masalımız

teşekkürler canım opuyorumnanaktan
ben çok arkadaş kazığı yedim ama sevgilimden hiç kötü bir şey görmedim
biz tekrar çıkmaya başladığımızda da o zamanki dostlarım bana ya o ya biz demişlerdi.çok üzülmüştüm sevgilim onlarla aramın iyi olması için bir sürü şey yapmıştı ama ne onu ne beni istediler.:umursamaz:
Şimdi iyi ki diyorum gitmişler.Öyle diyenle dost olup napayım zemuszemus
sana katılıyorum iyi ki bi o var yanımda :asigim:

kesilikle doğru cnm..
ben herzaman arkadaşlarımla arama mesafe koymuşumdur çünkü ilerde herkes kendi evini kurucak kendi hayatını yaşıcak yanımda sevgilim kalıcakopuyorumnanaktan
lisede en yakın arkadaşlarımdan biri sırf durduk yerde üzüleyim diye üzüldüğümü bildiği konular açıp dururdu mesela şuanda görüşmüyorum selam verirse ben de veririm o kadar.

Rabbim sizi sonsuza kadar mutlu etsin inş.:Saruboceq: ,umarım bir daha öyle arkadaslıkların olmaz, okurken bile cok duygulandımmafoldumben

haklısın canım ben de artık öyle yapıyorum a.s

allah hiç ayırmasın canım
amin canım :Saruboceq:

Rabbim sizi sonsuza kadar mutlu etsin inş.:Saruboceq: ,umarım bir daha öyle arkadaslıkların olmaz, okurken bile cok duygulandımmafoldumben
canım benim sağol artık arkadaşlık ilişkilerimde mesafeli davranıyorum

ne güzel hikayeniz varmış canıımm

allah mutluluğunuzu bozmasın ellerinizi hiç bırakmayın sımsıkı tutunun hayata..

Çok güzell..Bir şeyin olacağı varsa hiçbir şey, hiç kimse engel olamıyor. Hep böyle sevin birbirinizi.

Ben de böyle mutlu, güzel, güven dolu bir ilişki diliyorum ama olamadı hala. Umutlarım tükenmeden biri de benim ellerimden tutsa keşke..

ne güzel hikayeniz varmış canıımm

allah mutluluğunuzu bozmasın ellerinizi hiç bırakmayın sımsıkı tutunun hayata..
sağol bitanem.. öyle yapıyoruz biz de. ellerimizi bırakmaya niyetimiz yok :asigim:

çok haklısın tatlım.kaderin önüne geçilmiyor. boshayallersmile
merak etme,en doğru zamanda aşk senin de kapını çalar yerimseniben

sanırım ikinciye okuyorum bunu ama çok dikkatli okudum bu kez arkadaşım inan ağladım ya belkide kendim geldim aklımamafoldumbenmafoldumben tekrar sevginizi anlayıp barışmanız çok iyi olmuş gerçekten hep gülsün o yüzün sevgilinle

ahh benim duygusal arkadaşım, sen hiç ağlama kıyamam o gözyaşlarına :teselli:
yıllar sonra kavuştuğumuz için belki de bu kadar biliyoruz değerimizi, her şeyde bi hayır vardır derler ya boshayallersmile
sağol canımın içi iyi dileklerin için. opuyorumnanaktan dilerim senin de yüzün hep güler olumunekankayizsmile

ahh canım kankişim senin için ağlıyım kız sende kendimi görüyorum bacım,abbowwww eniştemi gördüm profilde:dance:

tam subay olucak bakış var yalnız bence doğru seçim olmuş bak sen çok yakışıyosunuz öptüm ikinizideopuyorumnanaktan

tam subay olucak bakış var yalnız bence doğru seçim olmuş bak sen çok yakışıyosunuz öptüm ikinizideopuyorumnanaktan

canım biliyo musun annem de ona subaylığı çok yakıştırıyo. sanki onun kaderi o diyo boshayallersmile
sağol yakıştırdığın için tatlışım opuyorumnanaktan ikimiz de pamuğuz kaydirigubbakcemile3

ikimizde pamuğuz derken beyaz tenliyiz anlamında mı dedin kankoş ya frekans ayarlarım kaçtı galiba anlayamadım

ne kadar samimi bi hikaye..Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah :asigim:
çok sağol bitanem, amin,tek dileğimiz bu :Saruboceq:
ikimizde pamuğuz derken beyaz tenliyiz anlamında mı dedin kankoş ya frekans ayarlarım kaçtı galiba anlayamadım
evet kankoşum boshayallersmile ikimiz de beyaz tenli,siyah saçlıyız. çok benzetiyolar bizi kaydirigubbakcemile3
bir ömür boyu mutlu olmanızı diliyorum.okurken çok fena oldum yaaa:gitme:

kıyamam canım benim :1hug: malesef hayatın bi iyi yanı var bir de kötü. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın inş :Saruboceq: sevenler bir ömür boyu mutlu olsun opuyorumnanaktan

bizde ikimizde pammuktuk amma artık ayrı pamuklarız:gitme:yine efkar bastı içelim bacım:içelim:

Son düzenleme:
sedefonurrrr :asigim:
seni lise aşkıyla evlenecek olanlar topiğinden biliyorum tatlım
ne kadar güzel anlatmışsın
allah bozmasın inşallah size bolca maaşallah diyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…