Gebeliğe Hazırlık Mart'ta çatlatma iğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğne olalı 11 gün olucak göğüs uclarim ağrıyor göğüs hassasiyeti yok ama uçları acıyor dokununca ve akıntım var beyazz renkli sizce birşeyler olabilir mi 8 Mart'ta olmuştum igneyi
Olabilir canım az kalmış zaten 1,2gün. Belirlenir inşAllah hamişsindir

12.martta iğne oldum başlarda kasık ağrısı oldu şimdi hiç belirti yok 26 mart iğnenin 14.günü olacak test yapacagım umarım hamile kalırız
Ben 9 mart çatlatma iğnesi vuruldum aşılamam oldu canım banada doktorum 26 mart test yap dedi ama ben iğne etkisinin ne zaman geçtiğini bilmek için test yaptim 7 ila 8 gün yok diyecek kadar silik çıktı

Ben 9 mart çatlatma iğnesi vuruldum aşılamam oldu canım banada doktorum 26 mart test yap dedi ama ben iğne etkisinin ne zaman geçtiğini bilmek için test yaptim 7 ila 8 gün yok diyecek kadar silik çıktı
forumda okudum bi bayanın 7 ve 9.günler hafif silikti 13.gün negatif oldu 16.gün pozitif negatif görürseniz üzülmeyin

Kızlar iğne vurulduktan sonra 33. Saat suan kasıklarım ağrımaya başladı hadi bakalım ya nasip rabbim dualarımızı kabul etsin birde adetimden bu yana hep akıntım var benim böle küçük küçük olsada beyaz şeffaf farketmiyor çatladıgını nasıl anlıcam bilmiyrm

Aynen bi türlü bekleyemiyorum daha adetin 19. Günündeyim test yapıyorum
Düşündüğüm şey bunun da bit imtahan olduğu. Başka bişey gelmiyor aklıma)

Men de Azerbaycanliyam. Ele bugun ovitrelle vurdum. Bir dene 18 mm follikul var idi. Xeyirlisi olsun InsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…