O zaman hadi Sudenaz ve Nazan demek ki sıra sizde :) Bebek kendine yer hazırlıyor derler gecikme olduğu ay. Sonraki ay gelirmiş genelde. içinizi ferah tutun . Hadi bakalımmmmmmmmmmm....
valla canım geçen ayda benim başıma geldi..hayatımda ilk defa 16 gün gecikti..herkes hamişsin dedi.test yapıyom negatif çıkıyor.insan daha çok sinir oluyodu..bende son günlerde adet olayım diye dua etmeye başlamıştım...en sonunda dr.uma gittim adet sökücü verdide adet gördüm...yoksa hala olcağı yoktu yani...
demek ben geçen ay gecikme yaşadığıma göre bu ay hamiş olmam lazım..2 günün kaldı adetime..göğüslerim çok fenalar.4-5 gündür acıları dinmedi valla.inşallah ya..daha ne isterimki..:dance:
Ayzen Canim Tebrik Ederim Seniii.....ben De Hamile Olduğumu 2 Gün önce öğrendimm...allah Kimseyi Bu Duygudan Mahrum Etmesin...doktora Gittin Mi..
O zaman hadi Sudenaz ve Nazan demek ki sıra sizde :) Bebek kendine yer hazırlıyor derler gecikme olduğu ay. Sonraki ay gelirmiş genelde. içinizi ferah tutun . Hadi bakalımmmmmmmmmmm....
İnşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.............................Bu göğüs ağrısı umutlandırdı beni de Sudenazcım...
aminnnnnnnnnn tüm dualarım seninle sudenazımmm canım benim
SUDENAZCIM SELAMMM....EVET CANIM GECİKME HAMŞLELİĞE HAZIRLIK DİYOLAR...BEN DE GEÇEN AY 15 GÜN FALAN GECİKTİM VE BU AY HAMİLE KALDIM...YAŞADIĞIN STRESİ ANLIYORUMM..ÇÜNKÜ BEN DE YAŞADIM..SAYISIZ TEST YAPTIM...İÇİNİ FERAH TUT ...YAKINDA HAMİLE KALABİLİRSİNN...VEE SANA TAVSİYEMM STRESTEN UZAK DUR
hiç aklıma yatmadu yahu nası yani bebek kendine yer hazırlıyor. bir ay evel orda bulunsa zaten bebek hamilelik olur . rahim sperm gordu dye mi oluyor bu hazırlık acaba hep korunuldugu için hani rahim sperm bile gormuyor derler ya onemli imis bu da mesela. uzun sure korunanalarda o yuzden olmazmıs boyle bakınca mantıklı gibi
zeynepcim valla bened oyel agrı kesici alcam dikkat ediyorum basagrıları ile geziyorum yarın oh olsun lazer epilasyonuma gitcem hosyinede içime sinmedi baktım netten hamilelikte bile zararı asla yoktur diye heryerde yazıyor ama olsun.:)
bizim evdede eliptik bisiklet var agır olur bu tarz spor diye yapmıyorm kilolar aldı gitti
kıs aylarında hep yerde esimle mekik hareetleri yapardık en az yarım saat bu kıs hamile kalma cabasi ile o da olmadı yani sisko ve bebeksiz olmak en kotusu sanırım :))
kızlar bu arada albumu olan arkadasların resimlerine baktım ve kendimde album yaptım yeni kesfettim kk nin bu bolumunu:)
iste albumumun linki
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=913
inslh kizlar tum isteyenlere versin Allah kimsenin kucagini bos birakmasin herzaman dualarimda once hic bebisi olmayanlara sonra bana ver Allahim diye gonulden isteyen herkeze versin rabbim
insanlarin sormasindan biktim ama valla kizlar niye yapmiyorsun yoksa olmuyomu tedavi gorsene diyenlerden biktim vallahi , birde oglumun israrindan bazen agliyor herkezin kardesi var bir benim yok diye cok uzuluyorum size tavsiyem ilk bebisinizi kucaginiza aldiktan sonra ikinciyi calismaya baslayin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?