Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar..

malesef dediğim gibi oldu abarttım ben koca 4 günde sınav yüznden sürekli bir şeyler yedim..
ama bugün başlıyorumm..

dün normal kahvaltımı yaptım..saat 5 te 2 bardak çay ile çokoprens yedim

8 dede balık ekmek yedim

saat 12 de bir dilim ıslak kek yedim..

bugün 1 kepekli tost ile bir bardak çay o kadarr..

günümüz güzel geçer inşallah ii haftalar diliyorum.

merhaba kızlar günaydın.sabahtan beri şifre değişikliğiyle uğraşıyorum..ama en sonunda girebildim.
benimde hafta sonu sınavım vardı çokda dikkat edemedim..ama aynı kilodayım yani76.60 bu hafta inş veririm ..

kızlar konuyla lakalı dil biliyorum ama.eşimin doğum günü ve ben ona süpriz yapmak istiyorum..önereceğiniz bir yer veya bi süriz varmı...(

çok yoğundum ancak bakabildim.günaydın bu arada kızlar....vee 64,5 oldum :gidyor sayenizde hemde sporsuz...bol su işe yarıyor sanırım:)

Günaydın herkese,
Bugün çok yorgun ve halsizim.Haftasonu yine yoğun geçti. Dün akşamda misafirim vardı. Oğlumda sabaha karşı 4 te uyandı başım ağrıyor diye sabaha kadar uyumadık ağrı kesici verdim ama yinede uyuyamadı anneme bıraktım geldim. Tartılamadım daha öğlen tartılıcam. Ama geçen haftada kötü geçti benim için kilo almış olabilirim.
Sabahta hiçbirşey yiyemedim 1 bardak su içtim evden çıktım.

slm
bu gün çok yoğun yazmaya zaman bulamadım
hafta sonu sadece kaçamaklarımı yazayım Cumartesi : 1 dürüm yedim ama öğleden sonra temizlik yaptım duvar bile sildim galiba erimiştir
Pazar günü : öğle yemeğinde 1 lahmacun yedim ama gün boyu gezdim dolaştım sanırım o da erimiştir

kahvaltı : eşim bu gün hasta işe gelmedi ben de kahvaltı hazırlamadım çeyrek tost yedim
ara : 1 elma iki ceviz

cumartesi öğle 3 köfte+6 kaşık pilav+yoğurt
arada bir avuç kuruyemiş
akşam fasülye yemeği+ 1 adet ızgara tavuk göğüs küçük bir parça+salata
pazar:
sabah: 1kayısı+sirkeli su+pilates ardından kahvaltı eşim ısrarla poğaça istemişti ve akşam yapmıştım; yaptıklarımdan akşam yemedim ama sabah geç kahvaltı yapınca 3 adet yedim ekmek falan yemedim yanında normal kahvaltı
ara: bir avuç kuruyemiş
yarım saat yürüyüş
akşam: 1 kase domates çorbası+1 tabak köfteli sebze yemeği+yarım kepekli sandviç ekmeği+2 kaşık bulgur pilavı+ çeyrek dilim ekmek kadayıfı tatlısı(eşim ısrarla yedirdi malesef tatlıyı)
gece 10 gibi : 2 tatlı kaşığı dondurma

sabah pilates yapmadım bir gün işe giderken veya dönerken yürüyüş yapıcam bir gün pilates,
hergün pilates yapınca bacaklarım çok ağrıyor

işte böyle kızlar

bu sabah da hafif bir kahvaltı yaptım henüz ara yapmadım

Son düzenleme:
ara öğünümde 4 altın çilek yedim. 1 litre suyum bitti.
ay ben şimdiden yoruldum yoğunluktan. üfff buğün akşam olmaz gayrı.

Bugun cok enerjim var, hayirdir insallah, sabahtan beri bacak hareketi yaptim bayaa...Agridi bacaklarim ama devam ediyorum.

kızlar konuyla lakalı dil biliyorum ama.eşimin doğum günü ve ben ona süpriz yapmak istiyorum..önereceğiniz bir yer veya bi süriz varmı...(

ancak görebildi. akşama eşine bir pasta al süslen püslen hediyesini güzelce paketle. pastanın üzerinide güzel bir not düş. akşam dekolte falan giy.gerisini anlatmayım :)))
saçına dalgalı bişiler yaptır makyajını yapmayı unutma kırmızı ruj sür.
en güzel süpriz.

SELAM kızlar..
herkese iyi haftalar..
bugün bildirim günü ama bende günler karışıyor valla geçen haftanın listesi nerde bilen var mı kızlar..
91.5 çıktım bu sabah..
ama geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum..

merhaba.bende bir masabaşı çalışanıyım hareketsizim.sabah 8 akşam 7 çalışıyorum.
akşama kadar çok su içtiğim için 30 m. tuvalete taşınıyorum.tuvalet alt katta olduğu için hareket olmuş oluyor.bazende akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum.şubat 1 den beri 75 ten 66.5 a düştüm.:118:herşeyden abartmadan yiyiyorum(kalori hesabı yapıyorum).

sabah kahvaltı alışkanlığım yok sevmiyorum.öğleye kadar sadece 1 çb. nohut yiyiyorum.çay ,neskafe içiyorum.öğlen ne olursa yiyiyorum.arada 1 meyve veya 1 çb. nohut. akşamları ekmek yemiyorum 2 kaşık yoğurt-3,4 kaşık yemek yiyiyorum.yemekten sonra yatıncaya kadar hiç birşey yiyip içmiyorum.
birde günde iki defa elma sirkesi içmeye başladım.

boyum 163 .hedefim 55 kilo olmak.
benide aranıza alırsanız sevinirim.
herkese sağlıklı kilo vermeler.

merhabalar bende kilo bildirimimi yapıyım ama 100 gr verdim sadece gecen hafta 66,60 tım 66,50 im şimdi
ama regl dönemimdi kilo almadan atlattgımada seviniyorum
bugünde sabah balık kraker yedim yrm paket kadar arayla beraber tabi
şimdide dışardan bişiler söledik mecburen ama hepsini yemicem çizelge yapıldımı göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…