HAYILI OLSUN CNM.sonuçlar ne zaman belli olacak.
şafak kaç?
cnm tşk ederim şafak 11 gün heheeee
cnm diğer soruna cvp vereyimmm eşin 5 yıl kesintisiz ssk lı görünmelii
ve sen ssk lı bir yerde çalıştığın sürece eşinin ssk dan yararlanamazsın ancak çıkış yaparsan eşden yararlanabilirisn cnm
kızlar transferim olduuuuuuuuuuuu biraz çişli oldu ama olduu idrar kesesi dolu girmek gerekiyormuş bende çok su içtim ve çok zor dayandımmmmmm oda çıkar çıkmaz yatarak ayakalr havada sürgüye tuvaletimi yaptımmmmmm........şimdi ben hiç bişey hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaa
böle salak gibiyimmmmmmmm ne oldu ben kimim gibi yani....hayırlısı olur inş.........
canım merakla seni takip ediyorum İNŞALLH hayırlı haberlerini alcaz yeğenlerimize iyi bak kaç tane transfer oldu :sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2kızlar transferim olduuuuuuuuuuuu biraz çişli oldu ama olduu idrar kesesi dolu girmek gerekiyormuş bende çok su içtim ve çok zor dayandımmmmmm oda çıkar çıkmaz yatarak ayakalr havada sürgüye tuvaletimi yaptımmmmmm........şimdi ben hiç bişey hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaa
böle salak gibiyimmmmmmmm ne oldu ben kimim gibi yani....hayırlısı olur inş.........
yani eşimin 3,5 yıllık bir çalışma hayatı var o zaman yararlanamıyoruz değilmi?
birde patronlarım 1 ay çıkışını verelim ama karneni 6 ay kullanma hakkın var bu etkilermi diyorlar.yani işten çıkar çıkmaz yararlanabilirmiyim?
çok soru sordum değilmi cnm yaaa,kusura bakma.
Bu arada yeğenlerime iyi bak haaa,öyle iş falan yapma.
cnm kaç hüçreliler bilmiyorumkiii ben o kadar heyanlı ve çişliydimkiiihayırlı olsun canım kaç tane embriyo transfer edildi ve kaç hücreli idiler sen atlattın sıra bizde artık
canım merakla seni takip ediyorum İNŞALLH hayırlı haberlerini alcaz yeğenlerimize iyi bak kaç tane transfer oldu :sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Kızlar sizlerden güzel haberler bekliyoruz şu mübarek günlerde
hiç stres yapmayın deneyimli biri olarak söylüyorum ve kafanızı başka şeylerle doldurmaya çalışın ve sürekli kesinlikle yatmayın ben 12 gün boyunca yatmıştım sadece tuvalete gitmiştim ama öyle olmasının bir anlamı yokmuş benim gibi yapan arkadaşlarda olumlu sonuc alamadılarmalesef
kızlar transferim olduuuuuuuuuuuu biraz çişli oldu ama olduu idrar kesesi dolu girmek gerekiyormuş bende çok su içtim ve çok zor dayandımmmmmm oda çıkar çıkmaz yatarak ayakalr havada sürgüye tuvaletimi yaptımmmmmm........şimdi ben hiç bişey hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaa
Canım çok sevindim.İnşallah 11 gün sonra bize güzel haberi verirsin.Ancak yaşımdan dolayı deyince şaşırdım.Ne varmışki daha 25 yaşındasın :asigim:
Bu arada biz de bu sabah istanbul'da Pakize Tarzı hastanesine gittik..Oradan tamemen vazgeçtik.Dr.Ertan Kayıtkent 'in tavırları bizi çok soğuttu..Resmen paragöz biri..Rapordan yararlanmamız için uğraştı..Hiç kimseye tavsiye etmiyorum..Biz raporu Kocaeli tıptan alıcaktık.Bize oranın ruhsatı var mı vs gibi saçma şeyler söyledi..Siz yanlış görmüşsünüzdür,orada infertilite merkezi vardır falan filan zırvaladı bir sürü şey..Ne saçma ya üniversite hastanesinin ruhsatsız tüp bebek merkezi alma olasılığı düşünülcek şey mi? Mantıksızlığa bakın
Bu tüp bebek merkezleri birbirlerini çekemiyorlar..Herşey para olmuş onlar için..Çok üzgünüm çoook
Herneyse biz de 3 gibi dönüşte Kocaeli tıpa uğradık ve tekrar muayane oldum burada..Bu arada bu gün adetin 2 günü ve Pakize Tarzı hastanesinde bu gün başlatmayı teklif ettiler ilaçları..Oysaki raporum haftaya cumaya çıkıcak...Amaçları ben raporumdan yararlanamayım diye...Birde 3 hafta önce yumurtalıklarımda hiç bir sorun olmadığını,yumurta rezervlerimin gayet iyi olduğunu söyleyen adam şimdi yumurtalıklarımdan birinin sorunlu olduğunu söyledi..Bunu buradaki kendi doktoruma söyledim.Doktorum çok şaşırdı..Hiç etik bir davranış değil,boşver kızım ,takma dedi..Bu adamı çok seviyorum yaa..:asigimoktor var doktor var işte...:1closedeyes:
Gelelim Kocaelideki doktora..O da beni vajinal muayene etti..Yumurtalıklarımın iyi olduğunu ancak bir yumurtalıkta kist oluştuğunu ,bunun çatlayamamış bir yumurta olabilceğini ,stresten olabilceğini söyledi..Biz böyle bir durumda ilaç tedavisine başlayamayız,1 sonraki adet döneminde yine adetin 2. günü gel başlayalım dedi..
Pakize Tarzı da beni bu haldeyken ilaç tedavisine başlatacaklardı..:1ninca:
Bu ayı gayet huzurlu geçirmeye çalışacağım..Şu bir ara nette gördüğüm oturma banyolarına da başlayacağım..Bir atlatayım şu adet dönemini...
canım benim bende seni merak ediyordum demek böyle dediler allahım bizi dürüst ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
kist bir sonraki adet döneminde yok olur ama sana tavsiyem çivan perçemi ve biberiye çayı iç özellikle civanpercemi kadın rahmini temizleyen süper bir bitki bana doktor bile tavsiyede bulunmuştu ara ara içerim bende
ayyyyy canım benim yaa ne güsel yazmışsın
herşey rabbimizden öncelikle
ama bizler uzun uğraşlar sonucunda hep kötü
sonuç aldığımızdan inanamıyoruz bi türlü
ben şuan beklemedeyim 3 gün oldu transferim olalıı
geçmiyor günlerrr bana ben tutacağına inandığım gibi
hep kızım olacak gibi geliyorr anlmadım gitti...
ikitane çok güsel yumruta transfer etti doktorum ama rabbimm isterse olacak bu işş
rabbim bu ramazan ayında gülsün tüm çocuk isteyenlerin yüzüne....
bişey soracağımmm transferden sonra hangi ilaçları kullandın ?kaçıncı gün test yaptın?
hiç belirtin varmıydıı ?kendime engel olamıyorum işteeeee 2 gün bel ağrım çoktu şimdilerde isee kasık ağrım varrr
ne güzel ilk denemede hamile kalmışsın.ben ikikez denedim.ikincisi daha yeni yarın sonuç belli olacak
ama ben sonuçun neğatif olacağını biliyorum.çünkü kanamam var.yani yine olmadı.sen şanslısın dırımkızı.allah kazasız belasız sonunu görmek nasip etsin.
bu arada sen nerde yaptırdın.
İnşallah hayırsıyla senden olumlu sonuç duyacağıza.s.
Şu anı takıntısız geçirmeye çalış...Kitap oku inanki unutuyorsun tüp yaptırdığını kitapa dalınca... Zaten teste 1-2 gün kala heyecan yapıcaksın
Ben Transferden sonra crinone jel ve folik asit kullandım..Birde bir yerlerde okumuştum bilimsel açıklaması varmıdır bilmiyorum ama ananas suyu ve kabak çekirdeği çok tükettim ilk 3 gün genelde uzandım sonra yavaş yavaş günlük işlerimi yapmaya başladım..
Belirti meselesine gelince ben kendimi fazla dinlemedim evet kasık ağrısı ara ara hafif oluyordu...Hatta test yaptıracağım günün gecesi tipik adet belirtisi yaşadım karın ağrısı bel ağrısı çekmeye başladım ve gecenin 3' ünde bir baktım 1-2 damla kanamam başlamış..O an o kadar yıkıldım ki herşey bitti dedim adet oldum dedim.. Sabah kalktığımda kanamam yine geldi ama testi mecbur yaptırmak zorundaydım.. Yıkılmış moralsiz bir vaziyette yaptırıp geldim zaten sonucu duyduğuma inanamadım :1shok:
Tatlım senin durumun bana biraz karışık geldi ,sarışınlığımdan kafam basmadı belki:roflol:
Daha açık ve net yazarsan ekliyim olur mu tatlıma.s.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?