Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Canim kilo bildirimi pazartesi gunu yapiliyor.
1-baslangic kilon (bizim baslangic tarihimiz 25.04.2011)
2-Mevcut kilo (pazrtesi sabah uyan, tuvalete git, ac karnina tartil)
3-Hedef kilo
4-Boy
bu bilgileri pazartesi sabahi bekliyorum.

tünaydın kızlar kaç gündür giremedim özledim valla çok yogunuz eve gelip yattıgım yerde sızıyorum resmen bugün saat 12 de kalktım hiç böyle olmazdı hafta sonu bile erkenden kalkan biri olarak demekki çok yorulmuşum ama işin yogunluğunda bile kızlar napıyor acaba giremedim diye kendi kendime söylendim.sabah kalkınca bir kahve yapıp içtim sonra kahvaltıda kızarmış ekmek yedim 5 dilim biraz fazla oldu akşam meyve salatası yaparım olmazsa
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizde hoş geldiniz sefa getirdiniz

hosbulduk cok tesekkur ederim
inanin istesemde diyet yapamiyorum bebegim dogmadan once yeme icme konusunda nefsime hakim olabiliyordum ama dogduktan sonra saldim gitti daha dogrusu acliga tahammul edemiyorum .emzirmekten mi kaynaklanan bir durum anlayamadim ama hep ac gibiyim .
gecmisi vaktim oldukca okumaya calisirim ama iste bebek ev is derken zaman da cok kisitli .
tekrar cok tesekkurler bende pazartesi gunu o zaman tum bilgilerimi yollarim boy kilo vs..

Aksam menum:
1 tabak et-patates-sogan haslama+1 porsiyon salata+yarim dilim ekmek (tabagimdaki et suyunu siyirmek icin yedim)
Ben aksam cay-aburcubur tuketmiyorum hic.
Sabah: yarim dilim ekmek+yarim kk peynir+1 yumurta+1 bardak sut
Aksam yatmadan once 15 mekik cektim. Biliyorum cok az ama vucudum agrimasin diye hergun arttirarak devam ediyorum.

günaydın kızlar kimsecikler yok ( dün sabah 5 dilim kızarmuş ekmek yemiştim akşamda karpuz ve 1 adet muz yedim kızlar sabah kaçırınca biraz
bugün sabah eşim uyurken kalkıp activa kahvaltı yedim ona ayrı kahvaltı hazırladım:)) yoksa bende çok yiyorum arada 1 havuç yedim dışarı çıkmayı düşünüyoruz bakalım dışarda yemezsek makarna yiyecegim akşama canım kıymalı makarna çekti :)

Ayy, aksamustu ara ogunumu de yemedim, bgn pek bi istahsizim, daha yemegimi yeni yemis gibi tok hissediyorum. Hayirdir insallah.

Gunaydin kizlaaar..
***BUGUN BILDIRIM GUNU***
Aksam menum:
1 porsiyon sushi+1 kadeh beyaz sarap
Sabah 1 kepekli tost+cay+ yarim dilim yagsiz elmali kek

benim bu hafta kilomda degisiklik yok. 57.5. Ama regl olmam gerekiyor bgn...karnimdaki siskinlik disinda hicbir belirtim yok. Ne agri, ne aksilik, ne istah...

ooooo 2 gün yalnız bırakmaya gelmiyo sayfalar almış başını gitmiş.
yinemi geçmişe gidicem yaaaa
günaydın herkese sadece simurgh var özledim seni kız perşembe ben yoktum cuma da sen.
sabah sabah tartıldım bende bi gelişme yok yaz simurgh 59.00 aynıyım. geçen hafta cozutmuştum ya. ceza bea bu.
sabah normal kahvaltımı yaptım geldim. ben geçmişe gidiyorum.

Gunaydin cnm,, bende ozledim valla...kilonu yazdim listeye.

Günaydın kızlar. Dün sadece yarım tavuk döner yedim. Onun haricinde hafta sonu kaçamağım yok kendimi tebrik ediyorum.Alışveriş merkezinde 3 saat gezerek onu da yaktım sanırım. Akşam da sadece salata yedim. Hafta sonu spor yapamadım. Küçük kızım grip oldu bütün gece uyumadık bugün nasıl vakit geçicek bilmiyorum uykusuz.Ve kiloom 62.5 Simurghcum . Gitsin kilolar gaza geldim bu hafta

Cnm gecmis olsun...
Kilonu ekledim tabloya. Bu arada sen de cizelgeni guncelle istersen

günaydın kızlar her hafta azda olsa kilo vermek beni mutlu ediyoo
60,50 KG
sabah kahvaltım yeşil çay ve form bisküvi
bugün evden bir şey getiremedim malesef

günaydın kızlar
kilom 65.5 yani tam 1 kilo gitmiş. hemen çizelgemi de değiştireyim. yürümenin faydasını görüyorum. dün biraz abarttım ama hafta arası telafi ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…