Anladım canım hakkında en güzeli kolaylıkla olsun inşallahTeşekkür ederim bilgi için. Henüz doktorla görüşmedik, eşim ameliyat oldu, bir süre sonra sperm tahlili yapılacak ona göre karar vereceğiz, şimdiden araştırma yapıyorum sadece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım hakkında en güzeli kolaylıkla olsun inşallahTeşekkür ederim bilgi için. Henüz doktorla görüşmedik, eşim ameliyat oldu, bir süre sonra sperm tahlili yapılacak ona göre karar vereceğiz, şimdiden araştırma yapıyorum sadece![]()
Hiçbir topic burası kadar aktif değil bu süreçte çok yalnız hissettim kendimi. Burası olsa hep konuşurdukmayala
![]()
Hiçbir topic burası kadar aktif değil bu süreçte çok yalnız hissettim kendimi. Burası olsa hep konuşurdukmayala
![]()
Canım haklısın bizim bura üç ay aktifti listedekiler bitince kimse kalmadı ben hep buradayım bakıyorum kimse yok dolanıp çıkıyorumnasılsın kendini nasıl hissediyorsun canım
![]()
Ay biraz iç açıcı fotoğraf koyayım dedimResmin değişmiş bende başta dedim ki bu kimdir![]()
Ay biraz iç açıcı fotoğraf koyayım dedim
Kuzum valla evin içinde yuvarlanıyorum duşa bile girmedim. Yarın artık yıkanıp paklanıp dışarı çıkmayı düşünüyoruz. Test gününe kadar işe gitmicem kendime kafa tatili verdim. Belirti kovalamıyorum zaten ekstra bişey de yok sadece kasıklarımda şişkinlik ve bel ağrım var bunlar hep olan şeyler progesteron kullanıyoruz malum. Onun dışında 5li test sipariş ettim gelince test gününe kadar her gün bir tane yapıcam. Aşırı pozitif düşünüyorum bazen aklıma kötü şeyler geliyor hemen kovuyorum. Bakalım bekliyoruz
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Amin kuzum inşallah rabbim yardımcımız olsunÇok iyi düşünmüşsün canım güzel olmuş resmin
Bende üç gün duş almamıştım 4.gün yıkandım yıkansanda ılık olsun suyun sıcak iyi değil aynen bu süreçte çalışmaman çok iyi olmuş stresten de uzak durmuş olursun biraz çık dolaş çok fazla kendini yormadan inşallah bebeğin sağlıcakla tutunur bizde seninle bu güzel haberi alıp mutlu olalım inşallah Amin
Çok şükür iyiyim canım benim sabahları bulantım oluyor o kadar genel anlamda şu an da güzel gidiyor cuma günü kontrole gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır Allah’ın izniyle![]()
Amin kuzum inşallah rabbim yardımcımız olsunsenin en belirgin belirtin neydi?
İnşallah pozitif gelcek canım. Böyle düşünmeye devam :)Ay biraz iç açıcı fotoğraf koyayım dedim
Kuzum valla evin içinde yuvarlanıyorum duşa bile girmedim. Yarın artık yıkanıp paklanıp dışarı çıkmayı düşünüyoruz. Test gününe kadar işe gitmicem kendime kafa tatili verdim. Belirti kovalamıyorum zaten ekstra bişey de yok sadece kasıklarımda şişkinlik ve bel ağrım var bunlar hep olan şeyler progesteron kullanıyoruz malum. Onun dışında 5li test sipariş ettim gelince test gününe kadar her gün bir tane yapıcam. Aşırı pozitif düşünüyorum bazen aklıma kötü şeyler geliyor hemen kovuyorum. Bakalım bekliyoruz
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Kuzum valla al benden de o kadar. Bugün iğne yaparken ağladım sebepsizKızlaar bende buranın eski zamanlarını ne çok özledimbenim geri sayımım bitti sayılır, çarşamba günü test günüm . Öncesinde bu sefer evde test yapmadım korkumdan. Birkaç gün bacak sırt ağrısı oldu geçti. Eski transferimde memişlerime dokunamıyordum acıdan ( gerçi negatifti) bu sefer yumuş yumuşlar hiç ağrı yok. Belirti pek aramıyorum gerçi ama çok korkuyorum .bi çok neşeliyim sonra saçma şeylere oturup dertleniyorum . Böyle geçti günler bayramdı allahtan eşimde evdeydi beraber oyalandık.
Mayalamm canım bebişlerimiz cinsiyeti ne zaman belli olacakbi sürü teyzoşları var onların burada
![]()
İnşallah kuzucum inşallahİnşallah pozitif gelcek canım. Böyle düşünmeye devam :)
Ay bi sürü insanda belirti çıkmış ama chatgpt kankam böyle şeylere takılma diyoKuzum valla al benden de o kadar. Bugün iğne yaparken ağladım sebepsiz
Benim de göğüslerde tık yok zaten bi belirtim de yok sadece alt karın bölgemde bi doluluk var ama muhtemelen iğnelerden dolayı. Hadi bakalım çok az kalmış. Sırayla pozitifleri görücez çok inanıyorum![]()
Canim İnşallah senin de müjdeyi alırım. Sana bakmak için uğruyorum. Duamdasin canım benimHiçbir topic burası kadar aktif değil bu süreçte çok yalnız hissettim kendimi. Burası olsa hep konuşurdukmayala
![]()
Sen bizim açılacak grubun öncülüğü , motivasyonunu yapabilsen canım, o grup en güçlü grup olurdu. İnşallah dualar, kalpler bir olsun. Kardeşliğiniz çok güzeldi. ÖzleyeceğimCanım haklısın bizim bura üç ay aktifti listedekiler bitince kimse kalmadı ben hep buradayım bakıyorum kimse yok dolanıp çıkıyorumnasılsın kendini nasıl hissediyorsun canım
![]()
Ay amin kuzum ya valla çok istiyorumAy bi sürü insanda belirti çıkmış ama chatgpt kankam böyle şeylere takılma diyoyapay zekanın beynini yakmış olabilirim sorularımla
ay o ağlamalar çok değişik , ben hemen nefes egzersizi yapıyorum çok iyi geliyo, bi de bol bol komedi dizisi seyrediyorum kafam dağılsın diye
inşallah kuzum güzel haberlerimizi alalım bizde şubat annesi olalım
![]()
Hayırlısı olsun canım benim rabbim en güzelini yaşatsın sanaCanim İnşallah senin de müjdeyi alırım. Sana bakmak için uğruyorum. Duamdasin canım benim. Benim süreç 7. Aya kalacak gibi.
Kızlaar bende buranın eski zamanlarını ne çok özledimbenim geri sayımım bitti sayılır, çarşamba günü test günüm . Öncesinde bu sefer evde test yapmadım korkumdan. Birkaç gün bacak sırt ağrısı oldu geçti. Eski transferimde memişlerime dokunamıyordum acıdan ( gerçi negatifti) bu sefer yumuş yumuşlar hiç ağrı yok. Belirti pek aramıyorum gerçi ama çok korkuyorum .bi çok neşeliyim sonra saçma şeylere oturup dertleniyorum . Böyle geçti günler bayramdı allahtan eşimde evdeydi beraber oyalandık.
Mayalamm canım bebişlerimiz cinsiyeti ne zaman belli olacakbi sürü teyzoşları var onların burada
![]()
Canim İnşallah senin de müjdeyi alırım. Sana bakmak için uğruyorum. Duamdasin canım benim. Benim süreç 7. Aya kalacak gibi.