Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet canım bazı ilaçlar gelmeyince doktorlar kesiyor onun için dedim artarsa doktorunla iletişim de ol ona göre ilaçlarını ya keser ya artırır Amin 🙏 canım önemli olan da o dur 🐣
ben daha dört aylık hamileyim doğuma daha var 🙈 inşallah her şey yolunda giderse büyük ihtimalle Aralık ayının ortasında doğum gerçekleşir diye düşünüyorum 🤔 bakalım nasip inşallah 🙏♥️
Ay çok iyi ya maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🐣🌸💕

Gözün aydın olsun canım benim çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına oh oh maşallah 🧿 partiniz hayırlı olsun güzel geçsin inşallah 🙏 🎈
Bizi de haberdar edersin inşallah cinsiyetini 🥰
Çok sağolasın canım benim ederim muhakkak :dondurma:

Amin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah 🤲💗
Ya şey sorcam benim öyle çok akıntım yok bu normal midir hani hafif ıslaklık var öyle iç çamaşırıma bulaşan bir durum yok çok soru soruyorum belki kusura bakmayın ama sormadan duramıyorum😄🌸

Ya şey sorcam benim öyle çok akıntım yok bu normal midir hani hafif ıslaklık var öyle iç çamaşırıma bulaşan bir durum yok çok soru soruyorum belki kusura bakmayın ama sormadan duramıyorum😄🌸

Fitil kullanıyormusun vajinal o çok akıntı yapar benim de bazen afedersin idrarımı kaçırmışım gibi gelirdi fitili bıraktım şu an normal geliyor öyle aman aman bir akıntım yok 🥰

Ne kusuru canım eğer ki yardımcı olabilirsem ne mutlu bana ♥️

Fitil kullanıyormusun vajinal o çok akıntı yapar benim de bazen afedersin idrarımı kaçırmışım gibi gelirdi fitili bıraktım şu an normal geliyor öyle aman aman bir akıntım yok 🥰
Ben fitil yerine progestan dex iğne kullanıyorum birde estroferm hap kullanıyorum

Ben fitil yerine progestan dex iğne kullanıyorum birde estroferm hap kullanıyorum

Anladım canım ondan çok olmuyordur onun için normal benim vajinal fitildi çok geliyordu ilk zamanlar ama 1 aydır bırakmışım şimdi normale döndü 🙈

Anladım canım ondan çok olmuyordur onun için normal benim vajinal fitildi çok geliyordu ilk zamanlar ama 1 aydır bırakmışım şimdi normale döndü 🙈
Hııı ya ne bilim hani akıntı yoksa işler yolunda dğeil mi allahım sen aklıma mukayet ol demek ki her insanın bedeni farklı tepki veriyormuş😄😄 alışcam bu duruma inşallah ahah

Hııı ya ne bilim hani akıntı yoksa işler yolunda dğeil mi allahım sen aklıma mukayet ol demek ki her insanın bedeni farklı tepki veriyormuş😄😄 alışcam bu duruma inşallah ahah

Amin canım yok yok yolundadır sen rahat ol aynen herkesin farklı olur kimisi hiç bilmez kimisi yatarak geçirir 😅

Benim bu lekelenmelerim beni korkutuyo ya 🥲

Korkutmasın canım stres yapma arttı mı yoksa yarın kan tahlili yaptır ona göre devam ederse doktoruna söyle bakalım belki ilacını değiştirir
İnşallah bir an önce kesilir Amin 🙏❣️

Günaydın ☀️ canım hayırlı sabahlar seni merak ettim nasıl oldun kan testine gidiyormusun? ♥️
Hayır gitmiyorum doktorumla görüştüm normal diyor gününü bekle diyor progestan dex iğnesini günde 4 doz yapmam gerekiyormuş cidden iğne vurcak yer kalmadı bebeğim benimle olsun da yine o acıya katlanıyor insan bugün biraz daha iyi hissediyorum ağrılarım yok lekelenme yok sadece hafif bel sızım var bakalm salı günü yapmam gerekiyor bekliyorum

Ben de kan testini bekledim doktorum öncesi yapmazdı tüp bebek merkezinde 12.gün gününde yaptırdım 1226 çıkmıştı doktorum artık verme dedi gayet yüksek demişti hatta dedi ikiz olabilir ama dedi yine de keseleri görmeden 💯 diyemem çok şükür gittiğim de iki kese de vardı Elhamdüllilah darısı başına inşallah o zaman evde test yapmaya devamke 😁🥰🐣🐣 predictor yada awox var mı elinde onlar genelde yanıltmaz güvenilir bir de onlarla bugün yap 🙏
Ben inanırmısın transferden 3 gün sonra belirtilerim başladı hatta kendimi umutlandırmamak için kendimi de telkin ediyordum 😄 baktım hafif baş dönmelerim mide bulantılarım ve benim en belirgin belirtim yüzüme doğum lekesi atmıştı üçüncü gün normalde yüzüm de leke yoktu birde çok üşümeye başlamıştım ♥️
İkiz gebeliğin kesinlikle beta ile alakası vardır diyebilir miyiz?

Back
X