Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

Su sosyal medyadaki yazilanlarida üstünüze alinmakta,üstünüze yok valla

Yokkk normal birşey paylasmis o senle alakasi yok

Su arkadas diye hitap ettigin benim sanirim!

Valla okadar karisik bi iliski icerisindesinizki ayrildim birlestimlerden cikardigim ozet buydu...

Bence tam birbirinize göresiniz ya bu kadar uyumlu bir çift ne duydum ne gördüm .Yaş kaç 16 mı ?

hayatı kendinize zindan etmekten zevk mi alıyosunuz? işleri zorlaştırmak hoşunuza mı gidiyor. biraz basit yaşayın ya nolur. basit düz mantıklı. o kadar. inanın herşey daha kolay olacak.

ben olsam ne sosyal medyası ne telefonu. üzerine shift delete yapıp, ayaklarım dötüme çarpa çarpa kaçarım ondan.
ondan bırak sevgiliyi, kahve bardağı bile olmaz.
peeehhh
ne biçim insanlar var yahu.?

hayatı kendinize zindan etmekten zevk mi alıyosunuz? işleri zorlaştırmak hoşunuza mı gidiyor. biraz basit yaşayın ya nolur. basit düz mantıklı. o kadar. inanın herşey daha kolay olacak.
olur mu.
işin tadı bunda.:))
illa çorba yapacaklar.
illa her şeye bir anlam yükleyecekler.
okuması bile zor:))

karakter oturmamış maalesef erkekte uzaklaş ve ardına bakma yapamazdın zaten ya sen ona uyacaktın yada o sana (ki bu asla mümkün değil)

ben olsam ne sosyal medyası ne telefonu. üzerine shift delete yapıp, ayaklarım dötüme çarpa çarpa kaçarım ondan.
ondan bırak sevgiliyi, kahve bardağı bile olmaz.
peeehhh
ne biçim insanlar var yahu.?

aman kınama. ben böyle kınardım türk erkeğimi asla derdim. şimdi dediklerimi şaşkın şaşkın yaşarken buldum kendimi.

aahahha canım cok tatlı yazmışsın. ben oğlağım yükselen koç. hem toprak hem ateş olmak çok zor. uyumlu gibi burçlarımız bilmiyorum aslında?

karakter oturmamış maalesef erkekte uzaklaş ve ardına bakma yapamazdın zaten ya sen ona uyacaktın yada o sana (ki bu asla mümkün değil)

Şu vaziyette mümkün değil canım. Ya o bana müdahale etmemeyi öğrenicek ya da kendi seviyesinde hükmedebileceği biriyle gözü dışarda yaşıycak..

Şu vaziyette mümkün değil canım. Ya o bana müdahale etmemeyi öğrenicek ya da kendi seviyesinde hükmedebileceği biriyle gözü dışarda yaşıycak..
ikinizde belli yaşlarda belli seviyede insanlarsınız kimse kimse için huyunu değiştirmeyeceğinden boşver gitsin ozman

Burçtan mutçtan anlamam konunu tamamen okudum.

Üzgünüm bola zaman kaybetmişsin.

Şu kıyafet olayı sadece ergenlikte çekilir o da ego tatminidir. Gerisi özgüven problemi uymuyosa uyanı bulucak.

Oyuncak bebek değilsin eteği çıkar elbise giy barbienin kocasının ceketini ört höhhh

Daha kendi olamamış bu seninle nasıl olsun ?

içimi okur gibi yazmışsın cidden öyle canım

Ortada bişey yokken senle irtibatı kesen bir adamı neden facebooktan kabul edersin, ikinizin de ilişkisi varken ve eski sevgilin olan bir adamla neden konuşursun. Sevgilin eski sevgilisiyle konuşsa öylesine konuşuyordum senin için cevap mı? Bütün bunlardan sonra bi de aynı adamla tekrar çıkmaya başlamışsın. Yazıyı okuduğumda max 18 dir yaş dedim 26 yaşında hala bu çocukluklarla uğraşıyorsanız kendinize dikkat edin. hep böyle tipler çevrenizde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…