merhaba bayanlar bende araniza katilmak istiyorum
4,5 yillik evliyim 7 aylik bir oglum var dogum kilolarimi vermek istiyorum ama cok zor oluyor part time haftanin 2 gunu calisiyorum masa basi isim .kalan gunlerde ev hanimiyim emziriyorum emzirirkende diyet yapma diyorlar ama ben boyle kendimi hic begenmiyorum 12 kilo fazlam var.
günaydınnn
hoşgeldin hanza :79: ben de emziriyorum ama benim miniş baya büyüdü
veee yediklerim
akşam : 1 kase çorba + 2-3 çatal patates salatası + 2 dilim börek + komşunun getirdiği burada yağlı köfte diyorlar bulgurla yapılıyor ve muhteşem oluyor 4 çatal
ara : yarım kase yoğurt (keten tohumu ile)
kahvaltı : bu gün kahvaltı hazırlamadım eşim kahvaltıya davetli kendim için de yapmadım yanımda akşamki börekten getirdim 1 dilim
simurgh sen biraz fazla yemişsin sanki :96:
herkese günaydın
akşam iş çıkışı 1 saat yürüyüş
1biber dolması+5 yaprak sarma çeyrek kase mantı
ara
yarım dilim karpuz+2 yulaflı bisküvi
yürümenin selilütlere çok fazla etkisi oluyor arkadaşlar bende baldırlarımda vardı dün baktım hiç kalmamış üstelik öyle çok düzenli de yürümediğim halde gitmiş hepsi fakat göbeğe faydasını göremedim sanırım ben günde 50 tane falan mekik çekersem ancak göbeğimden kutulurum. ayrıca çevremdeki ailem ve iş arkadaşlarım dahil olmak üzere şikayetim var. kilo alıyorum zayıflamışsın diyorlar zayıflıyorum kilo almışsın diyorlar hamilemisin diye soran bile var ne tuhaf bi çelişki değilmi:44::44::44::44:
herkese günaydın
akşam iş çıkışı 1 saat yürüyüş
1biber dolması+5 yaprak sarma çeyrek kase mantı
ara
yarım dilim karpuz+2 yulaflı bisküvi
yürümenin selilütlere çok fazla etkisi oluyor arkadaşlar bende baldırlarımda vardı dün baktım hiç kalmamış üstelik öyle çok düzenli de yürümediğim halde gitmiş hepsi fakat göbeğe faydasını göremedim sanırım ben günde 50 tane falan mekik çekersem ancak göbeğimden kutulurum. ayrıca çevremdeki ailem ve iş arkadaşlarım dahil olmak üzere şikayetim var. kilo alıyorum zayıflamışsın diyorlar zayıflıyorum kilo almışsın diyorlar hamilemisin diye soran bile var ne tuhaf bi çelişki değilmi:44::44::44::44:
Kimseye kulak asma cnm, bizi bizden baskasi bilemez, kendini en iyi sen anlarsin...
mrb kızlar...kızım hala hastaağzındaki yaralarda sabahladık yine.çok ağrıyor sanırım canımıniçi...sabah 2 galeta yedim....şimdide kahve içtim.birde aç karnına sirkeli suyumu içmiştim.pazartesi günkü hedefim 64 kg.az kaldı vercem inş
Herkese merhaba...
Cidocum, gecmis olsun...
Senaycim, kizin hastalanmis, sana da gecmis olsun.
Aramiza yeni katilan arkadaslar...Hosgeldiniz. Konu gecmisini okumanizi oneririm.
Yeni bir haftaya koca gobegimle merhaba dedim. Asiri siskinligim var. Regli oncesi.
Persembe aksami daha oncede belirtmistim, biraz kacirdim.
1 kadinbudu kofte+4 kizarmis kalamar+biraz kizarmis patates+domates salatalik sogus+1 bira
normalde daha cok yerdim ama vicdan azabiyla az yedim.
Cuma normal, saglikli kahvaltimi yaptim. Biraz gec yedigim icin ogle yemegi yemedim. 1 dilim yagsiz kek yedim ama ikindin...
Cuma aksami: 2-3 catal z.yagli kurufasulye pilaki+2 parca haslanmis et, patates (su bizim meshur haslama yemegi)+ceyrek kase kadar karides guvec (tereyagli degil, zeytinyagli yaptim.)+1 duble raki+meyve tabagi (2 dilim ananas+yarim portakal+yarim armut)
Neyse haftasonu biraz kacakla gecti, ama cok degil. Cok az su actim.
Gelelim hareketlerime. Cuma seda sayani seyrettim, butun programi ayakta egzersiz yaparak seyrettim.40 dakka falan yaptim heralde. yerimde kosma, yurume hareketleri, egilme ziplama vs.
Aksamustu havuza gittim yarim saat kadar yuzdum.
Bir haftasonunu daha atlattim. Haftabasi, eski duzene devam...
geçmiş olsun canım çok üzüldüm
merhaba canım geçmiş olsun ağız içi yaraları için urmudut suyu yada dut pekmezi fayda sağlıyor. bide karbonatlı suyla çalkalamasını öneririm. gerçi kızın kaç yaşında bilmiyorum ama eğer çalkalayamazsa bir tülbentle karbonatlı suyla silebilirsin aklıma gelen bunlar allah şifalar versin canım.mrb kızlar...kızım hala hastaağzındaki yaralarda sabahladık yine.çok ağrıyor sanırım canımıniçi...sabah 2 galeta yedim....şimdide kahve içtim.birde aç karnına sirkeli suyumu içmiştim.pazartesi günkü hedefim 64 kg.az kaldı vercem inş
çamaşır ipini saç örgüsü gibi örüp kalınlaştırabilirsin en azından ip bulana kadar işini görür.Ben de ip atlamak istiyorum, off nerden ip bulcam, camasir ipiyle denedim, hafif geldi, atlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?