- Konu Sahibi Benimhepumudumvar
-
arkadaslar bat adet günü mü oluyo??ay cok mu cahilim?bu arada ben de ugrasıorum bı kac aydır bu ayda klomen ve catlatma iğnem vuruldu bekliyorum...inşallah bu ay olur:::hepimizin tabi...
kızlaaaaarrrr :)) doktordan geldimmm ve çok mutluyum,kist falan yok!!! şimdiki doktorum bana söylenenlere güldü sadece :) 3,5 cm kist olduğunu söylemiştim vajınal ultrasonla baktı ve mm boyutlarda bile yok dedi :) önceki sonuçlarımı gösterdim varsa bile adetle birlikte sökülmüş olabilir dedi. bebek sahibi olmam için hiçbir engelim olmadığını söyledi :)))))))))))))))
Senin adına çokkkkk sevindim canım.Allah en yakın zamanda hamile kalmanı nasip eder inşallahhhhhh :))))
hepimize nasip eder inşallah Rabbim canım :))
canım nasılsın......?
hAYIRLISI OLSUN. Senin adina cok sevindim...
Yaneee atisss serbesttttt
arkadaslar bi liste vardı??*beni de ekler misiniz?? bat 18 mart...inşallah olmam:)
iyiyim tatlım sen nasılsın?çalışmalara devam :)))
bende iim canım.bende de çalışmalaradevam inşallah bu ay tuttururuz:)
tatlım nasılsınnnn ,nerlerdesin ?
iyiyim canım sen nasılsın.bir türlü buluşamıyoruz seninle ben akşamları giriryorum genelde.sende gündüzlerigaliba:)
:)) tatlım gündüzleri giriyorum evet. benim koca bozuluyo benimle ilgilenmiyosun diye ondan akşamları giremiyorum :)
canım nasılsın biz seninle bir hastalanmıştık galiba dimi benim batım 30 unda heyecanla bekliyorum:)
tatlım en son 28 şubatta olmuştum işte 30 gibi benimde olmam lazım :) bekliyoruz bakalım ama benim pek umudum yok şuan. senin? varmı belirti falan
aynen canım ya bende de hiç umut yokki gibi artık bakacaz
tatlım face varsa bana özelden yazabilirmisin? ben özelden msj yazamıyorumda
gönderidm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?