mutluluklar canım:)
arkadaş seçerken çok dikkatli olmak gerekiyor keşke olmasaydı ama önümüzde bir örnek yaşadıkların
başkalarına göre bu yanlış olabilir ama ben ilk günden itibaren erkek arkadaşımı normal arkadaşlarımdan önde tutmuşumdur iyikide öyle yapmışım diyorum. :)
teşekkürler canım opuyorumnanaktan
ben çok arkadaş kazığı yedim ama sevgilimden hiç kötü bir şey görmedim
biz tekrar çıkmaya başladığımızda da o zamanki dostlarım bana ya o ya biz demişlerdi.çok üzülmüştüm sevgilim onlarla aramın iyi olması için bir sürü şey yapmıştı ama ne onu ne beni istediler.:umursamaz:
Şimdi iyi ki diyorum gitmişler.Öyle diyenle dost olup napayım zemuszemus
sana katılıyorum iyi ki bi o var yanımda :asigim:
haklısın canım ben de artık öyle yapıyorum a.skesilikle doğru cnm..
ben herzaman arkadaşlarımla arama mesafe koymuşumdur çünkü ilerde herkes kendi evini kurucak kendi hayatını yaşıcak yanımda sevgilim kalıcakopuyorumnanaktan
lisede en yakın arkadaşlarımdan biri sırf durduk yerde üzüleyim diye üzüldüğümü bildiği konular açıp dururdu mesela şuanda görüşmüyorum selam verirse ben de veririm o kadar.
amin canım :Saruboceq:allah hiç ayırmasın canım
canım benim sağol artık arkadaşlık ilişkilerimde mesafeli davranıyorumRabbim sizi sonsuza kadar mutlu etsin inş.:Saruboceq: ,umarım bir daha öyle arkadaslıkların olmaz, okurken bile cok duygulandımmafoldumben
sağol bitanem.. öyle yapıyoruz biz de. ellerimizi bırakmaya niyetimiz yok :asigim:ne güzel hikayeniz varmış canıımm
allah mutluluğunuzu bozmasın ellerinizi hiç bırakmayın sımsıkı tutunun hayata..
Çok güzell..Bir şeyin olacağı varsa hiçbir şey, hiç kimse engel olamıyor. Hep böyle sevin birbirinizi.
Ben de böyle mutlu, güzel, güven dolu bir ilişki diliyorum ama olamadı hala. Umutlarım tükenmeden biri de benim ellerimden tutsa keşke..
ahh benim duygusal arkadaşım, sen hiç ağlama kıyamam o gözyaşlarına :teselli:
yıllar sonra kavuştuğumuz için belki de bu kadar biliyoruz değerimizi, her şeyde bi hayır vardır derler ya boshayallersmile
sağol canımın içi iyi dileklerin için. opuyorumnanaktan dilerim senin de yüzün hep güler olumunekankayizsmile
ahh canım kankişim senin için ağlıyım kız sende kendimi görüyorum bacım,abbowwww eniştemi gördüm profilde:dance:
tam subay olucak bakış var yalnız bence doğru seçim olmuş bak sen çok yakışıyosunuz öptüm ikinizideopuyorumnanaktan
canım biliyo musun annem de ona subaylığı çok yakıştırıyo. sanki onun kaderi o diyo boshayallersmile
sağol yakıştırdığın için tatlışım opuyorumnanaktan ikimiz de pamuğuz kaydirigubbakcemile3
çok sağol bitanem, amin,tek dileğimiz bu :Saruboceq:ne kadar samimi bi hikaye..Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah :asigim:
evet kankoşum boshayallersmile ikimiz de beyaz tenli,siyah saçlıyız. çok benzetiyolar bizi kaydirigubbakcemile3ikimizde pamuğuz derken beyaz tenliyiz anlamında mı dedin kankoş ya frekans ayarlarım kaçtı galiba anlayamadım
bir ömür boyu mutlu olmanızı diliyorum.okurken çok fena oldum yaaa:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?