Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar...

tedavisi sürenlere hayırlı tedaviler

yeni hamişlere de tebrikler .inşallah hayırlısı ile kucaklarınıza alırsınız.

herkese selammmm,
arkadaşlar bu siteye girmeyeli çok zaman oldu ara ara mailleri okuyordum ama onun dışında giremedim çünkü çok kötü bir dönem geçirmiştim bebekle ilgili konularda hemen gözlerim doluyordu, öncelikle tedavide olan herkese başarılar diliyorum melankoli ve diğer arakadaşlar sizleri de geç de olsa tebrik ederim allah tamamına erdirsin,nevroskycim seninlede diğer topiç de clear blue ile başlamıştık,yanlış okumadıysam sende tüp bebek tedavisi yaptırdın sanırım sonucun yarın belli olacak sanada ve diğer herkese allah nasip etsin,hatırlayanlar bilir iki aşılama ve bir negativ tüp bebek tedavisi geçirmiştim ,çok üzülüyordum çünkü tedaviye 38 yaşımın sonlarına doğru başlamıştım kaybedecek zamanım yoktu çünkü şuan 40 yaşıma girmeme birkaç ay kaldı, ilk tüp tedavimde yumurta sayısı çok azdı 5den 3e 3den 1e düşmüştü ve transferimin 4 gününde çok şiddetli sancılı kanamalı kabız vakası geçirmiştim ve aslında o günde olay bitmişti fakat bu denemeden sonra hem eşimi hemde kendimi ikinci denemeye hazırladım ona 2.5 ay boyunca keçiboynuzu suyu içirdim kendimde önce soğankürünü sonrada incir kürünü uyguladım sadece transfer nedeniyle 1 hafta eksik uygulamış oldum ve tedaviye başladığımda 6 folikül vardı ve sayı 10 çıktı tabiiki tedavininde etkisi büyüktü ama yaş itibari ile sayı çok güzeldi ve ben bu küründe etkisi olduğunu düşünüyorum transfer den sonra ise 3 tane kaliteli embriyo oluşmuştu ve test günüm haftasonuna denk geldiğinden 13cü ve 14 cü gün sabahı evdeki idrar testinde bile bir kırmızı ve bir pembe cizgi vardı hala inanamıyordum ve bugün bide kandan test yaptırdım ve değerim 120 çıktı çokkkkkk mutluyum hamileyim:CüvCüv:sizlere bukadar detaylı yazdım çünkü tedavide olan ve düşünen arkadaşlar asla ümidinizi yitirmeyin ben bu yaşımda başardım allah inşallah devamını da getirir size sevincimi kelimelerle anlatamamkaydirigubbakcemile3 inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider allah inşallah isteyen herkese aynı duyguyu yaşatır :Saruboceq:

cnm çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah..kendine çok dikkat et.. darısı bizim başımıza :))

günaydın kızlar...

tedavisi sürenlere hayırlı tedaviler

yeni hamişlere de tebrikler .inşallah hayırlısı ile kucaklarınıza alırsınız.

merhabaa sağol cnm başladık işte yine.ben iğneleri bugün kullanmaya başlayacağım..senin nasıl gidiyor iyisindir umarım..

merhabaa sağol cnm başladık işte yine.ben iğneleri bugün kullanmaya başlayacağım..senin nasıl gidiyor iyisindir umarım..

hadi hayırlı olsun bitanem inşallah emeklerinde umutlarında boş çıkmaz. benim aynı tedaviye ara verdiğim gibi bekliyorum. bakalım hayırlısı artık. kısmetse kendisi gelecek değilse seneye bu vakitlere kadar tedavi yok. bende vücudum da eşimde çok yorulduk. darısı isteyen herkesin başına inşallah

hadi hayırlı olsun bitanem inşallah emeklerinde umutlarında boş çıkmaz. benim aynı tedaviye ara verdiğim gibi bekliyorum. bakalım hayırlısı artık. kısmetse kendisi gelecek değilse seneye bu vakitlere kadar tedavi yok. bende vücudum da eşimde çok yorulduk. darısı isteyen herkesin başına inşallah

cnm takvimini görünce sevinmiştim.. sayfaya epeydir girmiyorum..
ama iyi gördüm seni inşallah herşey yolundadır

herkese selammmm,
arkadaşlar bu siteye girmeyeli çok zaman oldu ara ara mailleri okuyordum ama onun dışında giremedim çünkü çok kötü bir dönem geçirmiştim bebekle ilgili konularda hemen gözlerim doluyordu, öncelikle tedavide olan herkese başarılar diliyorum melankoli ve diğer arakadaşlar sizleri de geç de olsa tebrik ederim allah tamamına erdirsin,nevroskycim seninlede diğer topiç de clear blue ile başlamıştık,yanlış okumadıysam sende tüp bebek tedavisi yaptırdın sanırım sonucun yarın belli olacak sanada ve diğer herkese allah nasip etsin,hatırlayanlar bilir iki aşılama ve bir negativ tüp bebek tedavisi geçirmiştim ,çok üzülüyordum çünkü tedaviye 38 yaşımın sonlarına doğru başlamıştım kaybedecek zamanım yoktu çünkü şuan 40 yaşıma girmeme birkaç ay kaldı, ilk tüp tedavimde yumurta sayısı çok azdı 5den 3e 3den 1e düşmüştü ve transferimin 4 gününde çok şiddetli sancılı kanamalı kabız vakası geçirmiştim ve aslında o günde olay bitmişti fakat bu denemeden sonra hem eşimi hemde kendimi ikinci denemeye hazırladım ona 2.5 ay boyunca keçiboynuzu suyu içirdim kendimde önce soğankürünü sonrada incir kürünü uyguladım sadece transfer nedeniyle 1 hafta eksik uygulamış oldum ve tedaviye başladığımda 6 folikül vardı ve sayı 10 çıktı tabiiki tedavininde etkisi büyüktü ama yaş itibari ile sayı çok güzeldi ve ben bu küründe etkisi olduğunu düşünüyorum transfer den sonra ise 3 tane kaliteli embriyo oluşmuştu ve test günüm haftasonuna denk geldiğinden 13cü ve 14 cü gün sabahı evdeki idrar testinde bile bir kırmızı ve bir pembe cizgi vardı hala inanamıyordum ve bugün bide kandan test yaptırdım ve değerim 120 çıktı çokkkkkk mutluyum hamileyim:CüvCüv:sizlere bukadar detaylı yazdım çünkü tedavide olan ve düşünen arkadaşlar asla ümidinizi yitirmeyin ben bu yaşımda başardım allah inşallah devamını da getirir size sevincimi kelimelerle anlatamamkaydirigubbakcemile3 inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider allah inşallah isteyen herkese aynı duyguyu yaşatır :Saruboceq:

Ne güzel yaaa seni çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh. Rabbim çok büyük o dilerse isterse herşey olur. ne güzel anlatmışsın inşallah bu durumdaki herkeze umut olursun. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim tedavide olan herkese başarılar dilerim

kızlar merhaba
ben yeni üye oldum. forumu daha önceden takip ediyordum ama üye değildim.
ben tüp bebek için merkezlerle görüşmeye başladım. istanbuldayım
memorial
alman hastanesi
brüksel tüp bebek merkezi
vede bülent baysal dan randevu aldım
görüşmeye gidicem
cok merkez var ve doğrusu nasıl secilir bilmiyorum kafam cok karısık
bana aktarabileceğiniz tecrübeleriniz var mı

kızlar merhaba
memorial
alman hastanesi
görüşmeye gidicem

aramıza hoşgeldin canım bizimde ilk tüp bebek denememiz Ferti-jin Tüp Bebek Merkezinde yaptırıyoruz doktorum Seval Taşdemir. tavsiye üzerine gittik çok temiz bir yer herkes çok ilgili ve güleryüzlü Seval hanım çok anlayışlı iyi bir insan. seçimini yaparken dikkat et, araştır çoğu merkez sadece parayı düşünüp insanların umutlarıyla oynuyolar.

hepimiz için hayırlısı olur inşallah cnm..sende haklısın bu süreç kolay değil..Allah hepimize sabır versin ne diyim..

kızlar merhaba
memorial
alman hastanesi
görüşmeye gidicem

merhaba hayırlısı olur inşallah...ben de Acıbadem / Kadıköy Cem Demirel'i tavsiye edebilirim..hem gayet iyiler hem de maddi olarak da zorlanıcam diyosan 3.denemeleri bedava..tabi inşallah oralara kimse gelmez..

kızlar merhaba
memorial
alman hastanesi
görüşmeye gidicem

selam cemrek bende sana umut tüp bebek merkezini tavsiye edebilirim ben dahil olmak üzere burda kk dan çok arkadaş hamile kaldı ve diğer merkezler kadarda pahalı değil

arkadaşlar merhaba yumurtlama iğnelerını yazarmısınız ben de bu kervana yenı katıldım hıç bır bılgım yok dr bana (gonal monogon citrotıde )dıye iğneler kullandırdı 4 gunu benı cagırdı 4 tane yumurta oluşmuş ama ıyı gıtmıyor dedı bu kadar zamanda bellı olurmu cok umutsuzum ama dıyer yandan ALLAHA inanıyorum banada hayırlı yavru verecek hepinize umarım verırı hepinize dua edıyorum selamlar

bende menopur ve fostman kullanmıştım ve iğnelerim sadece 6 gün sürdüüü ve sonuçta gayet başarılı şuan hamileyim..hiç korkma canım.. allahın ziniyle seninde olur bebişlerin.... :emir_bebek:

egeiii teşekur edrım cnm senın de bebişin hayırlı olsun uzun ömurlu ve hayırlı yavru olur inşlh umut dünyası inşlh olacakkaydirigubbakcemile5

bütün arkadaşlara tedavilerinde başarılar diliyorum, kızlar bişi sorcaktım, bu kan sulandırıcı coraspirini ne kadar kullanacağım daha?? 3 ayı doldurduk bugün ve c.tesi kontrol var hayırlısıyla bebişimi görcem ama dra da sorcam merak ediyorum şimdiden

bütün arkadaşlara tedavilerinde başarılar diliyorum, kızlar bişi sorcaktım, bu kan sulandırıcı coraspirini ne kadar kullanacağım daha?? 3 ayı doldurduk bugün ve c.tesi kontrol var hayırlısıyla bebişimi görcem ama dra da sorcam merak ediyorum şimdiden

melankolia selam cnm,seninle aynı merkezde tüp bebek yaptırdık ve ilaç listesinde coraspirin 8 ci aya kadar diye yazıyordu,tabii bende hep dr sorucam ama dediğim gibi listede öyle yazıyordu

selam canım. BenİM doktorum 32. haftada kesicez coraspirin 'i dedi
maşallah canım 3 aylık oldun demek. Ne çabuk geçiyor zamann.:nazar:

melankolia selam cnm,seninle aynı merkezde tüp bebek yaptırdık ve ilaç listesinde coraspirin 8 ci aya kadar diye yazıyordu,tabii bende hep dr sorucam ama dediğim gibi listede öyle yazıyordu

selam canım. Seni burda görmek çok güzel. epeydir yoktur. şimdi tesadüfen gördüm okudum yazdıklarını ve çok sevindim.
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Çok güzell bir haber.:nazar::nazar::CüvCüv:

Back
X