Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

tebrik edrim cnm .darısı bizlerin başına..10 kilo çok güzel bir kilo spor yapıyormusun..ben akşamları sadece 15 yada 20 dakika bisikletim var onu yapıyorum..

Tabii sporsuz olmaz, ben bol bol ip atlayıp plates yapıyorum, her şeyi egzersiz niyeti il yapıyorm...

ben çok pasbalım yaaa
herşeye vakit bulurum kendim hariç
söyleyin kızlar bana da ders olsun

olma canım dikkaet et bakımlı derken öyle makyajla falan kastedmiyorum.mesela ben pijamayla oturmam eşimin yanında.öyle kolay kolay temzilikde yapmam o evdeyken..yine eşofmanımla oturum ama yatış kıyafetimle durmam.aklıma gelmio ama .ben gerçi başkalarına göre biraz süslüyüm ama eşim sevio benim bu halim,..mutlaka bütün erkeklerde sver heralde..özen göster canım kenine kaç yaşındasın kaç yıllık evlsin..

ben çok pasbalım yaaa
herşeye vakit bulurum kendim hariç
söyleyin kızlar bana da ders olsun

paspal mı. kız azıcık bak kendine.ne o paspal paspal. insan başta kendini sevmeli değer vermeli bakmalı.kadınlar çiçektir. çiçekler su ister :))) sulamazsan erkenden solar kalırsın kimsede bakmaz sana.sen kendine bakmadığınca. bak sen bakımlı ol eşin çevrendekiler nasıl birden dikkatlerini çekiceksin.sen beni dinle.

canım oluyo bazen öyle hafta başı bende öyleydim ama 3 gündür dengeledim o yediklerimi yaktım yani. düzelir 1-2 gün dinle kendini.

Canım tam tersine iştahım gitti acıkmıyorum hiç, bende alışıldık bi durum değil ama yine ara öğün yoğurtlu msır gevreğimi yedim,,,,

canım tabikide öyle bir insanın içide varsa sen dünya güzeliol .senden çirkiniyle gider beraber olur.düşün bieerkeği dişlerini fırçalamıyor banyo ayda yılda bir yapıyor bakımsız pis.kim isterki böyle bir erkeği aynı şeyl onlar içinde geçerli ama kadınlar erkekler kadar kolay dışarıya gözü kaymıyor..ama erkekler evde sürekli kavga eden bir kadın istemez.kendine bakmayan kadında iztemez..kendisine bakmadan seni yargılar erkekler.kadında bakım şart.erkeğinin yanında bakımlı olmak şart bence..

31 yaşındayım 5,5 yıllık evliyim 1,5 yaşında bir oğlum var
haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6 çalışıyorum eşim de çok yoğun
işte böyle ama bakım insanın içinden gelir zorla birkaç gün oluyo

canım ben belirttim zaten başta kendi mutluluğumuz için sonra eş gelmeli. ben kendime bakınca mutlu oluyorum iyi hissediyorum e bu eşime de işimede yansıyo doğal olarak. zaten kadın olmak zor. bütün iş kadına düşüyo ne yazık. hayatın gerçekleri.hep kadın en iyi olmalı.evde işte her yerde...

ne demişler bakarsan bağ olur bakmazsan dağ:))))

aynen bende kilo alayım eşime sanki onun suçu varmış gibi ufff kilo ladım işte çok çirkin oldumm..kendi kendime söyleniorum..ama zayıflayıncadan benden havalısı yok.bak gördünmü nekadar kilo verdim..diye hava atıyorum..

valla sabahtan akşama kadar işte çalışıp eve gidip yemek yapıp çocukla ilgilenip sağı solu toparlayıp pestlim çıktıktan sonra saat 10 gibi kendimi kanepeye attığımda, kocam bana yemek yedikten sonra kurulduğu koltuğunda ayaklarını uzatmış elinde kumandasıyla oturarak ne kadar bakımsızsın kendine bak biraz dediği zaman cevabınıda alır. bu böyledir bakım konusuna gelince sonuna kadar katılıyorum kadın bakımlı olmalı temiz olamalı ama bunu kendi için yapmalı.

5 yıllık evliyim bende 1,5 yaşında oğlum var. çocuk olunca kendime zaman ayırmam çok zorlaştı. ama yinede elimden geldiği kadarıyla bakamaya zaman ayırmaya çalışıyorum. ev iş çocuk zor oluyo tabi. bakımdan kasıt illa süslü kokoş gez demiyorum tabiki. ama biraz özen göstermek gerekiyo.

aynı kafadayız senle. kafasını patlatırım eşimin çenemle tabi. dediğine pişman ederim. aynen senin gibiyim. bu arada kendimede vakit ayırmaya çalışıyorum azda olsa.

iyi akşamlar kızlar kaçtım ben kapatayı masamı toparlıcam.
hafta sonu çok kaçırmayın. bol bol ip atlayın.p.tesi simurgha kilo bildirimi yapıcaz kızmasın bize.
bye:)))
mim kbr nerelerdesin özledik seni yav.

kızlar ben ayrılıyorum, ara öğün oalrak 1 elma yedim akşam yemeği olarak küçük kase çorba+2 köfte+2 kaşık pilav+1 ince dilim kepek ekmek düşünüyorum belki yanına az biraz yeşillik ve tuzsuz ayran da olabilir :))) hadi herkese kolay gelsin

merhaba bayanlar bende araniza katilmak istiyorum
4,5 yillik evliyim 7 aylik bir oglum var dogum kilolarimi vermek istiyorum ama cok zor oluyor part time haftanin 2 gunu calisiyorum masa basi isim .kalan gunlerde ev hanimiyim emziriyorum emzirirkende diyet yapma diyorlar ama ben boyle kendimi hic begenmiyorum 12 kilo fazlam var.

Herkese merhaba...
Cidocum, gecmis olsun...
Senaycim, kizin hastalanmis, sana da gecmis olsun.
Aramiza yeni katilan arkadaslar...Hosgeldiniz. Konu gecmisini okumanizi oneririm.

Yeni bir haftaya koca gobegimle merhaba dedim. Asiri siskinligim var. Regli oncesi.
Persembe aksami daha oncede belirtmistim, biraz kacirdim.
1 kadinbudu kofte+4 kizarmis kalamar+biraz kizarmis patates+domates salatalik sogus+1 bira
normalde daha cok yerdim ama vicdan azabiyla az yedim.
Cuma normal, saglikli kahvaltimi yaptim. Biraz gec yedigim icin ogle yemegi yemedim. 1 dilim yagsiz kek yedim ama ikindin...
Cuma aksami: 2-3 catal z.yagli kurufasulye pilaki+2 parca haslanmis et, patates (su bizim meshur haslama yemegi)+ceyrek kase kadar karides guvec (tereyagli degil, zeytinyagli yaptim.)+1 duble raki+meyve tabagi (2 dilim ananas+yarim portakal+yarim armut)
Neyse haftasonu biraz kacakla gecti, ama cok degil. Cok az su actim.

Gelelim hareketlerime. Cuma seda sayani seyrettim, butun programi ayakta egzersiz yaparak seyrettim.40 dakka falan yaptim heralde. yerimde kosma, yurume hareketleri, egilme ziplama vs.
Aksamustu havuza gittim yarim saat kadar yuzdum.
Bir haftasonunu daha atlattim. Haftabasi, eski duzene devam...

Kizlar bu arada bizim haslama yemeginin ustunde bir parmak yag donmustu. Kocam uyurken cikarttim dolaptan bayaa bi kismini temizledim cope attim. Hepsini de atmadim suphelenir diye. Aksam bana dedi ki: bak yaygara yaptin yag koydum diye, hic yagli olmamis ustunde birikmemis bile
Bende haklisin hayatim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…