- 17 Mart 2022
- 716
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi Nemooyuncaq
-
Hemen torbası attım şu an :)) umarım bi şey olmaz 2 saat falan tuttum çünküHayıır sıcak su torbası kullanmayın karın bölgenize sıcak suyla bile yıkanmak iyi değil bu dönemde
Ah canım ya normalde de zaten adet sancısında karın bölgesine koydurmazlar ayak altına koydururlar. Bişey olmaz Allah’ın izniyle ayaklarının altına koy istersenHemen torbası attım şu an :)) umarım bi şey olmaz 2 saat falan tuttum çünkü
Ya zaten iğneyi 12 martta oldum 14 martta çatlasa 4 gün geçti bi şey olmaz inşallahAh canım ya normalde de zaten adet sancısında karın bölgesine koydurmazlar ayak altına koydururlar. Bişey olmaz Allah’ın izniyle ayaklarının altına koy istersen
36 saat sonra belli ediyor çatladığını. Yani ben gayet anlıyorum çünkü ilişki de zor oluyo ve aşırı sancım oluyoYa zaten iğneyi 12 martta oldum 14 martta çatlasa 4 gün geçti bi şey olmaz inşallah
Ay benimde öyle oluyor çok ağrı oluyor ilişkide neden oluyordur o36 saat sonra belli ediyor çatladığını. Yani ben gayet anlıyorum çünkü ilişki de zor oluyo ve aşırı sancım oluyo
Muhtemelen çatladıgı yada çatlamaya çalıştığı içindir. Doktorum bana gün aşırı ilişki vermişti. Bu ay ikinci ilişkide de kasıklarımda çok ağrı hissettim ben. Sonrakilerde olmadıAy benimde öyle oluyor çok ağrı oluyor ilişkide neden oluyordur o
Benim de gün aşırı ilişkim oluyor dün oldu ağrı iğnenin 5.günü oluyor çatlama o güne kalır mı kiMuhtemelen çatladıgı yada çatlamaya çalıştığı içindir. Doktorum bana gün aşırı ilişki vermişti. Bu ay ikinci ilişkide de kasıklarımda çok ağrı hissettim ben. Sonrakilerde olmadı
Valla hiç bilmiyorum iğnenin yan etkileri olduğu da söyleniyor çatlamışta olabilir. Kaç yumurtanız vardıBenim de gün aşırı ilişkim oluyor dün oldu ağrı iğnenin 5.günü oluyor çatlama o güne kalır mı ki
1 tane 19 mm de iğne oldumValla hiç bilmiyorum iğnenin yan etkileri olduğu da söyleniyor çatlamışta olabilir. Kaç yumurtanız vardı
O zaman ikinci bi çatlama söz konusu değildir bende de 2tane 19-20 mm vardı1 tane 19 mm de iğne oldum
15 mart vuruldum inanılmaz gaz sancısı var öyle böyle değil yani.bide göğsüm ara ara atıyorBende 9 unda vuruldum iğneyi bi kaç gündür bacak ağrısı ve kabızlık var sizde durumlar ne
Çok sıcak koyma gebeliğe zararKarnımın içi inanılmaz sancılanıyor afedersiniz ama böyle kabız gibi sıcak su torbası yaptım 6. Gün bugün karnım çok şiş kasıklarım şiş
Gaz olmazsa olmazımız zaten ama göğsüm hiç atmadı aylardır15 mart vuruldum inanılmaz gaz sancısı var öyle böyle değil yani.bide göğsüm ara ara atıyor
Ne kadar zamandır evlisin?Gaz olmazsa olmazımız zaten ama göğsüm hiç atmadı aylardır
7 ay desem Güler misinNe kadar zamandır evlisin?
Amiin inşallah18 mart (bugün) ovitrelle vuruldumİnşallah hepimiz hamile kalırız bu ay
Gülmem çünkü 4 ay evliyken doktora gittim ben de sonra bıraktım şimdi 11 aydır evliyim7 ay desem Güler misinben biraz erken başladım tedavi işlerine bu 3.iğnem 4 kez ilaç tedavisi aldım. Yumurtlama tembelliğim olduğunu bildiğim için evlendikten 3ay sonra başlattık tedaviyi
Bu ay sondu benim aşırı kilo aldım ilaç yüzünden 3aydıe çatlatıyoruz olmuyor demek ki nasibi şu sıralar değil. Tabi bu ay daha sonucu bilmiyorumGülmem çünkü 4 ay evliyken doktora gittim ben de sonra bıraktım şimdi 11 aydır evliyim
Çocuğu veren Allahtır. Tedavi ile birlikte bide estağfrullah zikrini çok yap bidr sadaka çok ver Rabbim hayırlısıyla kucağına bebişini versinBu ay sondu benim aşırı kilo aldım ilaç yüzünden 3aydıe çatlatıyoruz olmuyor demek ki nasibi şu sıralar değil. Tabi bu ay daha sonucu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?