Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 25 yaşındayım transferimin 9.günü bugün
bekliyorum beklemek iğrenççççççççç

Comebaby, galiba bizden baska yok. Kimse yazmamis daha.
Zaman ne kadar cabuk geciyor. Ya benim yasim ilerledikce kendimi daha kötü hissediyorum.
Ama insan ümitsiz yasayamaz.
Evet canım şu an 30ün altıda olsam inan bu kadar gerilmezdim ama yaşda ilerledikce heleki 35i gecince benim eteklerim tutuştu artık zamanımın az kaldığını düşünüyorum

Zamanimiz gercekten az kaldi. Kalan zamanimizi degerlendirmemiz gerekiyor.
En azindan ileride elimden geleni yaptim, ama olmadi deriz.
Insallah demeyiz tabi. Siz de cok ugrasmissiniz herhalde.
Belki de kismet simdilerdeymis diyecegiz artik

Evet canım epey uğraştık 30 yaşımda evlendim ve hiç korunmadık hemen istiyorduk baktık olmuyor 4.ay doktora gittik ve eşimdeki sperm sayısı düşük çıkınca direk tüp bebek dediler tabi biz hemen olacak sanıyoruz bu şekilde tamam deyip başladık ve 2 sene içerisnde 5 tüp bebek ve 1 labroskopi gecirdim bir kez kimyasal gebelik oluştu okadar sonra yıprandığımız için bıraktık tedavileri hem maddi hem manevi çok sarsılmıştık
aradan 3 yıl gecince ben kendimi toparladım ve yeniden başlamak istedim inş. bu son olur

sizde problem neydi ve ilk denemenmi olacak

kızlar midem o kadar ekişiyorki ölüyorummm ağlıyorum şuan deli olacağım 1 haftadır bu şekildeyimmmm yaaaaaaaa

Insallah insallah insallah :Saruboceq:

Kizlar, bir sorum olacak. Tese den önce esinize ilac verildimi. Veya siz birseyler icirdinizmi?

a.s.

Üslup cum teşşk ederim canıma.s. kıss eklemesen psikolojikman sanki olmıycak hissi olyodu bende neyse rahatladım psikoloji işte naparsın.....sırnaşık şey-tatlicadiarzu-

kızlar bugün transferim oldu,3 embriyo transfer edildi,artık bekleme zamanı.İnşallah tutunurlar ya.

canım gecen yıl ocakta yaptırdım. pazar gunu fıstıgımın doğum gunu.hersey ınan beyınde bıtıyor.bır yerde dr hıkaye.neden dersen 1 ocakta hatırlarsan kurban bayramı 1. gundu. dr geldı gelın hoca hanım bu ay kalsın doğal yol dene dedi. yok dedim kesın olmalı yeter 6 yıl doğal denedim.pekı dedı 2 gun sonraya gun verdı. yum gelışımıne bakcak bayramın 3. gunu geldı cattı.ama bayram ıcın eurofertıl kapalı tel cıkmıyorlar.sperm yıkanacak. neyse esım actırdı. sperm yıkama saat 12 ye kadar olmassa gene ıptal. olsun ıstıyom dedım. 12.40 gıbı asıladı. ama umutsuz.10 gun sonra bebek yok cunku hcg 16. hadiii.2 gun sonra bidaha 64. bıttı gelecek ay dedi. ama gunum gectı . normal dedı. ben test yaptım sılık pembe cızgı. olabılır ılactan dedi.ağladım cılgınlar gıbı. esim orada bebek var sen bana ınan dedi.netekım bu inancla gıttım hcg:900000 ınan.ama hala bebıs dırenıyor. cunku kese kalp atısı görunmuyor.ama ınacım cok. neyse kızım 14 eylulde yasına basacak cok tatlı ugur böcüüm benım.:lepi:SEN INANCINI KAYBETME YETER:ecrin_bebek:

canım mrb,öncelikle tebrik ediyorum seni,Allah sana kızına uzun ömür versin,Allah analı babalı büyütsün inşallah.bişey sorucam sana,moralim çoooook bozuk,bende aşılama yaptırdım,bugün 11. gündü,az önce lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdına kan bulaşmış,sızıntı şeklinde gelmiş galiba,sende hiç böyle bişey olmuşmuydu,ben regli oluyorum bu normal değil galiba değilmi

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı sonucu bekliyoruz:dance:

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78:Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi:teytey:

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi sonucu bekliyor

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
A26. tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz Şeniz Şeniz

kızlarr hamileyimmmmmm değerimmm 311 çıktı rabbim herkeseee nasipp etsinnnnnnnnnnnn

sağolunnnnn kızlarrrrrrrr desteğiniz için

benim de transferim 8 eylül de oldu kızlar , 19 eylül de test yaptıracağım , haydi hayırlısı.

dırım kızı , esen 81 hayırlı uğurlu olsun bana da dua edin.

benim de transferim 8 eylül de oldu kızlar , 19 eylül de test yaptıracağım , haydi hayırlısı.

dırım kızı , esen 81 hayırlı uğurlu olsun bana da dua edin.

know inşallah test sonucun hayırlı olur canım,benim transferimde 12 eylülde oldu,test 23 eylülde.canım embriyo dondurma işlemini sordunmu anatoliaya

üslub
hangi merkezde yapacağına karar verdinmi?

Kocaeli tıp fakültesinde olucak tedavim şekera.s.
kızlarr hamileyimmmmmm değerimmm 311 çıktı rabbim herkeseee nasipp etsinnnnnnnnnnnn

sağolunnnnn kızlarrrrrrrr desteğiniz için

hamileyim canım 10. gün test sonucum 117 çıktı çok şükür Rabbim herkeseyaşatsın bu mutluluğu

Bu akşam 2 güzel haber aldım.:teytey::dance::hooray::hooray: Tebrik ederim arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.

Demek bana hamişlik listemizi düzenleme işi düşüyor:içelim:

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim.
1 aşılama ve negatif sonuç
2 aşılamayı denemden direk tüpe geçmeyi düşünüyorum.
anovülasyon problemim var.
bugün reglimin 1. günü pazartesi ik kez dr.la görüşecem.şimdiden dualarınızı eksik etmeyin

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78:Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi:teytey:

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz Şeniz Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE:hooray::teytey:

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE:hooray::teytey:

dirinkiziilk hamisimiz ... :teytey: :hooray:
esen81ilk hamisimiz ... :teytey: :hooray:

Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz Şeniz

kaydirigubbakcemile5
merhaba canım..

oh şükür duyan biri çıktı
bende ovulasyon sorunu var.
1 aşılama geçirdim. direk tüpe geçmeyi düşünüyorum.
3 yıllık evliyim.

Canım biz 15 Ekim gibi başlıyacağız kısmet olursa
güzel eşinin tepki göstermemesine sevindim hiç olmazsa stressiz tedaviye başlıyacaksın
sen nerede yaptıracaktın tedavini

Ben Almanyada oldugum icin, burada yaptiracagiz. Bu sefer özel hastaneye gidecegiz.
Üniversite de yaptirmistik, bir sonuc alamadik.

Bu seferde tutmazsa TR de düsünüyoruz. Jinemed in sitesine girmistim. Basari orani cok yüksek diye yazmislar.

İnşallah bu son olur başka denemene gerek kalmaz jinemed bursamı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…