- 15 Şubat 2013
- 26.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.422
- 798
Ne sakasi yazarim ben olsam. Gelip burda fal acar gibi baskalarina sorucagima. Zaten gidiyomussun neden bu kadar onemli bunlar? Bence sen kendine bunu sor.Kızlar yeni haber var;
Gece 3 4 gibi msj atmış,
(ismim..), "yaptığın şaka hoş değil, sürdürme artık" diye..
ne anlıyosunuz? en son ayrılalım acı çekiyorum, diyen oydu..
Zarf atmış, muhabbeti uzatırsın diye
yazıyım mı cvp yoksa kalsın mı böyle? :)
Muhabbet uzayabilir cevap yazarsan istiyor musun bunu?
Ya da nasıl olsa onunla o istediği zaman konuşuyorsun diye cevap yazmayabilir, böyle yaparsa ne kadar sinir olacaksın?
2.şık uzarsa sinirlenebilirim O yüzden en iyisi yazmamak sanırım. Ama haftasonuna yaklaştık ya. Buluşmak istiyor olabilir özlemiş vs. Ben zaten görüşmeyi düşünüyorum ne yapsam bilemedim. Hemen ulaşılır olmaması lazım cvplarımın dediğin gibi de.
Şuan çok da cevap verecek bir durum da yok aslında.
Haftasonunu beklesen, belki direk der görüşelim diye. Belli ki yavaştan sürtmeye başlamış burnu
öyle görünüyor. hastalanmış yatak döşek şuan. bünyesi düştü herhalde üzüntüden. ben cvp vermicem şuan zaten. gereksiz bi durum olur. o bir daha yazarsa artık bakarız. zaten gidiyorum kendi kaçırdıklarına yansın eleman.
Ses çıktı mı haftasonu?
evet baya gelişmeler var. güzel şeyler olunca unuttum bir derdin vara yazmayı.aradı beni buluşmak istediğini söyledi. Msjlaştık baya sorunları yüzyüze konuşalım dedik. Sonra c.tesi buluştuk içmeye (!) gittik tekrar . ama bu sefer kabus olmadı. beni çok özlediğini o msjı rüya gördüğü için değil öylesine bilerek attıgını bu küslükteki geçen zamanın onu çok kötü etkilediğini, beni çok sevdiğini, sokakta kalmış çocuk gibi hissettiğini, hastalandığını vs vs söyledi.
İçince tabi daha çözülüyor insan. Biz de öyle olduk, baya detayları konuştuk. Egom şuan tavan kızlarneler söyledi neler bi görseniz. Dedim ki içimden bütün bunları bu çocuk mu söylüyor
Şuan gözünde o istediği zaman ona geri döneceğin imajı çizmiş olabilirsin, aynı öküzlüğü bir kez daha yaşatırsa bu sefer şutla lütfen
Aradaki mesajları okumadım bu yüzden sadece ilk mesajlarına dayanarak geleceğe dair tahminde bulunuyorum;
Bu çocukla devam etmeye kalkarsan sinir hastası olacaksın. Ayrıca eğri odun düzelmez der bizimkiler, zaten değişmeyeceğini göreceksin.
Birkaç ay çok uzun süre Mary, istemeden de olsa bağlanırsan ava giderken avlanmış olursun. Adama meyilin var kabul et, sırf intikam almak için hiç bir kadın ilişki yaşıyormuş gibi yapmaz, kalbinde bir yerlerde düzelmiş olduğu ihtimalini sıcak tutuyorsun bu yüzden lütfen bağlanmadan bitir bu ilişkiyi.cok haklısın canım zaten herhangi bi hatasında temelli bitceğini söyledim. zaten niyetim geçmişin intikamını almak bu şahıstan. birkaç ayı daha kaldı. ama senin dediğin gibi değişmezler bu tipler sanmıyorum
Neden intikam almak derdindesiniz ki bu kadar?
Sizin için önemsizse bırakın gitsin, önemliyse vaktinizi neden intikamla harcıyorsunuz?
Ben sadece sizi seven ama kendine göre fazla gören, elinde tuymak için kırk takla atan birini görüyorum.
Birkaç ay çok uzun süre Mary, istemeden de olsa bağlanırsan ava giderken avlanmış olursun. Adama meyilin var kabul et, sırf intikam almak için hiç bir kadın ilişki yaşıyormuş gibi yapmaz, kalbinde bir yerlerde düzelmiş olduğu ihtimalini sıcak tutuyorsun bu yüzden lütfen bağlanmadan bitir bu ilişkiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?