Su arkadas diye hitap ettigin benim sanirim!arkadaşlar adam terk falan etmedi. aksine buluşmak için yer aradı 2 gün sonra. ben ona o ayrılalım dediğinin sabahı tripliyken ben yoruldum devam etmek istemiyorum bu kaosa demiştim. o da o yazımı görmezden gelip peşinde koşamam dilersen yanımda yürürsün, yoruldum koşmaktan dedi. akşamına da yazdı habire. ben okay işareti olan parmak falan gönderiyorum cvp olarak sadece. o da biz ayrılalım o zaman dedi.yani şu arkdş terkedilmiş falan yazmış öyle değil o durum.
olur mu.hayatı kendinize zindan etmekten zevk mi alıyosunuz? işleri zorlaştırmak hoşunuza mı gidiyor. biraz basit yaşayın ya nolur. basit düz mantıklı. o kadar. inanın herşey daha kolay olacak.
bu eziyeti kendine yapma...Okucam
ben olsam ne sosyal medyası ne telefonu. üzerine shift delete yapıp, ayaklarım dötüme çarpa çarpa kaçarım ondan.
ondan bırak sevgiliyi, kahve bardağı bile olmaz.
peeehhh
ne biçim insanlar var yahu.?
Sen sanirim basaksin yada,boga
Ayyyy ne gicikkk bi adamya,tipik dwngesiz ikizler erkeği iste,anlik duygu degisim durumlari,onlar capkindir bilirsin ağız larida is yapar,aslan erkek lerinden nefret ederim salakca bir üstünlük saglamak adina egolari vardir,bos insanlar bana gore,caluskan olabilur ama egolarindan dolayı hava atmaya. Bayilurlar dengesiz ler
Cikssss olmaz bu is bu adamla ya sen degisip ayak uyduruccaksin ona ,kii anca oyle yürür
Bak benimde gece hayatim vardi,esimin yoktu,adam 1,5 yil ayak uydurdu,oda istemiyerek sonra kopmaya basladik,birbirimizo anlamamiz 5 yil surdu kiz:)
Ama esim maco degildir,ortaya bulduk
Ama bu öküz,seni barda etegin yuzunden birakip birde ickinin ardina sığınmış ,
Hemen 1 ayda yorulmus,seven adam oyle kolay yorulmaz hirs yapmis seni o
Mücadelesi yok bence ,bende ilk zaman lardada haber vermek ne ya,evlilik yok nisan soz vs,yok ne alaka ? Senden hesap soramaz o
Bende giderdim esim üzülürdü hep keske gitmesen diye,sonra benim donusumu iple ceker,beni karşılardı
Yok bacim seninkisi ben cill
Olmaz bununla olmaz
karakter oturmamış maalesef erkekte uzaklaş ve ardına bakma yapamazdın zaten ya sen ona uyacaktın yada o sana (ki bu asla mümkün değil)
ikinizde belli yaşlarda belli seviyede insanlarsınız kimse kimse için huyunu değiştirmeyeceğinden boşver gitsin ozmanŞu vaziyette mümkün değil canım. Ya o bana müdahale etmemeyi öğrenicek ya da kendi seviyesinde hükmedebileceği biriyle gözü dışarda yaşıycak..
Burçtan mutçtan anlamam konunu tamamen okudum.
Üzgünüm bola zaman kaybetmişsin.
Şu kıyafet olayı sadece ergenlikte çekilir o da ego tatminidir. Gerisi özgüven problemi uymuyosa uyanı bulucak.
Oyuncak bebek değilsin eteği çıkar elbise giy barbienin kocasının ceketini ört höhhh
Daha kendi olamamış bu seninle nasıl olsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?