- Konu Sahibi EU2
-
- #4.661
melankolia selam cnm,seninle aynı merkezde tüp bebek yaptırdık ve ilaç listesinde coraspirin 8 ci aya kadar diye yazıyordu,tabii bende hep dr sorucam ama dediğim gibi listede öyle yazıyordu
selam canım. BenİM doktorum 32. haftada kesicez coraspirin 'i dedi
maşallah canım 3 aylık oldun demek. Ne çabuk geçiyor zamann.
ayy o kadar çok kullancaz yani?* neyse bebişimiz iyi olsun da ne yapalım kullanırız kızlar.bir şey daha soracağım, saat 1 de randevum var vaginalultrasonla mı bakacaklar yine merak ettim?
evet açelyacığım 3 ay oldu bi de sen kendine bak maşallah 18 haftalık olmuşsun allahım tamamına erdirir insallah sorunsuz bir şekilde,
ernurcum sen nasılsın? nasıl gidiyor? bebişini gördün mü? kalp sesini duydun mu? oy yerim ben onlarııı
selam canım. Seni burda görmek çok güzel. epeydir yoktur. şimdi tesadüfen gördüm okudum yazdıklarını ve çok sevindim.
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Çok güzell bir haber.:CüvCüv:
ayy o kadar çok kullancaz yani?* neyse bebişimiz iyi olsun da ne yapalım kullanırız kızlar.bir şey daha soracağım, saat 1 de randevum var vaginalultrasonla mı bakacaklar yine merak ettim?
evet açelyacığım 3 ay oldu bi de sen kendine bak maşallah 18 haftalık olmuşsun allahım tamamına erdirir insallah sorunsuz bir şekilde,
ernurcum sen nasılsın? nasıl gidiyor? bebişini gördün mü? kalp sesini duydun mu? oy yerim ben onlarııı
merhaba birşey sorucam tüp bebek yaptırdık 25 martta toplama işlemi 28 mart trasfer işlemi yapıldı hı 11 mart hastalandım ve şu anda hamileyim kac haftalık olmuş oluyo cumartesi dr gidicez ama ben cok merak ediyorum hala inanamıyorum anne olacagıma
açelyacım canım çok tşk ederim,evet benimde 7 hafta oldu 2 gün sonra inşl kalp atışını görcez,senin nasıl gidiyor:CüvCüv: çok merak ediyorum
melankolia ben aynı dr la devam ediyorum 12 haftaya kadar vajinal ultr bakıcaz dedi, kal atışını dediğim gibi 16 da inşl görcez ne güzel sırayla tadını çıkarmaya başladık
5 haftalik hamilesin canima.s gözün aydin:) allah tamamina erdirsin insallahhihoyyyt
canım benim hayırlısıyla kalp atışlarını da gör insallah. allahım hayırslıysa doğurmayı nasip etsinn
canım nerelerdesin merak ettim nasıl gidiyor, maşallah kocaman olmuş bebeğin, allahım ayırmasın canım
canim cok sagol seninde gözün aydin:CüvCüv: 2009 eylül annelerine takiliyorum.cok sükür iyi gidiyo.insallahta hep böyle gider.senin nasil gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?