yeşil gözlü canavar. inşlllah hamile kalırsın 9 ay göbekli gezersin emin :roflol: benim midem bile bulanıyordu vallahi ama adet oldum. fakat göğüslerin acıması iyiye işaret. 3 gün kaldıysa yaptır kan testi kurtul bacım jeyyar
yeşil gözlü canavar. inşlllah hamile kalırsın 9 ay göbekli gezersin emin :roflol: benim midem bile bulanıyordu vallahi ama adet oldum. fakat göğüslerin acıması iyiye işaret. 3 gün kaldıysa yaptır kan testi kurtul bacım jeyyar
kıssss söz verdim herife günüm gelmeden hiçbişey yapmıycam diye...kızıyor bana önceden yapıyosun sonra üzülüyosun diye...zaten kan testi burda 50 ytl..3 gün beklerim daha iyi :teytey:üstüne üstük bide sonuç 2 günde çıkıyor..şimdiden heyecanlanmak istemiyorum..sadece merak ediyorum acaba çoğu hamişte oluyomuydu bu...CADIARZU
benim göğüslerim adetten 14 gün önce şişer ve acımaya başlar. yani yumurtlama zamanında fakat hamiş değilsem 2-3 gün kala iner ve acısı geçer. eğer acısı devam ederse sevinirim hep. sevincimde boşa çıkmaz görürüm çifti ama biliosunuz 2 side düştü :çok üzgünüm:
benim göğüslerim adetten 14 gün önce şişer ve acımaya başlar. yani yumurtlama zamanında fakat hamiş değilsem 2-3 gün kala iner ve acısı geçer. eğer acısı devam ederse sevinirim hep. sevincimde boşa çıkmaz görürüm çifti ama biliosunuz 2 side düştü :çok üzgünüm:
kızlar bu arada eşim sonunda sperm testini yaptırdı :roflol:
67milyon çıktı sayısı çok sevindim :teytey: ama bişiler daha yazmışlar rapora anlayamadım. ben size tahlil sonuçlarını yazayım bir değerlendirin bakalım
miktar: 3.1 cc
oH:8.0
sayı: 67.900.000/ml
anomali: %21
hareket: 30 dk: %65
1 saat: %60
2 saat: %50
spermatozoid hücreleri ve her sahada 1-2 lökosit görüldü.
*sıvılaşma zamanı: 25 dk
*viskozite: normal
*yapılan incelemede sperm hücrelerinin %79 normal anatomik yapıda olup: %20 baş ve %1 kuyruk anomalisi görüldü.
kızlar bu arada eşim sonunda sperm testini yaptırdı :roflol:
67milyon çıktı sayısı çok sevindim :teytey: ama bişiler daha yazmışlar rapora anlayamadım. ben size tahlil sonuçlarını yazayım bir değerlendirin bakalım
miktar: 3.1 cc
oH:8.0
sayı: 67.900.000/ml
anomali: %21
hareket: 30 dk: %65
1 saat: %60
2 saat: %50
spermatozoid hücreleri ve her sahada 1-2 lökosit görüldü.
*sıvılaşma zamanı: 25 dk
*viskozite: normal
*yapılan incelemede sperm hücrelerinin %79 normal anatomik yapıda olup: %20 baş ve %1 kuyruk anomalisi görüldü.
hah iste sudenaz acıklamıs
onemli olan aynen sayıları sonra morofoloji denen sekil yapıları fiziksel olarak. o da senin esinin iyi. ayrıca bir saatte ki hızları ile iki saatteki hizlarının ortalamıs %50 mi ne olamlı senin o da tamam.
sıvılasma da su demek sperm yogunlugu olan yapıskan bir madde ama dısarı çıkan bu maddenin hepsi canlı sperm değil sıvı da var içinde , sıvalasması demek o yapıskan yapının sıvılasıp canlı sperm hucrelerinin yollarına rahat devam edebilmeleri demek. ya anlatabildim umarım:) zorlandım ifade ederken yazı ile
spermazozoit de henuz gelisimini tamamlamamıs yavru spermcik demek yani:) onlardanda sperm içinde birmiktar olması normal. onlar iki ay sonra oluscak sperm leri olusturuyor yani sperm uretmi devam ediyor u ifade edioyr.iki ayda bir yenilenrmis sperm rezervleri erkeklerin.
yanlız sude cim sunu eklemek istiyorum
senin esinin sperm miktarıda yuksek sayılarıda yani 3.1 cc olarak olculmus. benim esiminde yuksekti bu degeri ve sayı 80 milyon idi seninki ile yakın. dr bize bu durumda gun asırı değil hergun ilsk onermistimesela
sperm yogunlugunn azaltılıp tum spermlerin rahat ilerleyebilmesi için
siz ilsk yapamasanız biel o gun esin kendi bunu halledip sperm yogunlugunu azaltmalı demisti mesela. bu da aklında olsun yada dr una gittiginde sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?