E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Arkadaşlar,ben eylül ayında Allah nasib ederse mikroenjeksiyon tedavisi için start vericem..
Erkek infertilitesi nedeniyle doktorumuz mikroenjeksiyon önerdi.Bu cuma istanbula oradan da ertesi gün Ankaraya gideceğiz..Burada tedavimizle ilgili bilgiler vermeye çalışacağım..Benimle aynı durumda olan arkadaşların da fikir edinmesi açısından
Bu aylarda tedaviye başlayacak olan arkadaşların tecrubelerini birlikte paylaşmaya davet ediyorum :1hug:
BEN 24 EŞİM 26 YAŞINDA istanbulda 2.denememiz mikro tese ve mikro enjeksiyonBende erkek infertilesi yüzünden 2. tüp bebegimi denicem Allahın izniyle eylül gibi düşünüorum bakalım Alman hastasinde Benim doktorum ulun ulug eşiminde emre bakırcıoglu bakalım yeni doktor yeni merkez Hakkımızda hayırlısı Gerçi biz çok zor hastayız ama yinde mücadele edioruz işte.. :a015:
ARKADAŞLAR benimde 13 temmuzda ilk aşılamam negatifle sonuçlandı ve ben şimdi microenjeksiyonla tüp bebek yaptırmak istiyorum.ama bizdeki sroun bende maalesef benim fsh 45 yüksek yani ve adet olamıyorum ilaçla oluyorum eşimde hiçbir problem yok aşılamada sadece tek yumurta 16.mm byüdü.aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum microenkeksiyonda daha fazla şansım yokmu sizce benim sorunum erken menpoz 32 yaşındayım 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık ve olmadı şimdi para biriktiriyoruz bayramdan sonra micro yaptırmak istiyorum.gittiğim hastane çevre hastanesi prof.dr.ümit özekinci görüşlerinizi bekliyrum sizce şansım varmı microda
cnm hani madden bi değişiklik yok demek istedimben paradan değilde düşündüm dışarda yumurtamı spermle birleştirsinler. hatta spermi yumurtanın içine iğneyle koysunlar mantık olarak düşündüm.gerisi tutulup tutulmayacağına bağlı o yüzden micro istiyorum canım çünkü yaşım 32 oldu vakit kaybetmek istemiyorum tabbi doktor bu yöntemi bana uygularmı bilmiyorum ben söylerim uygun olurmu bu bana inş.olur
DIRIMKIZI canım sen hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?