Minecim reglinin kaç gün sürdüğü önemli değil. Son 3 regl tarihini ver hesaplayalım... Ya da sen http://www.gebelik.org/dosyalar/fertilitecalc.html bu siteden bak kendin hesapla...
Ben de bu ay çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim. Umarım tutmuştur. Sabahları evde koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyordum. Doktorum özellikle ilk 3 hafta yürüyüş yapmamı istemedi. Özellikle 2. hafta bebeğin tutunması için kan dolaşımının karın bölgesine yoğunlaşması gerektiğini söyledi. Dinlenmeye çekildim ben de . Bu arada kilolar aldı başını gittiAma ne yapalım. Katlanıcaz...
şu an hastayım bugün hasta oldum en az 5en fazla 7 gün adet oluyorum hamile olmam olasılığı hangi günlerde olur?
al canım bendende o kadar..bende geçen ay her gün koşu bandında yürüyodum..sonra baktım bayağı tempolu belki tutunamaz bebiş dedim bu ay yürümedim o yüzden anında 2 kiloyu alıverdim..ama bu ay koşucam olmuyo zaten bebiş bari şişko kalmayalım...bu arada bende çatlatma iğnesi oldum ama işe yaramadı..:1no2:
aman be canım ona dikkat et buna dikkat et bebek mebek olmuyo işte..valla hamilemiyim acaba diye başım çatlasa bile ilaç almıyom...o yüzden bu ay koşucam işte banane ..benim bebişim olmıycak bunu hissediyom...koşucamda koşucam işte..
Nazancım üzüldüm... Ben de kesin hamiştir bu diyordum Sudenaz gibi. Hadi hayırlısı iyileş tez zamanda da yeniden başla çalışmalara.
tsk ederim sudenazcim valla ben aslinda hamis oldugumu hissetmiyordum ama nerdeyse 10 gun gecti ilk defa o yuzden umitlenmistim demekki mevsim degisikliginden felan oldu yada cok takiyoruz kafaya strestende gecikiyor, ne zaman hayirliysa o zaman versin rabbim
sudenaz beni beklemeden silebilirsin guzelim 1 haftalik gecikmeden sonra hastalandim ben hemde ne hastalanma cok agrim var yamayis 18 e eklersen beni sevinirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?