slm kızlar destekleriniz için hepinize teşekkürler dün 6 yumurtam toplandı bugün 11 de durumları hakkında bilgi alacağım dr. dan inş. kaliteli embryo oluşur. hepimize bol şans
inşalllah Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün 11 kasımda hepimiz:CüvCüv::CüvCüv: müjdeli haberler yazalımcanım hiç korkma.11 kasım bayramın olacak inşallah:Saruboceq:
:CüvCüv:
bademciğim bu co-cultur nedir?ben kaçırdım galiba..:uhm:
ne için yapılıyor acaba?bu arada sen nasılsın?
dinlenmeye devammm.:CüvCüv:
herkese merhaba sonunda iyi bir haber aldım 5 yumurtam döllenmiş gelişimleride şimdilik iyi gidiyormuş inş. böyle devam eder. bi aksilik çıkmazsa perşembe günü transferim var. herkesi öpüyorum.
Hayırlısı olsun canım,inşallah herşey yolunda gider..:1hug:
:)anladım cnm saol.ben şu ana kadar serum bile yemediğim için korkuyorum vallaa ayrıca tamamen uyumaktanda :) toplama esnasında canın yanmışmıydı peki onu hissedebiliyomuydundaha şimdiden yanıma birilerini aramaya başladım valla korkudan:)
hiç korkmana gerek yok çünkü eğer genel anestezi almayacaksan sakinleştirici yapıyorlar leyla gibi oluyosun ve hiç birşey hisstemiyorsun ama tabi yanında eşin ya da başka biri olsun mutlak sonuçta bir operasyon geçireceksin eve tek başına gitme yani...
Canım co-cultur yazıp aramalara bakarsan gerekli bilgileri elde edebilirsin...:1hug:
elsinore nasılsın ?kendini nasıl hissediyorsun?
valla iyiyim cnm o boşluklarımdaki sancı geçti çok şükür sadece ara ara kasıklarıma kramplar giriyo o da normal sanırım. Bir de göğüslerim acayip acıyor. Sen nasılsın bu arada ?
valla ben ayın 15-16 sına kadar yani tedavi başlayana kadar
heyecanla kk da dolaşıyorum.
sizin gibi transferi gerçekleşmiş anniş adaylarının
sonucunu ben de heyecanla bekliyorum.
kendimi hazırlıyorum.
mutluluğunuz umudumuz olur inşallah.:Saruboceq:
inşallah cnm ya buradaki herkes beklediğine bir an önce kavuşur. Sen adet olmayı bekliyorsun sanırım değil mi?
evet canım.Cem bey adetin ikinci günü gel dedi.kaydirigubbakcemile
bakalım artık.yakında ben de paylaşırım burdan yaptıklarımı.
ben başladığımda sen sonucunu almış olacaksın.:CüvCüv:
hmm o zaman senin tedavin kısa sürecek çünkü ben gittiğimde bana en sonki adet tarihimi sordu ondan 21 gün saydı ve o gün iğnelere başlayacağımı söyledi. Daha sonra da adetin 2.günü gel dedi. 2 gün gittim bu sefer de kalçadan olan iğnlere de başladık. Yani en az 21-22 gün iğne kullandım ben. Demek ki sen ilk olarak 2.gün gideceksin uygunsa o gün başlayacaksın iğnelere ve daha kısa sürecek. Ama aklına takılmasın kısa ya da uzun farketmez onu doktor senin durumuna göre belirliyo sanırım. Yaş kaçtı senin bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?