simurg teşekkür ederim, ben mesaj kotamı dolduramadığım için özel mesaj atamıyorum geçmişten okuduklarıma göre sanırım sana yazmam gerek boy, kilo vs burdan yazsam olur mu ??
Bu arada ben pilates ürünlerini ebru şallının sitesinden temin etmiştim orda atlama ipi vardı ucuzdu da sanırsam.
Dün akşam dediğim gibi çorba+2 kötfe+2 kaşık pilav+tuzsuz ayran+2-3 tane dilim kızarmış patates+1 dilim çavdar ekmeği yedimyedim.
Bu sabah pilatesimi yapmadım kaslarım çok yoruldu dinlendirmek için akşam yapmaya çalışacağım.
Pilates yapmayınca sirkeli suyu da içmedimama lahana yağı sürdüm.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği, yeşillik, 3 zeytin, birkaç dilim peynir tavada yarım yumurta ve 2-3 ince dilim sucuk yedim, biraz sıkı bir kahvaltı oldu:) Öğle ve akşamda telafi ederim inşallah.
Henüz ara öğün yapmadım yeşil çayımı içeyim şimdi:)))
Canim dogru yere geldin, burda da emziren arkadaslar var. Biz diyet yapmiyoruz, sadece miktarlari biraz azalttik ve cok zararli seylerden kaciniyoruz. Hamurisini yok denecek kadar azalttik. Bu arada ben her aksam yemeginde kola icerdim 2-3 haftadir kola almiyoruz. Ayran ya da su iciyorum. 2-3 lt su icmeye calisiyoruz. Gecmisi okuyabilirsin, neler yaptigimizi daha detayli gorebilmek icin. Hosgeldin.
ooooo 2 gün yalnız bırakmaya gelmiyo sayfalar almış başını gitmiş.
yinemi geçmişe gidicem yaaaa
günaydın herkese sadece simurgh var özledim seni kız perşembe ben yoktum cuma da sen.
sabah sabah tartıldım bende bi gelişme yok yaz simurgh 59.00 aynıyım. geçen hafta cozutmuştum ya. ceza bea bu.
sabah normal kahvaltımı yaptım geldim. ben geçmişe gidiyorum.
Günaydın kızlar. Dün sadece yarım tavuk döner yedim. Onun haricinde hafta sonu kaçamağım yok kendimi tebrik ediyorum.Alışveriş merkezinde 3 saat gezerek onu da yaktım sanırım. Akşam da sadece salata yedim. Hafta sonu spor yapamadım. Küçük kızım grip oldu bütün gece uyumadık bugün nasıl vakit geçicek bilmiyorum uykusuz.Ve kiloom 62.5 Simurghcum . Gitsin kilolar gaza geldim bu hafta
Cnm gecmis olsun...
Kilonu ekledim tabloya. Bu arada sen de cizelgeni guncelle istersen
Teşekkür ederim canım . Hemen değiştirdim çizelgemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?