- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
Ortada bişey yokken senle irtibatı kesen bir adamı neden facebooktan kabul edersin, ikinizin de ilişkisi varken ve eski sevgilin olan bir adamla neden konuşursun. Sevgilin eski sevgilisiyle konuşsa öylesine konuşuyordum senin için cevap mı? Bütün bunlardan sonra bi de aynı adamla tekrar çıkmaya başlamışsın. Yazıyı okuduğumda max 18 dir yaş dedim 26 yaşında hala bu çocukluklarla uğraşıyorsanız kendinize dikkat edin. hep böyle tipler çevrenizde olur.
Canım Sen hiç anlatamamışsın bu cümleler sana ait. İlişkin bitmeden öylesine konuşmussun ben de dedim ki, ilişkin varken sevgilin eski sevgilisiyle öylesine konuşsa ne düşünürsün.Kabul ettim arkdşlık isteğini baktım ilişkisi var yazıyor. Zaten benim de ilişkim vardı. Neyse aradan baya zaman geçti. Bu Agustosta yazdı bana. Başta sadece arkdş gibi sohbet muhabbet. Ben tabi hiç ilgilenmiyorum. Öylesine kısa cvplar. Tam da o dönem ilişkim sallanıyor, bitti biticek.
Canım Sen hiç anlatamamışsın bu cümleler sana ait. İlişkin bitmeden öylesine konuşmussun ben de dedim ki, ilişkin varken sevgilin eski sevgilisiyle öylesine konuşsa ne düşünürsün.
Ayrıca zaten eski sevgilini facebooktan neden eklersin. Ben eşim eklese ayrılırım, Eski sevgiliyse eskide kalsın. Aldattın demedim olaylara yaklaşımın yanlış bu şekilde hayatına devam edersen çok hata yaparsın dedim. Senin için sorun yoksa beni hiç ilgilendirmez.
neden kabul edersin demişim ilk mesajımda zaten,senin gidip adamı eklediğini düşünmedim. müteassıp düşünmeyle de alakası yok, eski ilişkilere saygı duyarım ama günümüze gelmemeli, sonunda arkadaş kalmak sizin durumunuzda olduğunu gibi pek mümkün olmuyor.ben onu eklemedim o beni ekledi. üzerinden kaç yıl geçmiş. kabul edip etmemek bence kişilerin hayata bakış tarzlarıyla ilgili. ben evli olsam mutluluğumu görsün diye yine kabul ederdim. ki evli bile değildim ilişkim vardı. bence siz daha müteassıp düşündüğünüz için size farklı geliyor. ben saygı duyuyorum. neyse olay çok farklı yere kaydı :)
aahahhacanım cok tatlı yazmışsın. ben oğlağım yükselen koç. hem toprak hem ateş olmak çok zor. uyumlu gibi burçlarımız bilmiyorum aslında?
ya bi de senden önceki ilişkileri hakkında söylediği her şey yalan çok şaşırtıcı bu yalan çok bilindik ama kadınlar egolarına yenik mi düşüyorlar nedir onlar özel olmadıysa sen de özel olmayacaksın
Hem İkizler, hem Yengeç. Arkanıza bakmadan kaçın...
Ahaha ya niye?merak ettim anlatır mısınız biraz?
aslında canım bu dediğin tarzı bana kaç yıl önce ilk geldiğinde yaşatmıştı. Ama şuan onu takmayan bir kız görünce karşısında -ki ilk buluşmadan beri aşık olduğunu söyledi- egosunu kırılan gururunu toplamak için ayrılalım dedi. Aslınds o ayrılalım demesinin sabahında ben istemiyorum artık yoruldum devam etmeyelim demiştim zaten. akşamına da o "kovulmadım istifa ettim" hissiyatı için öyle söyledi aslındaHemen anlatayım... Bu arada ben kendim de ikizler burcuyum. Aslında karakter olarak dengesizliğim yok ama görenler zaten ikizlere benzemediğimi söylerler.Sadece gün içinde ruh hâlim sıkça değişir, bi' üzgün, bi' mutlu, bi' gergin filan. Normal bir ikizler ise tam olarak bahsettiğiniz kişinin yaptığı gibi gelgitli davranışlarda bulunur.
Gelelim yengece... Şimdiye kadar üç yengeç erkeği ile iletişimim oldu. İlişkiye geçemeyen iletişimler... Çünkü o kadar kararsız ve dengesiz ki kendisi de ne istediğini bilmez, karşı tarafa da dert olur. Tam sevgili oldum derken bir bakarsınız arkadaşa bağlamış, sonra yeniden geri adım atmış, sonra bir daha gitmiş vs. İçlerinde tek tük sabitlerin olduğu söyleniyor ama ben daha rastlamadım...
Ay hiç bitmeyecek sandım. 3 sezonluk dizi gibi :)
Uzak dur bu adamdan. Ne istediğini bilmiyor.
:) O zaman yap finali kuzum. Bas tekmeyi bitsinahaha canım aynen öyle. 3 sezon bitti hatta 6.sezon bu
ama daha final lazım reytingleri zirve yapmak için.
hepsini okudum yazdıklarının 20 sayfa ne konuşuldu bılmıyorum ama adam çok dengesiz saçma sapan biri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?