MasaL91'in diyet günlüğü...

benim msj daha 50 olmadi sen özelden yaz bana msnini ben ekleyim..yilmicammmmmmm yürücem yürücem nisanlima gidiyomsm gibi bi duyguyla yürücemmm

venharr ne pilavııııı :) ay evet net delirtti hadii bende cıkıyımm balık almaya gidicigimmm öpüyorum sevgiyle bol proteinli günlerrrrrrrrr

yaaaaaaa burda KFC diye biyerr var mcdonalds gibi bisey ama sadece tavk üzerine mesela tavuk kanat var tavuk parcalari var ama sanirim hep yagda kizartilms yiyebilirmymki acaba ona göre gidecem bi kahvalti yaptm iste 17 puan 1tanede havvuc 4 kaldi 39 sanirim yiyebilirim dimi ay cvp yazin acileeen :)))

4 crispy tavuk yersem 19.2 kb var
6 acili kanatta 13.2 ediyo 32.4 zaten hep doyuyorm onla smdi 39kb almisim onuda yersem tam olcak yani

masal 91 canım yazdıklarıma alınıp kırılmanı istemem ama ben pek hayalperest değilimdir gerçekçi olmayı severim ve sana düşündüklerimi aynen yazıyorum kfc bizde biliyoruz türkiyede de var ve sen hala bunları düşünürsen bu kiloları zor verirsin 19 yaşındasın 157 boyundasın 100 kilosun bu özelliklere sahipsin ve hala derdin yemek kusura bakma dışarıdan yediğin ker şey senin haneen eksi oarak yazılıyo bi kere bunu bil kilo vermek istiyosan sağlıklı beslenmen gerekiyo ve senin ciddi bi diyete iltiyacın var şu an sağlık probleminin olmaması ilerde de olmayacağı anlamına gelmiyo herşeyden önemlisi genç bi kızsın azimli ol ve yemek düşünmek yerine bi diyetisyene git ve onun söylediklerine uy biz burda kızlarla kilo verme derdindeyiz evet ve birbirimize deneyimler paylaşıyoruz ama senin bi uzmanla hereket etmen çok daha doğru olur bu şekilde kilo vermezsin versen de en sonunda fazlasıyla alırsın yazdıklarım sert olmamıştır umarım kırmak istemem ama sana benden bi tavsiye tatlım

evet kilomn cok cok fazla oldugunun bende farkindayim...kendimi kisitlamak istemiyorm sevdigim seyleride yemek istiyorm yoksa hangi diyetisyen olrsa olsn ben kilo veremem cünkü bozuyorm ama bugün yedim az yedim sporda yaptim..tabiki farkindayim disardan yemenin sagliksiz oldugunu ama hergünde disardan yemiyorm. o karbon diyetine basladim ve onu uyguluyorm derdim yemek oldugundan degil o diyete uydugum icin sordm sonucta aciktim annemler gidiyolar diye yemekte yememistim orda yerim dedim..diyetisyene gidebilme gibi bi lüksümde yok malesef..annem kilo verebilecegime inanmiyor hakli olarak o yüzden gitmemide istemiyor diyetisyene ben nasil verdim kilolari diyor...diyetisyen masraflarinida kendim karsilayamam..

yurt dışında yaşıyosun sanırım orda sistem nasıl bilemem ama türkiyede diyetisyene gitmek için ekstra bütçeye gerek yok devlet hast var bu sistem bence araştır yurt dışındada kesin vardır

yurt dışında yaşıyosun sanırım orda sistem nasıl bilemem ama türkiyede diyetisyene gitmek için ekstra bütçeye gerek yok devlet hast var bu sistem bence araştır yurt dışındada kesin vardır

sevdeye katılıyorum. beni hatırladın dimi dün sen topiği açtığında ilk sana ben yazmıştım.muhakkak bir diyetisyen kontrolünde zayıfla demiştim.herkes aynısını söylüyor. ayrıca diyetisyen için ekstra masrafa gerek yokki.mesela ben haydarpaşa numune hastanesi diyet bölümüne gidiyorum.özel bir diyetisyenim yok.orda işler asıl işliyor sigorta karşılıyormu bilmem ama sen önce beyinde bitir bu olayı.

hatirladim tabiki...öyle degil iste sigorta karsilamiyorms kendi ev doktorma sordm özele geciyorms kendin karsilayacakmissin..kendime iskence yapmadan zayiflicam..

hatirladim tabiki...öyle degil iste sigorta karsilamiyorms kendi ev doktorma sordm özele geciyorms kendin karsilayacakmissin..kendime iskence yapmadan zayiflicam..

bende gittim devlet hastanesinin diyetisyen,ne birr halta yaramadı.kadın bana kontrol randevusu bile vermedi yahu.bak cnm diyetisyen sana şunu şıu kadar ye bunu bu kadar ye dicek.belli bir şey bu.ne diyeceğini de aşağı yukarı hepimiz biliyoruz.burda diyetisyene gidip diyetisyenin dediklerini burda paylaşanlar var.bak ben de bugüne kadar bir çok diyet denedim beni zorlamayan TEK diyet bu.sağlıksız da değil üstelik.bir çok diyetisyen de karbonhidrat kısıtlamasını zaten öneriyor.en azından 1 ay dene.sporunuda yap bak bakalım veriyomusun vermiyomusun.bir ark var dı sutem die topicte ona söleyim gelsin buraya sanırım o da 20 civarı vermişti.

zaten doktorma sormstm doktormda ayni seyi söyledi bosa para dedi yediklerini azaltacaksin hamr islerinden cikolatalardan sekerlerden uzak durcaksin ve bunu kendinde basarirsin demisti haklida..bgünüm cok güzel gecti hic acikma hissi olmadi azda yedim bol su ictim okuyorm topigi yavas yavas 151.sayfaya geldim cok kisi süper vermis ve almamislar ve ben böyle düsünüyorm herr diyet dikkat etmezsen geri aldirir diyetisyenlerin verdikleri listeler bile..ben zayifladm artik saldirabilirm moduna gecersem tabi geri alirim verdiklerimi...kendimi cok mutlu hissediyorm eminim kilo verecegime

ve sen daha hızlı vereceksin.yanlış anlama yani fazlan çok olduğu için cnm.yani bizden daha çok verceksin.mesela biz hafta da 1 verirken sen 1,5-2 verebilirsin.
mesela bu sabah ben
1 tavuk burger
4 sosis
1 yemek kaşığı mayonez
3-4 tane kornişon turşu
1 abrdak ta zero içtim

akşama hindi döner düşünüyorumöğlen açıkırsam tavuk burger var.ondan yerim.bugün böle diğer günler ALLAH kerim

ven_har ablaaaa 700g vermisimmmmmm ayyyyyy cok mtlym beeeeeeeeennnnn ucuyorm

Canım yaşından dolayı avantajlısın çabuk verirsin kilolarını.
Temmuz Başında 85 Kiloyu Gördüm Ben 44 Bedene Bile Sığmıyordum nerdeyse..
Şuansa 71 Kiloyum 40 beden biraz dar oluyor..
Yaptığım şey çok basit.. Bol bol yüzdüm yürüdüm az ama sık yedim.. Beyaz yerine siyahı tercih ettim..Ekmek olsun şeker olsun
Yeterki iste.. Herşey İstemekle oluyo Tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…