Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Canim dogru yere geldin, burda da emziren arkadaslar var. Biz diyet yapmiyoruz, sadece miktarlari biraz azalttik ve cok zararli seylerden kaciniyoruz. Hamurisini yok denecek kadar azalttik. Bu arada ben her aksam yemeginde kola icerdim 2-3 haftadir kola almiyoruz. Ayran ya da su iciyorum. 2-3 lt su icmeye calisiyoruz. Gecmisi okuyabilirsin, neler yaptigimizi daha detayli gorebilmek icin. Hosgeldin.

günaydınnn
hoşgeldin hanza :79: ben de emziriyorum ama benim miniş baya büyüdü
veee yediklerim
akşam : 1 kase çorba + 2-3 çatal patates salatası + 2 dilim börek + komşunun getirdiği burada yağlı köfte diyorlar bulgurla yapılıyor ve muhteşem oluyor 4 çatal
ara : yarım kase yoğurt (keten tohumu ile)
kahvaltı : bu gün kahvaltı hazırlamadım eşim kahvaltıya davetli kendim için de yapmadım yanımda akşamki börekten getirdim 1 dilim

simurgh sen biraz fazla yemişsin sanki :96:

haklisin cnm, normalden fazla yedim, haftasonu biraz kacirdim...

Kızlar günaydın,

hafta içi fazla kaçırdığım için akşamalrı dikkat ediyorum çokrba ve salata

birde regl olucam çok şişitim pantolonlarım sıkıyor.

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.

Simurgh Allah ne muradınız varsa versin eşinle muhabbetinize çok güldüm sabah sabah

herkese günaydın
akşam iş çıkışı 1 saat yürüyüş
1biber dolması+5 yaprak sarma çeyrek kase mantı
ara
yarım dilim karpuz+2 yulaflı bisküvi
yürümenin selilütlere çok fazla etkisi oluyor arkadaşlar bende baldırlarımda vardı dün baktım hiç kalmamış üstelik öyle çok düzenli de yürümediğim halde gitmiş hepsi fakat göbeğe faydasını göremedim sanırım ben günde 50 tane falan mekik çekersem ancak göbeğimden kutulurum. ayrıca çevremdeki ailem ve iş arkadaşlarım dahil olmak üzere şikayetim var. kilo alıyorum zayıflamışsın diyorlar zayıflıyorum kilo almışsın diyorlar hamilemisin diye soran bile var ne tuhaf bi çelişki değilmi:44::44::44::44:

Kimseye kulak asma cnm, bizi bizden baskasi bilemez, kendini en iyi sen anlarsin...

canım söyleyenler bayansa belki de kıskanmışlardır

mrb kızlar...kızım hala hastaağzındaki yaralarda sabahladık yine.çok ağrıyor sanırım canımıniçi...sabah 2 galeta yedim....şimdide kahve içtim.birde aç karnına sirkeli suyumu içmiştim.pazartesi günkü hedefim 64 kg.az kaldı vercem inş

geçmiş olsun canım çok üzüldüm

teşekkür ederim canım çok sağol...

merhaba canım geçmiş olsun ağız içi yaraları için urmudut suyu yada dut pekmezi fayda sağlıyor. bide karbonatlı suyla çalkalamasını öneririm. gerçi kızın kaç yaşında bilmiyorum ama eğer çalkalayamazsa bir tülbentle karbonatlı suyla silebilirsin aklıma gelen bunlar allah şifalar versin canım.

Günaydın herkese.

Ben bu gün evdeyim ama sizi merak ettim girdim nete, hafif kahvaltımı yaptım, tabii sirkeli suyumu içitim sabah, farkettm ki eskisi gibi yiyemiyorum bile, akşam aslında sebze yiyecektim ama eşim kuşbaşılı pise yaptırmış yarım pide ve salata yedim, akşan bir top kadayıf yedim,
300 den fazla ip atladım akşam... Bu gün diyete başlayalı tam iki ayyyy...

Simurgh sen biraz ipin ucunu kaçırmışsın bence de, yapmazdın ama neyse biz de sana ceza verek o zaman 25 mekik sana akşama 50 mi yapsak ne...
Şenay kızına Allah şifa versin ben de yaralar için sodalı suyu denemiştim faydasın görmüştüm oğlumda...
Kendime bu gün yenişeyler dikmek istiyorum, zayıfladım ya biraz ödüllendireyim kendimi...

ara ogunum, yarim fincan nesfit (yagsiz sut ile)
kizlar haftasonu kacirdigimin farkindayim, ozellikle persembe aksami yedigim kizartmalar ile, ama haftaici acisini cikaricam. Bi de cok az yedim gercekten, aslinda kizartma disinda yediklerimden pisman degilim. Yaktim bile ben onlari, hic yaramadi.

simurg teşekkür ederim, ben mesaj kotamı dolduramadığım için özel mesaj atamıyorum geçmişten okuduklarıma göre sanırım sana yazmam gerek boy, kilo vs burdan yazsam olur mu ??
Bu arada ben pilates ürünlerini ebru şallının sitesinden temin etmiştim orda atlama ipi vardı ucuzdu da sanırsam.
Dün akşam dediğim gibi çorba+2 kötfe+2 kaşık pilav+tuzsuz ayran+2-3 tane dilim kızarmış patates+1 dilim çavdar ekmeği yedimyedim.
Bu sabah pilatesimi yapmadım kaslarım çok yoruldu dinlendirmek için akşam yapmaya çalışacağım.
Pilates yapmayınca sirkeli suyu da içmedim ama lahana yağı sürdüm.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği, yeşillik, 3 zeytin, birkaç dilim peynir tavada yarım yumurta ve 2-3 ince dilim sucuk yedim, biraz sıkı bir kahvaltı oldu:) Öğle ve akşamda telafi ederim inşallah.
Henüz ara öğün yapmadım yeşil çayımı içeyim şimdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…