önemlisi oo insan birden rahata düşüncede kafada kurmaya başlıyor 🥰 senin ilk gebelikmiysi canm

Ayy maşallahh canm oda tüp bebek miydii 🥰🥰
Sen deneyimlisin ozamann ben çok evhamlıyım ya günler geçmiyor resmen

Sağol canım benim yok kızım doğal oldu ama ondan sonra kendim hiç hamile kalmadım hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen çok doktora gittim geldim en son artık doktor tüp bebek dedi ancak olur onun için tüp bebeğe giriştik sonunda 4.tüp bebekte mucizelerimi buldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin 🤲❤️

Sağol canım benim yok kızım doğal oldu ama ondan sonra kendim hiç hamile kalmadım hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen çok doktora gittim geldim en son artık doktor tüp bebek dedi ancak olur onun için tüp bebeğe giriştik sonunda 4.tüp bebekte mucizelerimi buldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin 🤲❤️
Aminnn inşallahh canımm Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıklı nasip etsin inşallahh

Ay maşallah yaaaa ne kadar mutlu oldum çift çizgi her gördüğümde kalbim pır pır ediyor 😍 ne zaman transfer oldunuz ve kaçıncı gün test yapmaya başladınız
Sağolasın canım benimm 🥹🥰 14 ünde 5. Gün taze transfer oldum 15 inde yine ovitrelle vuruldum ben o yüzden 5.-6. Gündem itibaren çizgi silinmesini takip edeyim diye test yapmaya başladım hiç silinmedi en fazla sabit kaldı sonra tekrar yükseldi cankm

Back
X