- Konu Sahibi EU2
- #4.401
oooo süperrr masallah yaaa hamislerimiz artiyo hergün:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo süperrr masallah yaaa hamislerimiz artiyo hergün:))
hayırlısı olsun canım az kladı bebişine kavusmana desene hayırlısıyla ben o dönemde genelde sıvı tükettim ama yumoşları toplancaklar diye bir baslık atıp arkadaslarla konuştk o bölüm sanırım faydalı olr sana hayırlıs olsuntekrar güzel haberlerini bekliyorz..
tedavin hayırlı olsun arkadaşım. bende başladım tedaviye iğnelerim 5.günü allahım inşlh gönlümüze göre verirse birbirimize müjdeli haberleri veririz artık
kızlar merhaba benimde bugece çatlatma iğnem yapılacak cuma nasipse yumurtalar toplanacak dualarınızı eksitetmeyin lütfen ve kızlar bu dönemde yemem gereken özel meyve sebze varmı daha iyi sonuç alabilmem için cvp yazarsanız sevinirim
slm arkadaşlar bende bizim transfer martta bu ay ilaçlara başladım morale ihtiyacım var
slm arkadaşlar bende bizim transfer martta bu ay ilaçlara başladım morale ihtiyacım var
elifciğim doğum kontrol hapın ne zaman bitecek ? o bittikten sonra adet olabilirsin ancak
kızlar bugün 14. günüm dün gece bir mide bulantısı anlatamam öldüm dirildim vücudumdan ateş fırlıodu en son 37.8 oldu ama 40 dereceymiş gibi vücudum sıcak kombi en sonda yanıo eşim atletle ben yorganın altında titriorum ıslak bezlerle filan bide bi tane minoset içtim sabaha doğru düşmüş ateşim eşim sabah ezanda yatmış şu anda hala uyuyo çok kötü oldum böle olanlar varmı aranızda ya ben çok korkuyorum bebeğime bişi olur die anlatamam keseyi görmek için daha 15 gün var ya o zamana kadar bişi olursa die ay biliorum saçma düşünüyorum herşey yolunda ama anlatamam gece çok korktum ateş ii değil derler milim milim arttı resmen yandım durdum şu anda 37 hep