Ben de hepimiz için hatta tüm isteyenler için dua ediyorum. Bir de bişey somak istiyorum size. Ben fostimon kullanıyorum ve 8. vurcam bugün. Dün ultrasonla doktor yumurtalarıma bakarken rahmimde acı olmustu. Dünden beri sızı var sol tarafımda. korkuyorum acaba aşılama öncesi bir sorun mu oldu diye. neden olmuştur ki?
Ben de hepimiz için hatta tüm isteyenler için dua ediyorum. Bir de bişey somak istiyorum size. Ben fostimon kullanıyorum ve 8. vurcam bugün. Dün ultrasonla doktor yumurtalarıma bakarken rahmimde acı olmustu. Dünden beri sızı var sol tarafımda. korkuyorum acaba aşılama öncesi bir sorun mu oldu diye. neden olmuştur ki?
Bence senin yumişler baya büyümüş onlar baskı yapıyodur.Sancı veya ağrı gibi bişey olması normal zaten fostimonun 8. günündeymişsin.Takma kafana büyüyo onlar annesi:)))
yok cnm taze olarak kullanıyorum..böğürtlen çayını da sallama kullanıyorum..bende normalde hiç içmemiştim hiç de sevmem aromalı çayları ama olumlu sonuç için herşeyi yapmaya hazırım. Bu arada bol su içmeyi de ihmal etme çok önemli..
canım bu ananası ne için yiyosunuz bacımm..
öğreneyim belki lazım olur..
dayanamadım yine geldimmsengözlerimebaksanab
yaaa dayanamazsın işte böle sohbet çok koyu :))) sanırım embriyonun tutunması için gerekli olan protein en çok ananasta vermış..bi umut işte yiyoruz bacım :))
merhaba bu sabah televizyonda Prof.dr.Yücel Karaman vardı. Tüp bebekle ilgili bir sürü bilgi verdi. Bu co-culture uygulamasından da bahsetti ve gebeliğin şansını arttırdığını söyledi hemen sen geldin aklıma ..Hadi bakalım inşallah olacak ..
slm arkadaşlar banada dün 3 adet (blastosist) yani 5.gün transferi yapıldı 15 kasım test günüm inş. herşey bu defa yolunda gitti umarım sonucuda güzel biter
bademcim öncelikle böyle bir liste hazırladığın için sana tşk etmek istiyorum.benim de perşembe yumurtalar toplanacak.inşallah herkesin tutar .
yaaa dayanamazsın işte böle sohbet çok koyu :))) sanırım embriyonun tutunması için gerekli olan protein en çok ananasta vermış..bi umut işte yiyoruz bacım :))
:1rolleyes: Elsinooooore ben ananas aldım.yerimseniben
:1rolleyes: Elsinooooore ben ananas aldım.yerimseniben
arkadaşlar lucrin bugün 11.sini yaptık.hala adet olmadım. adetlerim hep geç olur.ya yarına kadar olmazsam ne olacak.doktor 12.güne kadar olursun demişti.sanki adet olmıycakmışım gibi geliyo.şimdi ne olcak.yardımcı olabilirmisiniz.
Demekki ben de eşimi arayıp aldırıcam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?