Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladim tamam canim civan perçemide alirim içerim arada ama o fsh hormonlari dengelemiyor sanirim hayit hem dengeliyor hem hem fsh düşürüyor hem adet söktürücü civanperçemide arada içerim. şu an mesela işyerindeyim adaçayi içiyorum evdede hayit tohumu içiyrum

kızlar yazılarınızı şimdi okudum ben daha tedavinin başındayım yatışım felan yok hastanede o paranın içinde 2 saat yatışınız dedi.....birde benim hastanede ssk geçtiği halde ilaçları özelden yazacağız dediler devlet raporu istiyor şimdi herhangir ssk doktoruna diyememki ben mikro olacam rapor verin diye hayattta vermezmeler zatenn

kızlar yazılarınızı şimdi okudum ben daha tedavinin başındayım yatışım felan yok hastanede o paranın içinde 2 saat yatışınız dedi.....birde benim hastanede ssk geçtiği halde ilaçları özelden yazacağız dediler devlet raporu istiyor şimdi herhangir ssk doktoruna diyememki ben mikro olacam rapor verin diye hayattta vermezmeler zatenn

Canım ben cumaya hem pakize tarzı hastanesine hem de acıbademe gideceğim.pakize tarzı ssk bakıyor ama acıbadem ssk sız..ancak ilaçlı rapor çıkarma hakkım var.sen neden çekiniyorsun ki ben buna anlam veremedim..ilaçlar için ssk raporundan yararlanmak istiyorum de.buna hakkın var.ben mikro olucam diyorum ve rapor çıkartıcam ilaçlar için diyorum.bana hayır çıkaramazsın deme gibi bir lüksleri yok..para benim cebimden çıkıyor.sokakta bulmuyoruz..

SSK anlaşması olduğu halde sana bu haktan yararlandırmıyorlarsa şikayet et o hastaneyi..Ne demek yaaa.Sen rapor isticeksin de kabul etmeyecekler..Olacak iş değil..:oklava:

SSK anlaşması olduğu halde sana bu haktan yararlandırmıyorlarsa şikayet et o hastaneyi..Ne demek yaaa.Sen rapor isticeksin de kabul etmeyecekler..Olacak iş değil..:oklava:

cnm hastane ilaçlar için rapor çkartabiliyormuu

biz para için doktorla değil o işlerle sorumlu kişi ile konuştuk

o zaman ben gittiğimde söyleyim ilaçları sskdan neden alamıyoruz
diğer ilaçlarmızı sskdan yazıyorsunuz diye

ama şu var ben diğer aşılamamda heyt raporu ile aldım ilaçlarımı ssk hastanesinden
ama ssk doktoru idi

kafam karıştı yaaaaaa

DIRIMKIZI canım ben dün hastaneyi aradım bana şey dedi kız tüp bebek özele girdiği için rapor ssk geçmiyor o yüzden bende anlamadım demekki parayla herşey tüpbebek tedavisinde

Arkadaşlar merhaba.
Bende tüp bebeğe başlıyorum allah izin verirse.Dün Kadıköy Acıbademe gittim Doç.Dr.Cem Demirel ile görüştüm.Başlamaya karar verdik.Benimki uzun protokol olacak.Adetimin 21.günü yani 19 Ağustosta başlayacakmışım iğnelerime.Ama biliyomusunuz kızlar ben iğneden çok korkuyorum.Daha önceden tecrübesi olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.İlk iğnelere Lucrin ile başlayacağım.Göbekten oluyomuş bunlar yaa.Nolur yazın bana çokmu zor bu iğneleri olmak? Doktorum kendin de yapabilirsin dedi.Ve iğnelerin yan etkileri oluyormu? Ben çalışıyorum çünkü.Çok aksi bi durumla karşılaşmam inşallah.Halsizlik yapıyormuş yorgunluk yapıyormuş diye okudum çünkü nette. Zaten iğne fobim var bi de duyduklarım var iyice korktum.En azından bu işlemleri yaptırmış olan arkadaşlardan dinlemek isterim.Cevap verirseniz çok sevinirim kızlar.

Arkadaşlar,bazı özel merkezlerin de tüp bebek için ssk anlaşması var..Ne demek tüp bebek özele giriyor ssk anlaşması yok?
Kusura bakmayın ama kandırılıyorsunuz gibime geliyor:1no2:

USLUB canım ne diyecem o zaman ben doktora ssk geçmiyor diyor ne söyliyim doktora ilaçları o zaman ssk ile bari alsam

USLUB canım ne diyecem o zaman ben doktora ssk geçmiyor diyor ne söyliyim doktora ilaçları o zaman ssk ile bari alsam

Canım eğer hastanenin skk anlaşması varsa tüp bebek içinde geçerli bu..eğer hastanenin skk anlaşması yoksa tüp bebek için de yoktur..
Ama ilaçları ssk ile alabilme hakkın var....

Arkadaşlar dün eşimle birlikte istanbul pakize tarzı tüp bebek merkezine gittik.Mikroenjeksiyon için.
Eşim tekrar sperm tahlili oldu.Tüp bebek için gayet iyi ve yeterliymiş spermleri.
Bana gelince yumurtalıklarım gayet iyi durumdaymış,yumurta rezervlerim de iyiymiş..Yani bolmuş yumurta.:nazar:
Ancak...
Yapılan vajinal ultrasonda rahim içine bir sıvı vererek yaptıkları bir işlem var ,orada 2 tane 1 buçuk cm lik nurtopu gibi 2 miyomum olduğu ortaya çıktı.Bu miyomlar alınmadan mikro tedavisine başlanamazmış.Ya bu günlerde ya da bir daha ki adet döneminde ameliyat olmam tavsiye edildi.Ben de bebek için giden yolda daha fazla uzatmamak adına ameliyatı kabul ettim..Bizim niyetimiz istanbulda günü birlik durup geri dönmekti.ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Pakize Tarzı hastanesinde bana histeroskopik myomektami olmam gerektiği söylendi.Bu işi Türkiye' de çok iyi yapan 3 dr varmış.ikisi istanbul'da 1 i Ankarada..Hazır istanbuldayken o dr la görüşelim dedim.Bizi Brüksel kadın sağlığı merkezine prf.dr Yücel Karaman a yönlendirdiler..ertesi sabah ameliyat için sözleştik.bu sabah ameliyat oldum arkadaşlar.15-20 dak sürmüş.genel anestezi altında..ameliyattan sonra kendime geldim.2-3 saat dinlendikten sonra taburcu oldum.Vajinal yoldan bir ameliyat olduğu için hiç ağrı sızı hissetmedim..Hala da hissetmiyorum.Azcık sersemlik var üstümde o kadar.Ancak şu an hafif bir kanamam var.Dr 1 hafta kadar sürer dedi.Adet periyordumda değişiklik yapmazmış.Tüp bebek parası gibi ameliyat parası ödedik hiç akılda yokken..
Ama bebiş için herşey...
Umarım bu üzüntülere değer...
:Saruboceq:

Allah'tan hepimizin yüzünü güldürmesini diliyorum.Bu mübarek gecede...:CüvCüv::Saruboceq:

Herkesin Berat Kandili mübarek olsun:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba bende bugün yarın adet olacağım ve bölelikle iğnelerime başlayacağımm dün kahve rengi pembe bir akıntı geldi ama şimdilerde bişey yok inş..en yakın vakitte gelir biran önce başlarız

arkadaşlar bende 15 ağustosta lucrin iğnesine başladım.adetimin 2.yada 3. günü hastaneye çağırıldım..bu yumurta toplama işlemi o zaman mı oluyor..yoksa yumurtaları mı kontrol edecekler?bu işlem tam olarak ne kadar sürüyor?bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevineceğim..

Arkadaşlar merhaba.
Bende tüp bebeğe başlıyorum allah izin verirse.Dün Kadıköy Acıbademe gittim Doç.Dr.Cem Demirel ile görüştüm.Başlamaya karar verdik.Benimki uzun protokol olacak.Adetimin 21.günü yani 19 Ağustosta başlayacakmışım iğnelerime.Ama biliyomusunuz kızlar ben iğneden çok korkuyorum.Daha önceden tecrübesi olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.İlk iğnelere Lucrin ile başlayacağım.Göbekten oluyomuş bunlar yaa.Nolur yazın bana çokmu zor bu iğneleri olmak? Doktorum kendin de yapabilirsin dedi.Ve iğnelerin yan etkileri oluyormu? Ben çalışıyorum çünkü.Çok aksi bi durumla karşılaşmam inşallah.Halsizlik yapıyormuş yorgunluk yapıyormuş diye okudum çünkü nette. Zaten iğne fobim var bi de duyduklarım var iyice korktum.En azından bu işlemleri yaptırmış olan arkadaşlardan dinlemek isterim.Cevap verirseniz çok sevinirim kızlar.

canım bende senin gibi korkuyordum iğnelerden..15 ağustosta başladım bende iğnelere .bana eşim yapıyo iğneleri deri altından olduğu için çok kolay korkmanı gerektirecek bir durum yok..sinek ısırığı gibi sonra geçiyo hemen hiç korkma geçmiş olsun arkadaşım ..

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza,bende bu ay başladım tüp bebek tedavisine ve şuan lucrin yapıyorum,eylül başı gibi işlemlerim yapılacak.Anatolia'da tedavi oluyorum yaklaşımlarını ilgilerini çok beğendim,bu merkezle ilgili fikirleri olanlar varmı?

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza,bende bu ay başladım tüp bebek tedavisine ve şuan lucrin yapıyorum,eylül başı gibi işlemlerim yapılacak.Anatolia'da tedavi oluyorum yaklaşımlarını ilgilerini çok beğendim,bu merkezle ilgili fikirleri olanlar varmı?

canım bende anatoliada tedavi oluyorum..15 ağustosta lucrin iğnesine başladım..adetin 2.ve3. günü gitcem hastaneye..sen ne zaman başladın iğneye?hangi doktorun hastasısın?adet günün mü eylül başı?

üslup canım geçmiş olsun biran önce bebeklerime kavuşuruz bende bi adet olsam hemen iğnelere başayacam adettim gelecek ama nazlanıyor acısını çekiyorum şuan mide bulantısı baş ağrıı var ama sökülmedi alerjim olduğu için aspirinde alamıyorum .................artık biran önce tedaviye strat vermek istiyorum

canım bende anatoliada tedavi oluyorum..15 ağustosta lucrin iğnesine başladım..adetin 2.ve3. günü gitcem hastaneye..sen ne zaman başladın iğneye?hangi doktorun hastasısın?adet günün mü eylül başı?

Bende 15 ağustosta başladım canım iğneye,bende senin gibi adetin 2.veya 3.günü gidicem,transfer işlemleri eylül başı gibi olacak galiba.Ben Hakan hocanın hastasıyım.

Bende Bülent hocanın hastasıyım canım.o zaman adetin 2.3. günü ultrasona bakacaklar sanırım birde kan testleri yapcaklar.sonra gonal-f yi kullanacağız bir 10-15 gün kadar ondan sonra işlemler oluyor herhalde..
canım aynı zamanlarda aynı hastanede başlayıp tanışmamız çok iyi oldu..

****ÜsLuB**** : Erkek infertilitesi nedeniyle eylül ayında mikroenjeksiyon yaptıracak.İstanbul Pakize Tarzı tüp bebek merkezi.Doktoru Aydın Demircan..Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

Arkadaşlar lütfen tekrar yazarmısınız son değişiklikleri ekleyeyim..

a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X