- 5 Aralık 2021
- 2.645
- 3.082
- 83
- Konu Sahibi Nemooyuncaq
-
Rabbi hebli mines salihin çekiyorum Meryem suresini okudum nasip artık rabbim bilir zamanınıÇocuğu veren Allahtır. Tedavi ile birlikte bide estağfrullah zikrini çok yap bidr sadaka çok ver Rabbim hayırlısıyla kucağına bebişini versin
Olabilir canım az kalmış zaten 1,2gün. Belirlenir inşAllah hamişsindirKızlar iğne olalı 11 gün olucak göğüs uclarim ağrıyor göğüs hassasiyeti yok ama uçları acıyor dokununca ve akıntım var beyazz renkli sizce birşeyler olabilir mi 8 Mart'ta olmuştum igneyi
Ben 9 mart çatlatma iğnesi vuruldum aşılamam oldu canım banada doktorum 26 mart test yap dedi ama ben iğne etkisinin ne zaman geçtiğini bilmek için test yaptim 7 ila 8 gün yok diyecek kadar silik çıktı12.martta iğne oldum başlarda kasık ağrısı oldu şimdi hiç belirti yok 26 mart iğnenin 14.günü olacak test yapacagım umarım hamile kalırız
Bende 9 da oldum canımBende 7 martta oldum beklemedeyim.
Hiç belirti olmadan da hamile olabilirsin canim umudunu kaybetmeAmin inşallah bu ay rahim filmide çektirdim o yüzden çok umutluydum ama belirti olmayınca moralim bozulmaya başladı
forumda okudum bi bayanın 7 ve 9.günler hafif silikti 13.gün negatif oldu 16.gün pozitif negatif görürseniz üzülmeyinBen 9 mart çatlatma iğnesi vuruldum aşılamam oldu canım banada doktorum 26 mart test yap dedi ama ben iğne etkisinin ne zaman geçtiğini bilmek için test yaptim 7 ila 8 gün yok diyecek kadar silik çıktı
İnşallah canım seninde gönlüne göre olsun inşallahHiç belirti olmadan da hamile olabilirsin canim umudunu kaybetme
Yakınmış tarihlerimiz inşallah ikimizde hamile kalırız.Bende 9 da oldum canım
Biz neden sabırsızız?Ben 9 mart çatlatma iğnesi vuruldum aşılamam oldu canım banada doktorum 26 mart test yap dedi ama ben iğne etkisinin ne zaman geçtiğini bilmek için test yaptim 7 ila 8 gün yok diyecek kadar silik çıktı
İnşallah bu ay hepimiz pozitif görürüz canımBende yarın iğne olcam canlar
İnşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeH
İnşallah bu ay hepimiz pozitif görürüz canım
Peki canım benim, bilgi için çok teşekkür ederim,forumda okudum bi bayanın 7 ve 9.günler hafif silikti 13.gün negatif oldu 16.gün pozitif negatif görürseniz üzülmeyin
Inşallah canım hayırlısıyla nasıp olsunYakınmış tarihlerimiz inşallah ikimizde hamile kalırız.
Çooooook beklediğimizden diye düşünüyorum canım evliliğimin 5 senesindeyim 2 hamileliğim oldu biri düşük biri kalbi atmadığı için kürtaj oldum 2 aylıkken, sen nasıl düşünüyorsun canım :)Biz neden sabırsızız?
Aynen bi türlü bekleyemiyorum daha adetin 19. Günündeyim test yapıyorumÇooooook beklediğimizden diye düşünüyorum canım evliliğimin 5 senesindeyim 2 hamileliğim oldu biri düşük biri kalbi atmadığı için kürtaj oldum 2 aylıkken, sen nasıl düşünüyorsun canım :)
Men de Azerbaycanliyam. Ele bugun ovitrelle vurdum. Bir dene 18 mm follikul var idi. Xeyirlisi olsun InsaAllahMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım
15 martta çatlatma iğnesi oldum. Bu tarihte veya umumen çatlatma iğnesi olanlar ve hamile kalanlar anılarını, belirtilerini söyleye bilirler mi? (Azerbaycanlıyım yalnış yazdıysam affola)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?