Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

ya bi de senden önceki ilişkileri hakkında söylediği her şey yalan çok şaşırtıcı bu yalan çok bilindik ama kadınlar egolarına yenik mi düşüyorlar nedir onlar özel olmadıysa sen de özel olmayacaksın

canım sen olayı yanlış anlamışsın dicem ama direkt anlamamışsın. çocuk beni 1 yıl önce ekledi. o zamanlar ikimizin de ilişkisi vardı başkalarıyla. ben ilişkim bittikten sonra çocukla tekrar görüştüm. Sevgilimi aldatmadım yani. Herhangi bi anlamda böyle birşey olmadı.

Canım Sen hiç anlatamamışsın bu cümleler sana ait. İlişkin bitmeden öylesine konuşmussun ben de dedim ki, ilişkin varken sevgilin eski sevgilisiyle öylesine konuşsa ne düşünürsün.

Ayrıca zaten eski sevgilini facebooktan neden eklersin. Ben eşim eklese ayrılırım, Eski sevgiliyse eskide kalsın. Aldattın demedim olaylara yaklaşımın yanlış bu şekilde hayatına devam edersen çok hata yaparsın dedim. Senin için sorun yoksa beni hiç ilgilendirmez.

ben onu eklemedim o beni ekledi. üzerinden kaç yıl geçmiş. kabul edip etmemek bence kişilerin hayata bakış tarzlarıyla ilgili. ben evli olsam mutluluğumu görsün diye yine kabul ederdim. ki evli bile değildim ilişkim vardı. bence siz daha müteassıp düşündüğünüz için size farklı geliyor. ben saygı duyuyorum. neyse olay çok farklı yere kaydı :)

neden kabul edersin demişim ilk mesajımda zaten,senin gidip adamı eklediğini düşünmedim. müteassıp düşünmeyle de alakası yok, eski ilişkilere saygı duyarım ama günümüze gelmemeli, sonunda arkadaş kalmak sizin durumunuzda olduğunu gibi pek mümkün olmuyor.

Olay farklı yerlere kaydı çünkü ilk mesajınızda yazdığınız şeyi sonradan inkar ettiğiniz sen hiç anlamamışsın dediniz, bana sataştınız. oysa ben olayı gayet doğru anladım. Ve böyle kişileri hayatınızdan çıkarmayarak hata yapıyorsunuz diyorum. Yani adamın ne olduğu belliyken devam ediyorsanız hemde 26 yaşında olgun bir bayan olarak belayı kendinize çağırıyosunuz demektir. Size mutluluklar

canım aslında kadınlar tam da böyle. bir kere ciddiye alınmadıklarında veya öyledine bi ilişkiye kurban gittiklerinde bütün kadınların aynı olduğuna kendilerini ikna ediyorlar iyi hissetmek için. Bazı kadınlar özeldir bunu hiçbir zaman unutmamak lazım. Bu, diğerleri kötü anlamına gelmez. Bir kadın bir kadına bunu diyemez zaten. Asla. Dememeli de.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bunları 1 ayda mı yaşadın.Bilmem kaç yıl önce görüşmüşsünüz olmamış bitmiş.Yıllar geçmiş yazışmışsınız pat diye özlemedin mi diyor buluşuyorunuz yok ceketle örtmeler (neden izin veriyorsun)yok evleneceğiz yok bana haber vermedinler....ne bu yaa.Yol ver gitsin.Adam gibi birilerini bulun.
Bide bu işin burçla murçla alakası yok.Yaşama biçimi yetiştirilme tarzı kafa yapısı.

Ahaha ya niye? merak ettim anlatır mısınız biraz?

Hemen anlatayım... Bu arada ben kendim de ikizler burcuyum. Aslında karakter olarak dengesizliğim yok ama görenler zaten ikizlere benzemediğimi söylerler. Sadece gün içinde ruh hâlim sıkça değişir, bi' üzgün, bi' mutlu, bi' gergin filan. Normal bir ikizler ise tam olarak bahsettiğiniz kişinin yaptığı gibi gelgitli davranışlarda bulunur.
Gelelim yengece... Şimdiye kadar üç yengeç erkeği ile iletişimim oldu. İlişkiye geçemeyen iletişimler... Çünkü o kadar kararsız ve dengesiz ki kendisi de ne istediğini bilmez, karşı tarafa da dert olur. Tam sevgili oldum derken bir bakarsınız arkadaşa bağlamış, sonra yeniden geri adım atmış, sonra bir daha gitmiş vs. İçlerinde tek tük sabitlerin olduğu söyleniyor ama ben daha rastlamadım...

Ay hiç bitmeyecek sandım. 3 sezonluk dizi gibi :)
Uzak dur bu adamdan. Ne istediğini bilmiyor.

aslında canım bu dediğin tarzı bana kaç yıl önce ilk geldiğinde yaşatmıştı. Ama şuan onu takmayan bir kız görünce karşısında -ki ilk buluşmadan beri aşık olduğunu söyledi- egosunu kırılan gururunu toplamak için ayrılalım dedi. Aslınds o ayrılalım demesinin sabahında ben istemiyorum artık yoruldum devam etmeyelim demiştim zaten. akşamına da o "kovulmadım istifa ettim" hissiyatı için öyle söyledi aslında
Bu sefer ava giderken avlandığının adım gibi farkındayım :)) eski sayfalarda bunu izah eden çok güzel yorumcular oldu mutlaka bak oraya da. Ama cidden ikizler böyleydi ilk. Şimdi hayatı kaymış ikizleri izliyoruz. 2.sezon

hepsini okudum yazdıklarının 20 sayfa ne konuşuldu bılmıyorum ama adam çok dengesiz saçma sapan biri...

hepsini okudum yazdıklarının 20 sayfa ne konuşuldu bılmıyorum ama adam çok dengesiz saçma sapan biri...

baya dengesiz evet. sevince içine kapanıp kabuguna çekilen cinsten.. aşırı kıskançlık. ben bu kıskançlığa müsade etmediğim için değişmek zorunda kaldı yapamadı.

Kızlar yeni haber var;

Gece 3 4 gibi msj atmış,
(ismim..), "yaptığın şaka hoş değil, sürdürme artık" diye..

ne anlıyosunuz? en son ayrılalım acı çekiyorum, diyen oydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…