Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende il adetle başlayscağım ilaçlara. ilaçları devlet karşılıyomu
Ben devlet hastanesinde yaptırıyorum.İlk 3 ay klomen ile tedavi başladı klomen için rapor hazırlanmadı alınan ilaçlara ücret ödedim ama çok pahalı değil.Şimdi 4. Aşılamam için gonalf ile tedaviye başladı bu sefer rapor çıkarıldı çünkü gonalf pahalı yine de belli bir kısmını ödedim sanırım 200 lira civarı kadardı.Başka hastanelerde süreç farklı işleyebilir tabi.İlk aşılamada rapor çıkaran da olabilir.

ben dd raporsuz olur düe tahmin ediyorm. işk aşılamam olck. adetin 3. günü başlıyoruz ilaca ne zaman iğne peki

Arkadaşımın 2. Tuttu kaybetti 3. Tutmadı şptüp bebek yapıyor
Merional 75 iğne kullanan var mı içinizde

selam kızlar
ankarada aşılama yapan varmı nereleri tercih ettiniz?
bide özel sağlık sigortası aşılamayı karşılarmı?

ben dd raporsuz olur düe tahmin ediyorm. işk aşılamam olck. adetin 3. günü başlıyoruz ilaca ne zaman iğne peki
Yumurta takibini yapacak doktor,yumurtaların doktorun istediği büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapılacak ve iğneden 36 saat sonra aşılaman yapılacak bu süreç ortalama 2 hafta sürüyor.

selam kızlar
ankarada aşılama yapan varmı nereleri tercih ettiniz?
bide özel sağlık sigortası aşılamayı karşılarmı?
Ben Ankara’da yaptırıyorum Etlik Zübeyde Hanım Kadın Doğum Ve Hastalıkları Hastanesinde.Özel sağlık sigortası sorunla ilgili bir bilgim yok açıkçası.

Yumurta takibini yapacak doktor,yumurtaların doktorun istediği büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapılacak ve iğneden 36 saat sonra aşılaman yapılacak bu süreç ortalama 2 hafta sürüyor.
inş gzl sonuçlar alırız.

nasıl peki memnunmusun
Başka bir yer denemediğim için kıyaslama yapamıyorum.Ancak tahlillerimi Zekai Tahir Burak’ta yaptırdım orası aşırı derecede kalabalık oluyor randevu almanında pek önemi olmuyor kim önce girerse pek düzen yok.Ama Zübeyde Hanım daha sistemli bu konuda.

Ben de bu sorunun cevabını arıyorum moral bulmak için girdim buraya ama iyice umudum kırıldı tutan çok az maalesef
Öyle düşünmeyin kızlar hamile olanlar bu başlıkları pek ziyaret etmiyordur o yüzden sorularımız yanıtsız kalıyordur.Bu sayfaları ziyaret eden hep bizim gibi aşılama sürecinde olanlar.İlk aşılaması tutan çok kişi oldu umarım sizler de onlardan biri olursunuz.

Ağzın bal yesin inşallah hepimizin tutar biz de bir daha uğramayız buraya

merhaba benim ilk aşılamam tutmadı bu ikinci sizin ilkk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…