Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HAYILI OLSUN CNM.sonuçlar ne zaman belli olacak.
şafak kaç?

cnm tşk ederim şafak 11 gün heheeee

cnm diğer soruna cvp vereyimmm eşin 5 yıl kesintisiz ssk lı görünmelii

ve sen ssk lı bir yerde çalıştığın sürece eşinin ssk dan yararlanamazsın ancak çıkış yaparsan eşden yararlanabilirisn cnm

yani eşimin 3,5 yıllık bir çalışma hayatı var o zaman yararlanamıyoruz değilmi?
işten çıkar çıkmaz yararlanabilirmiyim?
çok soru sordum değilmi cnm yaaa,kusura bakma.
Bu arada yeğenlerime iyi bak haaa,öyle iş falan yapma.

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım kaç tane embriyo transfer edildi ve kaç hücreli idiler sen atlattın sıra bizde artık

canım merakla seni takip ediyorum İNŞALLH hayırlı haberlerini alcaz yeğenlerimize iyi bak kaç tane transfer oldu :sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

cnmmmm işden çıkışın olduğu annn eşinin ssk geçebilirsin senin 6 ay kullanma hakkkın olsada bişey olmaz ama eşinde 3,5 sene diyorsun burada takılıyorsunuz cnmmm....
yani boşuna çıkış yapma tatlım her halukarda kullanamıyorsun ssk nı neden beş yıl onuda anlamıyorum yaa ama öleymişşş

hayırlı olsun canım kaç tane embriyo transfer edildi ve kaç hücreli idiler sen atlattın sıra bizde artık
cnm kaç hüçreliler bilmiyorumkiii ben o kadar heyanlı ve çişliydimkiii
tek düşündüğümmm duyduğum şeyyy tuvalete gitmektiii
canım merakla seni takip ediyorum İNŞALLH hayırlı haberlerini alcaz yeğenlerimize iyi bak kaç tane transfer oldu :sm_cool:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

cnm 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildiiiiiiii
yaşımdan ötürü 2 tane transferi uygun gördü doktorummm

inş..güsel haberler veririm kızlarrrrrrrrrrrrr

Kızlar sizlerden güzel haberler bekliyoruz şu mübarek günlerde
hiç stres yapmayın deneyimli biri olarak söylüyorum ve kafanızı başka şeylerle doldurmaya çalışın ve sürekli kesinlikle yatmayın ben 12 gün boyunca yatmıştım sadece tuvalete gitmiştim ama öyle olmasının bir anlamı yokmuş benim gibi yapan arkadaşlarda olumlu sonuc alamadılarmalesef

cnmm kesinlikleee haklsıın 12 gün boyunca yatılmazkiii

ben yatamam zaten açıkcasıda şimdi yatmamın nedeni yoruldumm bu tedavide birden pat diye oldummm...şimdi dinleniyorum c.tesiii iğne olmaya gitmekle gezmeye başlayacammm

sürekliii bebek düşünmekde hoş değill zaten evimizde yok allahtan ramazandan ötürü kocam yemekten başka bişey düşünmüyorrrr

rabbim hayırlısını verisnnnn herkeseeee

Canım çok sevindim.İnşallah 11 gün sonra bize güzel haberi verirsin.Ancak yaşımdan dolayı deyince şaşırdım.Ne varmışki daha 25 yaşındasın :asigim:

Bu arada biz de bu sabah istanbul'da Pakize Tarzı hastanesine gittik..Oradan tamemen vazgeçtik.Dr.Ertan Kayıtkent 'in tavırları bizi çok soğuttu..Resmen paragöz biri..Rapordan yararlanmamız için uğraştı..Hiç kimseye tavsiye etmiyorum..Biz raporu Kocaeli tıptan alıcaktık.Bize oranın ruhsatı var mı vs gibi saçma şeyler söyledi..Siz yanlış görmüşsünüzdür,orada infertilite merkezi vardır falan filan zırvaladı bir sürü şey..Ne saçma ya üniversite hastanesinin ruhsatsız tüp bebek merkezi alma olasılığı düşünülcek şey mi? Mantıksızlığa bakın

Bu tüp bebek merkezleri birbirlerini çekemiyorlar..Herşey para olmuş onlar için..Çok üzgünüm çoook

Herneyse biz de 3 gibi dönüşte Kocaeli tıpa uğradık ve tekrar muayane oldum burada..Bu arada bu gün adetin 2 günü ve Pakize Tarzı hastanesinde bu gün başlatmayı teklif ettiler ilaçları..Oysaki raporum haftaya cumaya çıkıcak...Amaçları ben raporumdan yararlanamayım diye...Birde 3 hafta önce yumurtalıklarımda hiç bir sorun olmadığını,yumurta rezervlerimin gayet iyi olduğunu söyleyen adam şimdi yumurtalıklarımdan birinin sorunlu olduğunu söyledi..Bunu buradaki kendi doktoruma söyledim.Doktorum çok şaşırdı..Hiç etik bir davranış değil,boşver kızım ,takma dedi..Bu adamı çok seviyorum yaa..:asigimoktor var doktor var işte...:1closedeyes:

Gelelim Kocaelideki doktora..O da beni vajinal muayene etti..Yumurtalıklarımın iyi olduğunu ancak bir yumurtalıkta kist oluştuğunu ,bunun çatlayamamış bir yumurta olabilceğini ,stresten olabilceğini söyledi..Biz böyle bir durumda ilaç tedavisine başlayamayız,1 sonraki adet döneminde yine adetin 2. günü gel başlayalım dedi..

Pakize Tarzı da beni bu haldeyken ilaç tedavisine başlatacaklardı..:1ninca:

Bu ayı gayet huzurlu geçirmeye çalışacağım..Şu bir ara nette gördüğüm oturma banyolarına da başlayacağım..Bir atlatayım şu adet dönemini...

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm benim yaaaaa doğru bir sözz doktor var doktor var

ben ne proflara gittim sende pko yok dediler ama bu doktorum kesinlikle pkosun dedi

ve öelydim ....neysekii rabbim karşıma herşeyleri ile iyi bir ekip ve doktor verdi ...
bundan sonrası ise allaha kalmışşş..cnm yaşş derken çok gençsin 3 embriyo çoğul riskini arttırır dediler cnmmm...34 yaş bayanlara 3 embriyo transfer ediyolarrr hayırlısı allhtan...

cnm istersen bu ay bir doğum kontrol hapına başla kistin kesin giderr..bende hiç kist olmadı ama en etkili ilacı bu oluyor.....ben bu tedaviye başlamadan önce 1 kutu yasmin içtim...ama sen bilirsinnnn cnmm...

hakkımızdaaa hayırlısı olsunn cnmmmmmmmmmmm

benim şuan kasık ağrım ve bel ağrım çok hayırlısı olsunnn diyorummmm

canım benim bende seni merak ediyordum demek böyle dediler allahım bizi dürüst ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
kist bir sonraki adet döneminde yok olur ama sana tavsiyem çivan perçemi ve biberiye çayı iç özellikle civanpercemi kadın rahmini temizleyen süper bir bitki bana doktor bile tavsiyede bulunmuştu ara ara içerim bende

bende bugün yeditepe üniversitesine gidip görüşecektim ama cem hoca yurd dışında imiş ancak 15 eylüle randevu alabildim ama ben ozaman kadar kararımı vermem gerekli yarında umut tüp bebek ten Evren bey den randevu alacağım ve son kararımı vereceğim

Canım evet bende civan perçemi içmeyi düşünüyorum.Daha 2 buçuk hafta önce histeroskopi ile miyom ameliyatı olduğuum için doğum kontrol hapı vermedi doktor bana..

Kızlar herkese günaydın........... Biz 2 gündür ege ünvrst indeydik valla bütün tahliller yapıldı smer ve 3 kan tahlili benim.. eşimede kendine ait tahliler yapıldı dosya dolduruldu işte bilgiler kaç yaşındasın ilk evliliğinmi,hastalığın varmı falan ikimiz ayrı yerlerde tabi sonra normal muayene oldum bildiğiniz şekil neyse 2 kan tahlilim çıktı laboranta sordum normal dedi bi tahlil ayın 15 i bi taneside( 1 ay sonra en geç smer tahlili) tabi eşime bakan doktor onun değerlerni görüce size tüp bebek öneriyorum deyip raporu imzalamış ..şimdi benim kalan 2 tahlili bekliyoz heralde 1 ay sonra engeç tüp bebek tedavisine başlarız. Biraz tahlilleri geç veryolar ama ne yapsınlar çok kalabalık ama en azından ADNAN MENDERESTEKİ gibi adamı ısırmıyolar insan gibiler sağolsunlar her soruya insanca cevap veryolar

Bide bizden 1 aşılama olduğuma dair belge istedilerEge ünvrst de ben kendim dedim 1 aşılama oldum diye neyse biz izmirden hoooop doğru aydına ADNAN MENDERES TIP FAK.1 aşılama olmuştur belgesi almaya tabi yine sekretere yalvararak bi doktorla görüşelim dedik durumu anlattık neyse ordaki tek iyi insan o bayan.. yasin di ye bi doktor varmış içerde ona söyleyin dedi girdik içerde 3 kişi 2 bayan bir yasin (Doktor=kasap Bey)inanırmısınız kafasını kaldırıp yüzümüze bile bakmadı bu adam ben konuşuyorum a kafasını bile kaldırmıyor nerdeyse öflenip çıkın diye bağıracak...kekeledim korkumdan tabi.. yanındaki bayan dinlemiş şükür ama diğer bayan doktor siz kendi kendinize karar veremezsiniz ne diye tüp bebek işine girdiniz 3 aşılama olmanız gerekiyo falan diye zırvalamaya başladı eşimde doktor hanım beni ege ünvrtstesine sevk ettiler ve ordaki doktor size tüp bebek öneriyorum dedi bize deyince kadın bozuldu tabi onlar beceriksiz duruma düştüler bide sanırım kazanç kapıları ve hatta biraz daha aşağılamak azarlamakmı istiyolardı bizi neyse şükür o hataneden kurtulduk hangi akla hizmet gitmişiz orya neyse bilginiz olsun diye yazdım arkadaşlar ve biz özel muayene gitmiştik ilgilenilsin diye.................

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan rapor alma aşamasında..

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı sonucu bekliyoruz:dance:

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : Eylülde mikroenjeksiyon yaptırıcak.Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı.eylülde ist. nenehatunda tedaviye başlıyacak.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.
laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hepiniz Allah yardımcısı olsun... Bu mübarek ayda dualarım sizlerle..Ben ilk denememde bu mutluluğu yakalamış biri olarak size şunu söyleyebilirim Öncelikle Allaha teslim olun ona güvenin ve olumlu düşünün..Olumlu düşünmenin başarı oranına etkisi çok büyük.. Benim transfer edilecek sadece 2 embriyom kalmıştı ve İkiside 1. kalite değildi..İçimdeki inancı hiç bir zaman kaybetmedim sonuç olarak ikiside tuttu sonrasında birinde kalp atışı gözlenmedi ama olsun şu an 13 haftalık olan tek bebişimizi bekliyoruz...Bunu bana dr'umda söyledi bu kadar yıllık deneyimimde kim olumluysa başarılı sonuçlar alıyoruz diye...Lütfen stresten uzak durun olucak olmuyacak düşünceleriyle kendinizi boğmayın.. Allaha dua edin olucağına inanına.s.

İnşallah hayırsıyla senden olumlu sonuç duyacağıza.s.
Şu anı takıntısız geçirmeye çalış...Kitap oku inanki unutuyorsun tüp yaptırdığını kitapa dalınca... Zaten teste 1-2 gün kala heyecan yapıcaksın

Ben Transferden sonra crinone jel ve folik asit kullandım..Birde bir yerlerde okumuştum bilimsel açıklaması varmıdır bilmiyorum ama ananas suyu ve kabak çekirdeği çok tükettim ilk 3 gün genelde uzandım sonra yavaş yavaş günlük işlerimi yapmaya başladım..
Belirti meselesine gelince ben kendimi fazla dinlemedim evet kasık ağrısı ara ara hafif oluyordu...Hatta test yaptıracağım günün gecesi tipik adet belirtisi yaşadım karın ağrısı bel ağrısı çekmeye başladım ve gecenin 3' ünde bir baktım 1-2 damla kanamam başlamış..O an o kadar yıkıldım ki herşey bitti dedim adet oldum dedim.. Sabah kalktığımda kanamam yine geldi ama testi mecbur yaptırmak zorundaydım.. Yıkılmış moralsiz bir vaziyette yaptırıp geldim zaten sonucu duyduğuma inanamadım :1shok:

Bak az önce yazdım benimde kanamam oldu hatta 2-3 hafta ara ara tekrarladı kanamanın olması negatif olması anlamına gelmiyor..Umudunu yitirme a.s.

bu arada sen nerde yaptırdın.

cnm ben b.evler medıcalparkda yaptırdım latif beye

cnm ben şimdilk kk dayım gelebil bölümünde arkadaşalrımlayımm

yatıyorumm bugün 3.günüm kocam evde izne çıkıt bana bişey yaptırmıyor

valla kiatp okuyorum ...gazete kk ...tv....her dk düşünmüyorum

ama hiçde olmuyor iştee.....bende çok ağrı olduğu için dinlemem gerek yookkk

çok karnım şiş ben progesteron jel kullanıyorum toplama işleminden hemen sonra başladım ve trasferden wsonra debam ediyorum
estrojen bandı kullanıyorum folikasit birde coraspirin içiyorummm
şimdi ise kasık ağrım varrr...eşim haftaya yok yorulmadan yapacam işş hiç hoşuma gitmioyr böle yatmak...baştan çok umutsuz oldum ama şimdi değilimm
ama heycan varrr..bende çok kabak çekirdeği yiyorum kabız olmayı önlüyorrr gerçektende ölee .....

bakalımm heycanlı 9 gün kaldııı rabbim hayırlısını verisn bizlere

Tatlım senin durumun bana biraz karışık geldi ,sarışınlığımdan kafam basmadı belki:roflol:

Daha açık ve net yazarsan ekliyim olur mu tatlıma.s.Şeniz

Canım biz ege üniversitesinde tedaviye başlıycaz şimdi tahlilerimiz yapıldı ama eşimin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış benim en son 1 ay içinde smer tahlilim çıkcak ve tedaviye başlıcaz allahtan bi mani çıkmazsa işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…