Evet canım şu an 30ün altıda olsam inan bu kadar gerilmezdim ama yaşda ilerledikce heleki 35i gecince benim eteklerim tutuştu artık zamanımın az kaldığını düşünüyorumComebaby, galiba bizden baska yok. Kimse yazmamis daha.
Zaman ne kadar cabuk geciyor. Ya benim yasim ilerledikce kendimi daha kötü hissediyorum.
Ama insan ümitsiz yasayamaz.
Zamanimiz gercekten az kaldi. Kalan zamanimizi degerlendirmemiz gerekiyor.
En azindan ileride elimden geleni yaptim, ama olmadi deriz.
Insallah demeyiz tabi. Siz de cok ugrasmissiniz herhalde.
Belki de kismet simdilerdeymis diyecegiz artik
kızlar midem o kadar ekişiyorki ölüyorummm ağlıyorum şuan deli olacağım 1 haftadır bu şekildeyimmmm yaaaaaaaa
a.s.
Üslup cum teşşk ederim canıma.s. kıss eklemesen psikolojikman sanki olmıycak hissi olyodu bende neyse rahatladım psikoloji işte naparsın.....sırnaşık şey-tatlicadiarzu-
Arkadaşlar,ben eylül ayında Allah nasib ederse mikroenjeksiyon tedavisi için start vericem..
Erkek infertilitesi nedeniyle doktorumuz mikroenjeksiyon önerdi.Bu cuma istanbula oradan da ertesi gün Ankaraya gideceğiz..Burada tedavimizle ilgili bilgiler vermeye çalışacağım..Benimle aynı durumda olan arkadaşların da fikir edinmesi açısından
Bu aylarda tedaviye başlayacak olan arkadaşların tecrubelerini birlikte paylaşmaya davet ediyorum :1hug:
canım gecen yıl ocakta yaptırdım. pazar gunu fıstıgımın doğum gunu.hersey ınan beyınde bıtıyor.bır yerde dr hıkaye.neden dersen 1 ocakta hatırlarsan kurban bayramı 1. gundu. dr geldı gelın hoca hanım bu ay kalsın doğal yol dene dedi. yok dedim kesın olmalı yeter 6 yıl doğal denedim.pekı dedı 2 gun sonraya gun verdı. yum gelışımıne bakcak bayramın 3. gunu geldı cattı.ama bayram ıcın eurofertıl kapalı tel cıkmıyorlar.sperm yıkanacak. neyse esım actırdı. sperm yıkama saat 12 ye kadar olmassa gene ıptal. olsun ıstıyom dedım. 12.40 gıbı asıladı. ama umutsuz.10 gun sonra bebek yok cunku hcg 16. hadiii.2 gun sonra bidaha 64. bıttı gelecek ay dedi. ama gunum gectı . normal dedı. ben test yaptım sılık pembe cızgı. olabılır ılactan dedi.ağladım cılgınlar gıbı. esim orada bebek var sen bana ınan dedi.netekım bu inancla gıttım hcg:900000 ınan.ama hala bebıs dırenıyor. cunku kese kalp atısı görunmuyor.ama ınacım cok. neyse kızım 14 eylulde yasına basacak cok tatlı ugur böcüüm benım.:lepi:SEN INANCINI KAYBETME YETER:ecrin_bebek:
hamileyim canım 10. gün test sonucum 117 çıktı çok şükür Rabbim herkeseyaşatsın bu mutluluğuESEN81 inşallah senden de iyi haberler alıcaz.
benim de transferim 8 eylül de oldu kızlar , 19 eylül de test yaptıracağım , haydi hayırlısı.
dırım kızı , esen 81 hayırlı uğurlu olsun bana da dua edin.
üslub
hangi merkezde yapacağına karar verdinmi?
kızlarr hamileyimmmmmm değerimmm 311 çıktı rabbim herkeseee nasipp etsinnnnnnnnnnnn
sağolunnnnn kızlarrrrrrrr desteğiniz için
hamileyim canım 10. gün test sonucum 117 çıktı çok şükür Rabbim herkeseyaşatsın bu mutluluğu
Canım biz 15 Ekim gibi başlıyacağız kısmet olursa
güzel eşinin tepki göstermemesine sevindim hiç olmazsa stressiz tedaviye başlıyacaksın
sen nerede yaptıracaktın tedavini
Ben Almanyada oldugum icin, burada yaptiracagiz. Bu sefer özel hastaneye gidecegiz.
Üniversite de yaptirmistik, bir sonuc alamadik.
Bu seferde tutmazsa TR de düsünüyoruz. Jinemed in sitesine girmistim. Basari orani cok yüksek diye yazmislar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?