- 10 Aralık 2021
- 50
- 25
- 8
- 28
- Konu Sahibi Nemooyuncaq
-
12.martta iğne oldum başlarda kasık ağrısı oldu şimdi hiç belirti yok 26 mart iğnenin 14.günü olacak test yapacagım umarım hamile kalırızMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım
15 martta çatlatma iğnesi oldum. Bu tarihte veya umumen çatlatma iğnesi olanlar ve hamile kalanlar anılarını, belirtilerini söyleye bilirler mi? (Azerbaycanlıyım yalnış yazdıysam affola)
Hadi inşAllah çok zorrrr beklemekkkk12.martta iğne oldum başlarda kasık ağrısı oldu şimdi hiç belirti yok 26 mart iğnenin 14.günü olacak test yapacagım umarım hamile kalırız
Bende 7 martta oldum beklemedeyim.
Sadece göğüslerimde hafif bir ağrı var ama bu zaten adet öncesinde de oluyor malesef o yüzden pek umutlu değilimBelirti falan var mı?
Merhaba bende 8 Mart'ta oldum 22 Mart'ta test yapmayı planlıyorum hiç belirtim yok sayılır umarım güzel sonuçlar alırız sizin ne gibi probleminiz vardi12.martta iğne oldum başlarda kasık ağrısı oldu şimdi hiç belirti yok 26 mart iğnenin 14.günü olacak test yapacagım umarım hamile kalırız
Dua ederek beklemek lazım. Rabbim ikimize de hayırlısını nasip etsinSadece göğüslerimde hafif bir ağrı var ama bu zaten adet öncesinde de oluyor malesef o yüzden pek umutlu değilim
Merhaba bende 8 Mart'ta oldum 22 Mart'ta test yapmayı planlıyorum hiç belirtim yok sayılır umarım güzel sonuçlar alırız sizin ne gibi probleminiz vardi
Sonucu paylaş lütfen bizimleMerhaba bende 8 Mart'ta oldum 22 Mart'ta test yapmayı planlıyorum hiç belirtim yok sayılır umarım güzel sonuçlar alırız sizin ne gibi probleminiz vardi
8 aylık evliyim 8 aydır olmuyordu doktora gittim sorun yok dedi progesteron 3 çıktı normal 5 10 olması lazımmış klomen ve çatlatma iğnesi yazdı şimdi bekliyorum bakalım zaman geçmiyorMerhaba bende 8 Mart'ta oldum 22 Mart'ta test yapmayı planlıyorum hiç belirtim yok sayılır umarım güzel sonuçlar alırız sizin ne gibi probleminiz vardi
Amin inşallah bu ay rahim filmide çektirdim o yüzden çok umutluydum ama belirti olmayınca moralim bozulmaya başladıDua ederek beklemek lazım. Rabbim ikimize de hayırlısını nasip etsin
Bide bu beklemek olmasa8 aylık evliyim 8 aydır olmuyordu doktora gittim sorun yok dedi progesteron 3 çıktı normal 5 10 olması lazımmış klomen ve çatlatma iğnesi yazdı şimdi bekliyorum bakalım zaman geçmiyor
Hər vucut farklıdır benim arkadaşlarım var hiç belirtisi olmayan. Umudunu kaybetmeAmin inşallah bu ay rahim filmide çektirdim o yüzden çok umutluydum ama belirti olmayınca moralim bozulmaya başladı
İnşallah canım rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün inşallahHər vucut farklıdır benim arkadaşlarım var hiç belirtisi olmayan. Umudunu kaybetme
Aminnn canım çok aminİnşallah canım rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün inşallah
Bende aynı 8 aylık evliyim bende pcos var adet olmakta zorlanıyorum kendim8 aylık evliyim 8 aydır olmuyordu doktora gittim sorun yok dedi progesteron 3 çıktı normal 5 10 olması lazımmış klomen ve çatlatma iğnesi yazdı şimdi bekliyorum bakalım zaman geçmiyor
Karnımın içi inanılmaz sancılanıyor afedersiniz ama böyle kabız gibi sıcak su torbası yaptım 6. Gün bugün karnım çok şiş kasıklarım şişBende 9 unda vuruldum iğneyi bi kaç gündür bacak ağrısı ve kabızlık var sizde durumlar ne
Benim çok düzenli ama yumurta büyümüyor sanırımBende aynı 8 aylık evliyim bende pcos var adet olmakta zorlanıyorum kendim
Hayıır sıcak su torbası kullanmayın karın bölgenize sıcak suyla bile yıkanmak iyi değil bu dönemdeKarnımın içi inanılmaz sancılanıyor afedersiniz ama böyle kabız gibi sıcak su torbası yaptım 6. Gün bugün karnım çok şiş kasıklarım şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?