Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

Kızlar yeni haber var;

Gece 3 4 gibi msj atmış,
(ismim..), "yaptığın şaka hoş değil, sürdürme artık" diye..

ne anlıyosunuz? en son ayrılalım acı çekiyorum, diyen oydu..
Ne sakasi yazarim ben olsam. Gelip burda fal acar gibi baskalarina sorucagima. Zaten gidiyomussun neden bu kadar onemli bunlar? Bence sen kendine bunu sor.

Ben de
- Anlamadım? yazdım.

Bugün öğlene dogru yazmış,

- Dün gece bi rüya gördüm. Onun etkisiyle yazdım.

Ben,
- Ne gördün ki?

O,
- Sesini değiştirip beni arıyomuşsun.

Nedir bu konuşma? Cvp vermedim artık daha.

Muhabbet uzayabilir cevap yazarsan istiyor musun bunu?
Ya da nasıl olsa onunla o istediği zaman konuşuyorsun diye cevap yazmayabilir, böyle yaparsa ne kadar sinir olacaksın?

2.şık uzarsa sinirlenebilirim O yüzden en iyisi yazmamak sanırım. Ama haftasonuna yaklaştık ya. Buluşmak istiyor olabilir özlemiş vs. Ben zaten görüşmeyi düşünüyorum ne yapsam bilemedim. Hemen ulaşılır olmaması lazım cvplarımın dediğin gibi de.

Şuan çok da cevap verecek bir durum da yok aslında.
Haftasonunu beklesen, belki direk der görüşelim diye. Belli ki yavaştan sürtmeye başlamış burnu

Şuan çok da cevap verecek bir durum da yok aslında.
Haftasonunu beklesen, belki direk der görüşelim diye. Belli ki yavaştan sürtmeye başlamış burnu

öyle görünüyor. hastalanmış yatak döşek şuan. bünyesi düştü herhalde üzüntüden. ben cvp vermicem şuan zaten. gereksiz bi durum olur. o bir daha yazarsa artık bakarız. zaten gidiyorum kendi kaçırdıklarına yansın eleman.

Yani bi kere ikizler burcu erkeği,dengesizlikte en önde bayrak taşır. Sürekli bu dengesizlikleriyle, gel gitleriyle mi uğraşcaksın ya. Başka derdin yok mu. Sal gitsin sen bunu.

Ses çıktı mı haftasonu?

Mary nin hikayesini okuyamadımki çok uzun
Mary 26 yaşında gibi davranmalı ... Ben inanmadım doğrusu aynı yaştayız ama ilişkiler çok çocuksu ne bileyim..

Ses çıktı mı haftasonu?

evet baya gelişmeler var. güzel şeyler olunca unuttum bir derdin vara yazmayı. aradı beni buluşmak istediğini söyledi. Msjlaştık baya sorunları yüzyüze konuşalım dedik. Sonra c.tesi buluştuk içmeye (!) gittik tekrar . ama bu sefer kabus olmadı. beni çok özlediğini o msjı rüya gördüğü için değil öylesine bilerek attıgını bu küslükteki geçen zamanın onu çok kötü etkilediğini, beni çok sevdiğini, sokakta kalmış çocuk gibi hissettiğini, hastalandığını vs vs söyledi.
İçince tabi daha çözülüyor insan. Biz de öyle olduk, baya detayları konuştuk. Egom şuan tavan kızlar neler söyledi neler bi görseniz. Dedim ki içimden bütün bunları bu çocuk mu söylüyor

Şuan gözünde o istediği zaman ona geri döneceğin imajı çizmiş olabilirsin, aynı öküzlüğü bir kez daha yaşatırsa bu sefer şutla lütfen

Şuan gözünde o istediği zaman ona geri döneceğin imajı çizmiş olabilirsin, aynı öküzlüğü bir kez daha yaşatırsa bu sefer şutla lütfen

canım kesinlikle ama süründürdüm birkaç gün aslında. o msj mevzusundan sonra c.tesi akşamı buluştuk. dün tekrar buluşmak istedi mesela, kabul etmedim. ama dediğin sorunlar tekrar yaşanırsa aynen dediğin gibi intikam falan boşa konuşmıcam direkt artık biter.

Aradaki mesajları okumadım bu yüzden sadece ilk mesajlarına dayanarak geleceğe dair tahminde bulunuyorum;

Bu çocukla devam etmeye kalkarsan sinir hastası olacaksın. Ayrıca eğri odun düzelmez der bizimkiler, zaten değişmeyeceğini göreceksin.

cok haklısın canım zaten herhangi bi hatasında temelli bitceğini söyledim. zaten niyetim geçmişin intikamını almak bu şahıstan. birkaç ayı daha kaldı. ama senin dediğin gibi değişmezler bu tipler sanmıyorum

Neden intikam almak derdindesiniz ki bu kadar?
Sizin için önemsizse bırakın gitsin, önemliyse vaktinizi neden intikamla harcıyorsunuz?
Ben sadece sizi seven ama kendine göre fazla gören, elinde tuymak için kırk takla atan birini görüyorum.

Birkaç ay çok uzun süre Mary, istemeden de olsa bağlanırsan ava giderken avlanmış olursun. Adama meyilin var kabul et, sırf intikam almak için hiç bir kadın ilişki yaşıyormuş gibi yapmaz, kalbinde bir yerlerde düzelmiş olduğu ihtimalini sıcak tutuyorsun bu yüzden lütfen bağlanmadan bitir bu ilişkiyi.

benim en boşlukta oldugum dönemde gitti o sessizce hayatımdan.. cocuktuk daha. ama itiraf etti dönünce. sana ciddi bakıyordm hep aklımds takılıydın, fakat ben ciddiyete hazır değildim. cok yanılmışım yıllarımı heba ettim, dedi. benim de ona vermem gereken dersler var ve hakkım oldugunu düşünüyorum. tesbitleriniz çok dogru bu arada.

bazen bundan korkmuyo değilim. Tam anlamıyla firdevs hanımın kızı oldum dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…