Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

canım çok geçmiş olsun ben afta iyi gelecek bir şey bilmiyorum ama dua ederim

şenaycım çok geçmiş olsun ağız yarası zordur bilirim.bende çıkar arada bir hiçbirşey yeyip içemem.
gargara yaparım miniğin yapabilirse gerçi doktor vermiştir garagara falan.
pıtırcığı kocaman öptüm. inşallah hemencik geçiverir yaraları.

kızlar ara öğünümü evde unuttum
ne yapsam ki
ne tavsiye edersiniz
meyve suyu, ayran, süt
bisküvi tarzı şeyler de var ne alsam:26:

teşekürler canım...evet çok zayıf bağışıklık sistemi vitamin verdi ama pek faydası yok sanırım sanasol diye bişey...değiştirmem gerekiyor sanırım vitamini
...

İmuneks vitamin değil, vtaminlerini vermeye devam ederken de verebileceğin bir besin desteği. Grip filan da çok oluyorsa işe yarar. Ama mutlaka doktora sor önce, kafadan tavsiyede bulunmuş olmayayım.

günaydın kızlar
akşam iş çıkışı yaklaşık 9 km yani 2 buçuk saat yürüdüm. evde yemeğim vardı kocamda geç gelecekti bende yürüyeyim bari dedim. eve gittiğimde çok acıktığımı hissettim.
1 tane patatesli börek
1 tabak patlıcan doğrama+1 dilim ekmek
ara
1 tane etipuf 5 tane jelibon (ne yapayım kızım yerken çok canım istedi tutamadım kendimi)
sabah
2 tane sigara böreği çay bile içmedim hala
yürümenin sonucunda kaç kalori yakmışımdır diye netten hesaplama yapan bir site buldum 1700 kalori çıkıyor umarım öyledir o kadar yürüdüm emeklerim boşa gitmemiştir.

Günaydın kızlar
Dün çok halsizdim doğrudüzgün yazamadım .Bugün daha iyiyim sabah 1 bardak su 2 kuru kayısı yedim. Öğlene kadarda yarım litre suyumu bitiricem.

Çok geçmiş olsun bende çok çekmiştim aftlardan.Mavi mürekkep gibi bir ilaç vardı o iyi gelirdi birtek, başka ilaçlar hiç fayda etmezdi. Karanfilde iyi gelir ama çocuk çiğneyemez onu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…