Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ben de görmedim canım daha yapılmadı sanırım..

cnm liste 267. sayfada diye hatirliyorum. Kilon gecen hafta 91.5 olarak gozukuyor bu arada.

aramiza hosgeldin, seni de bugun listeye ekledim. Gecmise goz atarsan bos zamanlarinda, faydali paylasimlar var.

KARALiSTE : Bildirim yapmayanlar
ece50
yordam
yagmury
daisyc
sevocan3
aysebahar
bir dilim pasta
mim_kbr
anofel20
yarenay
ata35
yercekimlikaranfil
bulut81

Son düzenleme:
Oglen menum:
ceyrek kase mantar corbasi+yarim tabak haslama et (2 kucuk parca et,1 dilim patates ve etsuyu)+2 catal pilav (ucundan yedim)+yarim tabak salata

hoşbuldum canım.teşekkür edrm.boş zamanlarımda geçmişe göz atıcam.pazartesimi bildirim yapıyorsunuz.

pazartesi bildirim gunu, her hafta tartilip bana bildiriyor arkadaslar. Bende bir tablo olusturuyorum. Bu haftaki tabloyu saat 3-4 gibi yayinlicam. Gecen haftaki tablomuz da sanirim sayfa 267 de. Inceleyebilirsin.

Tünaydın herkese, İyi haftalar diliyorum.

Doktorda idim sabahtan anaca gelebildim arkadaşlar, ben hafta sonu baya kaçırdım ipin ucunu, yine 1 kilo verebildim,
Geçeb hafta 72 idim bu hafta 71 im hedeflediğim bu kadar değildi ama bunla idare edecez artık.
Sbaha hafif kahvaltı
Öğlen bir ayran 3 sarma bir etimek yedim...

öğlen bol acılı yarım döner yedim pişman değilim.
şimdi de sodamı içiyorum. öğlen arada bir yiyorum böyle şeyler.öğlen kasmıyorum kendimi

Selahattin Dönmez'den öneriler;
Haftasonu kaçamak yapanlara gelsin kızlar :)

Hafta sonu çılgınlığı

Hafta sonu, her şey kahvaltıyla başladı. Arkadaşlarınızla katıldığınız brunchta önce her şey yolunda başladı ama turtalar başınızı döndürünce bir tatlı bir tuzlu derken iş çığırından çıktı. Akşamsa sinemada, karnınızın tok olmasına ve kendinizi son derece kötü hissetmenize rağmen hala şeker yiyordunuz.

Öneri:

Eğer birkaç öğün ardı ardına normalin çok üzerinde yerseniz bir ya da iki kilo almanız olası. Ancak kesinlikle, hemen ölüm orucuna girerek bu kiloları vermeye çalışmayın. Kendinize biraz zaman tanıyın ve önemli olanın tekrar bir krize girmemek olduğunu hatırlayın. Pazartesi günü tartıda gördüğünüz rakamın moralinizi çok bozmasına izin vermeyin. Çünkü hafta sonu tükettiğiniz tuzlu ve sodyum oranı yüksek besinler, kilonun yanı sıra büyük miktarda su tutmanıza da neden olmuş olabilir. Vücudunuz fazla suyu atmak için bol bol su için ve ertesi günü hem öğle hem de akşam öğününde biraz sebze, biraz yoğurt, 1 dilim ekmek ve salata ile kolayca toparlayabilirsiniz.

Doktora hamilelik oncesi kontrol icin mi gitmistin cnm, oyle hatirliyorum ama...
Umarim yolundadir hersey.

iste buuu...
arkadaslar obez degiliz cok sukur, olur boyle kacamaklar, onemli olan bunun farkinda olmak, onlem almak, telafi etmek.

Öğlen 1 tabak yağsız patates salatası,2 kaşık yoğurt yedim.Kilo veremediğim gibi 600 gr almışım. Bu yaz böyle 64-65 gidip gelicem galiba geçen yazki azmim hiç yok.

ben birde dışardada süpriz yapmak istiyorum ne yapıcam bilmiorum sabahtan beri bakıyorumm..uff..

Öğlen 1 tabak yağsız patates salatası,2 kaşık yoğurt yedim.Kilo veremediğim gibi 600 gr almışım. Bu yaz böyle 64-65 gidip gelicem galiba geçen yazki azmim hiç yok.

basladigimizdan beri kilon henuz cok az degismis cnm ama bu degismeyecegi anlamina gelmez.
1-yediklerinin miktarini biraz daha azaltmaya calis. Saglikli ama cok yiyor olabilirsin.
2-yuruyus, yuzme, aletle spor yapmayi dene, imkanin yoksa bunlari yapmaya, ip atlama veya en azindan masada bacak hareketlerini yap.
3-en az 2 lt su iciyormusun.
4-Lapa ya da lahana gibi vucuda zarar vermeyecek kurleri deneyebilirsin
Bence biraz gayretle ustesinden gelicez, 65 i kirip 63-62 olsan bence hizla verirsin kilo. 64-65 de takilmis olabilirsin. Bazen oluyor oyle.
Saydiklarimi tabiki de yapiyor olabilirsin ama sadece hatirlatma olarak soyledim.

pazartesi bildirim gunu, her hafta tartilip bana bildiriyor arkadaslar. Bende bir tablo olusturuyorum. Bu haftaki tabloyu saat 3-4 gibi yayinlicam. Gecen haftaki tablomuz da sanirim sayfa 267 de. Inceleyebilirsin.

tamam canım sağol.bende pazartesileri bildirimde bulunurum artık:89:

Kizlar, listeyi yayinlama saati yaklasti ama cok kisi var bildirim yapmayan. Mekik cezasi kar etmiyo, falakaya yatiracam sizi...

biz en iyisi hafta ortası çarşamba mı ne yapsak bildirim :))) hafatsonu ister istemez herkes kaçırıyo düzensiz yiyoruz su içemiyorum evde ne bulursam yiyorum
p.tesi genelimiz çok kaçırdığından 300-500 gr fazla çıkıyoruz.

simurgh sen çoşmuşsun kuzum. yazayım dedim bir türlü yazamadım neler yemişsin hafta sonuu.
tartıda küçük hanım 57 li rakamları gördüya ondan dimi.çok sevindin seni şımarıkşey neyse biz ne yersek yiyelim yaramıyor zaten.
haftasonu yer haftaiçi yakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…