Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok heycanlıyım yarın test gunum allahım ınsallah benımde yuzumu guldurur ısteyen herkese nasip etsın

Seda canım, yarın sabah 8:30 da da benim transferim olacak. Umarım sen mutlu haberlerini alırken benim bebişlerimde bana tutunmak için bol bol belimi ve kasıklarımı ağrıtırlar:roflol:
Mutlu haberlerini dört gözle bekliyoruz canıma.s.

canım çok heycanlıyım yarın test gunum allahım ınsallah benımde yuzumu guldurur ısteyen herkese nasip etsın

günaydın canım ne yaptın eminim şuan uyumuyorsun gidip kan verdin mi sonucun ne zaman çıkacak merak ettim seni sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini

kızlar kan verdim test sonucunu bekliyorum her yere yazıorum duramıorum durduğum yerde 1 saat sonra belli olcak meleğim yada meleklerim benlemi değilmi

hkıında hayırlısı cnm umarım herşey yolunda gider.bir gün hepimiz anne olacağız inşallah stres yapma ve meleklerine zarar verme rahat çok rahat ol.biz elimizden geleni yapıyoruz.takdiri ilahi ne varsa kısmette onu yaşıcaz.bekliyorum hadi kocaman şöle kızlar hamileyimmmmmmm yaz

kızlar kan verdim test sonucunu bekliyorum her yere yazıorum duramıorum durduğum yerde 1 saat sonra belli olcak meleğim yada meleklerim benlemi değilmi

seda ile seni karıştırdım galiba seda nın salı günüydü testi :)) birinin bu gün testi vardı ama kimin diyordum :)) canım inşallah müjdeli haberle gelirsin dualarım seninle inşallaahhhhh hamileyim diye kocaman harflerle yazarsın

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle

evet kızlar karışıklık oldu benım testım yarın çok heycanlıyım rrose gibi bende hamıleyım demeyı çok ıstıyorum hayırlı olsun rose allah tamamını ersırsın isteyen herkese versın

my world ne çabuk denedin sen böleee...waow çok hızlısın:))bi ay mı ara vermiş oldun şimdi?canımm inşallah bu kez olucak...

özlen, biv, azbycv, myworld teşekkür ederim.

myworld hakikaten ne kadar çabuk oldu. 1. denemeni sona erdiren ilk adette iğnelere başladın sanırım. nasıl gidiyor şu an? her şey yolunda gibi anladım ben. yoksa dondurulmuşlarla mı yapılacak bu defa?

canım inşallah bu sefer olacak. Allah yuzunu güldürsün. onun uygun gordugunu sen buyuk bır olgunlukla karsıladın ınanıyorumkı bunun ödülünü alacaksın. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
ben üzülmüyorum sadece kafam karısık. ben sadece bır tanesının çok ıyı olmasını ıstıyorum. inanıyorumkı oda çok ıyı. kanama falan olmadı buda sorun olmadıgını gosterıyor çok sukur..

canlarım benim çok ama çok saolun desteğiniz için.

evet pembevedemavicim ben dondurulmuşlarla deneyecem gene aslında ara vermedim bile sayılır 10 ocakta transfer yapılmıştı 18şubatta gene yapılacak inşallah. hihoyyyt durmak yok yola devam dedik bakalım ne olacak. biliyorsun ilki senin gibi kimyasalla sonuçlandı dilerim 2. yine senin gibi olur :Saruboceq:

msms canım benim benim ya Rabbimin takdirine ne itirazımız olabilir ki yeter ki içimde ki umut ışığım kırılmasın. hayırlısıyla çarşamba yeni bir sürece girecem bakalım bu defa sonuç ne olacak

kızlarrrrrrrr inşallahhhh hayırlısı ile kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi dualarım sizinle Rabbim sizleride meleklerinizide korusun inşallah.

xolix canım ya sen ne yaptın neler var durumun ne beklemedemisin bayadır da uzak kaldım takipsizlikten merakımı maruz gör bidenem. inşallah bizlerinde olacak :Saruboceq:

dualarınızı eksik etmeyin lütfen. sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar tedaviye başlayanlarada hayırlı tedaviler diliyorumcokacimcoook

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle

canım benim ya dilerim sonucuk kat be katlanır kocaman bi sonuç alırsın çarşamba günü ve dilerim senin için herşey hayırlı olur. tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına:Saruboceq:

Canım hayırlı olsun bebişin veya bebişlerin Allah sonuna kadar sevincini sürdürsün.diğer bekleyen arkadaşlarda inşAllah senin gibi sevinir.:1hug:

rose gözün aydın canım. sağlıkla kucagına alırsın inşallah yavrunu.

evet kızlar karışıklık oldu benım testım yarın çok heycanlıyım rrose gibi bende hamıleyım demeyı çok ıstıyorum hayırlı olsun rose allah tamamını ersırsın isteyen herkese versın

canımmm inşallahh yarın sende yazacaksın HAMİLEYİMMMM diye içini ferah tut ama yarın hemen haber ver çatlarım yoksa :)

Back
X