Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana zaman ayırdığınız için teşekkürler.yarın tekrar görüşmek dileğiyle herkese iyi akşamlar

selam hata ben hikayeni okudum.bende gatada 8 ocakta tüplerimi bağlattım.senin tüplerin bağlandıktan sonra tüp bebek denemen oldumu.açıkçası çok korkuyorum.nisanda tüp bebek için iğnelere başlıycam.benimle tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

kızlar ilk randevuma gideceğim dualarınızı eksik etmeyin insallah herşey yolundadır

aaa canım sen daha gitmedin mi demin aklıma gelmişti bugün keseleri görmeye gideceğin baktım ama yoktun hadi hayırlısı inşallah herşey yolundadır Şeniz bu arada keseler demişim hehe hehe hadi hayırlısı:sm_cool:

Dualarımız seninle canım bebişlerinde mutlu haberler alırsın inşallah canım. Gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma

aaa canım sen daha gitmedin mi demin aklıma gelmişti bugün keseleri görmeye gideceğin baktım ama yoktun hadi hayırlısı inşallah herşey yolundadır Şeniz bu arada keseler demişim hehe hehe hadi hayırlısı:sm_cool:

Dualarımız seninle canım bebişlerinde mutlu haberler alırsın inşallah canım. Gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma

Geldim kızlaar hayırlı haberlerlee hihoyyyt bebişim 1 taneymiş sıkıca tutunmuş annesinee, kalp atışlarını da duydum allaha şükür, şimdilik her şey yolundaaaaa:dance::nazar: allahım bu duyguyu insallah sizlere de tattırsın arkadaşlar, anne olmayan kimse kalmasıın insallaaah, hepimizin sağlıklı mutlu eliayagı düzgün ve hayırlı evladı olsun inşş. allahım hayırlısıyla ver.. amiiin. hepinize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum kızlar, 2 hafta sonra tekrar muayneye gitcezz. ay şimdiden özledimm:asigim:

melankolia tebrikler canım.hadi hayırlısı bakalım.olsun bir tane olsun. daha iyi. yeri geniş olacak.rahat eder annesinin karnında.döner dolaşır işte ohhhh

Geldim kızlaar hayırlı haberlerlee hihoyyyt bebişim 1 taneymiş sıkıca tutunmuş annesinee, kalp atışlarını da duydum allaha şükür, şimdilik her şey yolundaaaaa:dance::nazar: allahım bu duyguyu insallah sizlere de tattırsın arkadaşlar, anne olmayan kimse kalmasıın insallaaah, hepimizin sağlıklı mutlu eliayagı düzgün ve hayırlı evladı olsun inşş. allahım hayırlısıyla ver.. amiiin. hepinize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum kızlar, 2 hafta sonra tekrar muayneye gitcezz. ay şimdiden özledimm:asigim:

canımm benimmm çok sevindim Rabbim elini ayağını düzgün, sağlıklı sıhhatli versin. hayırlı evlat olsun anneciğine babacığına. hayırlı kul olsun rabbine inşallah. Rabbim kokusunu duyurmayı kucağına almayı nasip etsin. darısı biz olmayanların başına inşallah. martın 2 sinde tahlilim var hamişlerin duası kabul olurmuş bana bol bol dua et olurmu :utangac:

melankolia tebrikler canım.hadi hayırlısı bakalım.olsun bir tane olsun. daha iyi. yeri geniş olacak.rahat eder annesinin karnında.döner dolaşır işte ohhhh

hep 2iz diye hissetmiştim taaa çocukluğumdan beri ikizlerim olacak derdim, olay tüp bebek tedavisine kadar gelince kendi kendime "demek ikizlerime burda sahip olacağım" demiştim o yüzden öyle hissetmiştim, yoksa tek çift hiiç farketmez, benim minicik bebeğim ya, karnımda kalbi pıt pıt atıyor ya daha ne isterim allahtan sağlıktan başkaa. allahım herkese bu duyguyu yaşatsın insallaaah

canımm benimmm çok sevindim Rabbim elini ayağını düzgün, sağlıklı sıhhatli versin. hayırlı evlat olsun anneciğine babacığına. hayırlı kul olsun rabbine inşallah. Rabbim kokusunu duyurmayı kucağına almayı nasip etsin. darısı biz olmayanların başına inşallah. martın 2 sinde tahlilim var hamişlerin duası kabul olurmuş bana bol bol dua et olurmu :utangac:

canım benim ne güzel dualar etmişsin sen öylee. allah razı olsun ve inanıyorumki bu söylediğin iyi dilekleri/duaları bi gün biz de sana edeceğiz, dualarım sen ve senin gibi sonuç bekleyen herkes için inşallah allah dualarımızı yanıtsız, kucaklarımızı boş bırakmaz. sırayla güzel haberler alıp vereceğiz.her gece yatarken ve her sabah uyandığında karnına elini koyup onlarla konuş, ben hep öyle yaptım ve seni dinleyip sıkıca tutunacaklar annelerine insallaaah:asigim:a.s.

melankolia canım vajinal ultrasyonlamı baktı doktor karındanmı ?

canım vaginal ultrasonla baktı dr, zaten 12. haftaya kadar vaginalultrasonla bakılırmış, bi tehlike olsa yapmazdık dediler. içim rahat bi şekilde muaynemi oldum. dr sadece keseyi görmeyi umuyordum ama kalp atışını da duyduk bu çok iyiye işaret dedi.allahım hepinize nasip etsin çook güzel bi duyguyduu

Canım benim, eminim kalp atışlarını duymak çok güzel bir duygudur. Allah isteyen herkese yaşatsın. Seninde bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

canım vaginal ultrasonla baktı dr, zaten 12. haftaya kadar vaginalultrasonla bakılırmış, bi tehlike olsa yapmazdık dediler. içim rahat bi şekilde muaynemi oldum. dr sadece keseyi görmeyi umuyordum ama kalp atışını da duyduk bu çok iyiye işaret dedi.allahım hepinize nasip etsin çook güzel bi duyguyduu

cnm allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasib eder inş.:emir_bebek:

melankoli gözün aydın. Sağlıkla gelsın inşallah.
myworld canım senınde az kalmıs test gunune. inşallah bu sefer senden çok guzel haberler beklıyoruz.

melankolia gözün aydın. Şu aşamaya bir de ben gelebilsem hayırlısıyla. Ne güzel bir duygudur hayal bile edemiyorum. Transferden sonra kaçıncı günde gitmiş oldun canım

arkadaşlar 7.mart.cumartesi saat 11.00 da Alman Hastanesi Konferans salonunda Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüp bebek konsunda seminer düzenlenecek . hatta kilolu anne adaylarının gebe kalamama nedenleri hakkında da bilgi verilecekmiş. ilgilenenler ve bilgi sahibi olmak isteyenler katılabilir.çok faydalı olacağı kanaatindeyim.

Canım benim, eminim kalp atışlarını duymak çok güzel bir duygudur. Allah isteyen herkese yaşatsın. Seninde bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

amin birtaneeem, allah sizlere de yaşatsın insallaaah kaydirigubbakcemile

cnm allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasib eder inş.:emir_bebek:

amin birtaneeem, allah sizlere de yaşatsın insallaaah:1hug:

melankoli gözün aydın. Sağlıkla gelsın inşallah.
myworld canım senınde az kalmıs test gunune. inşallah bu sefer senden çok guzel haberler beklıyoruz.

teşekkür ederim canım arkadaşım, sende durumlar nası? bebeğin nasıl?

melankolia gözün aydın. Şu aşamaya bir de ben gelebilsem hayırlısıyla. Ne güzel bir duygudur hayal bile edemiyorum. Transferden sonra kaçıncı günde gitmiş oldun canım

saolasın canım benim, insallah allah sizlere de bi an önce nasip ederr. dualarım sizinle canım transferden sonra 29. gün kese görünmüş kalp atışı duyulmuş oldu, kalp atışını duymayı beklemiyorduk dedi dr hihoyyyt

Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.

Arkadaşlar, 8. gün kan değerim 38.22 çıkmıştı. Yarın test günüm sabah kan vereceğim ve ben çok korkuyorum. Sizden dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum. İnşallah yarın değerim yükselmiş olur. Gün boyu ayağa kalktıkça belimde ağrılar oldu. Buda beni tedirgin ediyor.

canım dualarım seninle, gelince hemen bize de yaz merakta bırakma.o agrı hala bende de var korkma onun içi canım, insallah bebişin sıkıca tutunmuştur sana :1hug:

mrb arkadaşlar ikinci denemem bende 7 martta lucrine başlıyorum mart sonu transfer nisan başı belli olacak herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerle döneriz....allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun...

Back
X