Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Arkadaşlar,ben eylül ayında Allah nasib ederse mikroenjeksiyon tedavisi için start vericem..
Erkek infertilitesi nedeniyle doktorumuz mikroenjeksiyon önerdi.Bu cuma istanbula oradan da ertesi gün Ankaraya gideceğiz..Burada tedavimizle ilgili bilgiler vermeye çalışacağım..Benimle aynı durumda olan arkadaşların da fikir edinmesi açısından
Bu aylarda tedaviye başlayacak olan arkadaşların tecrubelerini birlikte paylaşmaya davet ediyorum :1hug:

üslub canım hayırlı olur tedavin inş. bende bayramdan sonra micro deniycem nasipse inş.yaşadıklarımızı paylaşacağız ki kolay geçsin herşey canım..

hanımlar hayırlı olur inşallah tedavileriniz, bendee bu cuma bursaya gidiyorum öngörüşme ve muayene için bende bilgi veririim sevgiyle kalınnnn

merhaba arkadaşlar

bende başladım allahın izniyle bu ayın sonunda transfer olacak tahminim ramazanın başı gibi sonuç belli olur

şuan göbekten iğne vuruluyorum hergün.bakalım hayırlısı olur inşallah

arkadaşlar okadar zor bir dönemki bu dönem allahtan sabır diliyorum. dua ediyorum 2 kez aşılama yaptırdım ama tüp bebek çok sıkıntılı oldu bana göre bukadar teferruatlı olduğunu bilmiyordum

ama neyseki beya bir yol aldım. 10 15 gün sonra bitecek allahın izniyle

sizlerede bu yolda kolaylıklar diliyorum

Arkadaşlar hangi merkezlerde tedavi gördüğümüzü de eklesek ne dersiniz?kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar.Bende eylül başı dondulmuşlarla deneyeceğim inş.Merkezim Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Kizlar beni de listeye ekleyin .. hihoyyyt
Ben de Allah'in izniyle bayramdan sonra tedaviye baslayacagim.
Bu sefer ki tedavim benim icin cok farkli olacak..
Cünkü Türkiye de deneyecegim ve ailemin yaninda olacagim.
Benim tedavim mikro enjeksiyon .
Listeye yasimizi , tedavimizi ve sehir yazalim ( bence ) ..

Bende erkek infertilesi yüzünden 2. tüp bebegimi denicem Allahın izniyle eylül gibi düşünüorum bakalım Alman hastasinde Benim doktorum ulun ulug eşiminde emre bakırcıoglu bakalım yeni doktor yeni merkez Hakkımızda hayırlısı Gerçi biz çok zor hastayız ama yinde mücadele edioruz işte.. :a015:

BEN 24 EŞİM 26 YAŞINDA istanbulda 2.denememiz mikro tese ve mikro enjeksiyon

kızlar merhaba bende mikro yaptırcağım bizdede eş faktörü ağır olduğundan mikro dedi
tüp bebekde başarı elde edemeyiz dedii......
bizde gittik ilk tahillerimizi yaptırdık ve bize 3 kutu antibiyotik verildi ilk birbuçuk kutuyu ben içiyorum
tedaviden öncede d.kontrol hapı içmişdimm yarın son hapım bitecek ve adettim başlayacak
p.tesi gibi adet olacağım allahtan bir mani olmazsa ve doktorumla konuşacam iğnelere başlayacaz sanırım.....bende b.evler medıcalparda latif küpelioğluna gidiyorum
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn arkadaşlar

merhabalar herkeze..ülubcum insl.sen ve diger arkadaslar hep iyi haberlerle gelirsiniz buraya,insl.en yakin zamanda gebelik takvimlerinizle görürüm sizi..

gelelim bana,bebegim suanda 7 aylik ve oda bir microenjeksiyon (ICSI) tedavisi sonucu bana geldi..

ne asilama ne tüp bebek bunlari denemeden microya gectim ben ve ilk denememde bu kücük mucizeyle

karsilastim..tedavi süreci,yumurta toplama ve transfer hicte konusuldugu gibi,gözde büyütülücek asamalar diil..

siz inancli olun ve sakin olun hepsi bu..Hadi bakalim iyi haberlerinizi bekliycem hep,dualarim sizinle..

hepinizin tedavisi hayırlı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun. bende bu yaz haziran temmuz ağustosda yaptıracaklar listesindeydim anne adayadayı idim uzun süredir ama benimde ilk micro enjeksiyon tedavim olumlu sonuçlandı ve anne adaylığına terfi ettim. cilekk'inde ddediği gibi korkulacak birşey yok sadece biraz sabır edin, gittiğiniz merkeze güvenin ve olumlu düşünmeye çalışın. inşallah olumlu, hayırlı haberlerinizi alırız.dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
****ÜsLuB**** : Erkek infertilitesi nedeniyle eylül ayında mikroenjeksiyon yaptıracak.Merkez seçimi belli değil...Ankara Güven hastanesi veya istanbul Pakize Tarzı tüp bebek merkezi.Bu cuma ve cumartesi ön görüşme ve muayeneleri var.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

karamelli neskafe :Erkek infertilitesi yüzünden Eylülde 2.tüp bebeğini deneyecek.Doktoru Ulun Uluğ.Eşinin doktoru Emre Bakırcıoğlu.Merkezleri Alman hastanesi..Tedavileri mikro tese ve mikro enjeksiyon.

dırımkızı : Erkek infertilitesi nedeniyle mikroenjeksiyon tedavisinde.
b.evler medıcalparda Latif küpelioğluna gidiyor.

ARKADAŞLAR benimde 13 temmuzda ilk aşılamam negatifle sonuçlandı ve ben şimdi microenjeksiyonla tüp bebek yaptırmak istiyorum.ama bizdeki sroun bende maalesef benim fsh 45 yüksek yani ve adet olamıyorum ilaçla oluyorum eşimde hiçbir problem yok aşılamada sadece tek yumurta 16.mm byüdü.aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum microenkeksiyonda daha fazla şansım yokmu sizce benim sorunum erken menpoz 32 yaşındayım 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık ve olmadı şimdi para biriktiriyoruz bayramdan sonra micro yaptırmak istiyorum.gittiğim hastane çevre hastanesi prof.dr.ümit özekinci görüşlerinizi bekliyrum sizce şansım varmı microda

cnm benim bütün hormonlarım normal ama pko hastasıyım cnmm bende adet olamıyorum
ama bizim eş faktörüü çok yüksekkk o yüzden mikro dedii
sizde yoksaaa eş faktörü tüp bebekde olur cnmm gerçi hepsi aynı para

ben paradan değilde düşündüm dışarda yumurtamı spermle birleştirsinler. hatta spermi yumurtanın içine iğneyle koysunlar mantık olarak düşündüm.gerisi tutulup tutulmayacağına bağlı o yüzden micro istiyorum canım çünkü yaşım 32 oldu vakit kaybetmek istemiyorum tabbi doktor bu yöntemi bana uygularmı bilmiyorum ben söylerim uygun olurmu bu bana inş.olur

semoş şansın var canım ümit beyde çok iyi bir dr hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun İNŞALLAH canım umudunu yitirme ALLAH büyük..

PİNK ROSE sağol canım bakalım işte inş. sende tanıyor musun ümit beyi evet iyi bir doktor

cnm hani madden bi değişiklik yok demek istedim
neden dersen benim eşimin sprem sayısı çok düşük ve hareket az doktora bende sordum
mikromu tüpmü dedim mikro tabiki dedi tüp bebek olmaz size dedi tüp bebekde erkek faktörünü bu denli çok olmasını istemiyoruz dedi...ondan dedim cnmmm
doktorun tüp bebek diyecek sana ama sen ısrar edersen mikro olabilir gibi
DIRIMKIZI canım sen hangi doktora gidiyorsun

cnm ben b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyorum çok memnunummm gerçi çok başlangıçdayız ama arkadaşım onda hamiş kaldııı
bende ilk gittiğimden beri iyi elektirik aldım hep açıklayıcı güler yüzlü kibar ve temiz biri
bunlar çok önemli hastanenin personeli de çok iyi hastanede evimede çok yakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…