canım benim üzülme :teselli: demek ki hayırlısı böleymiş, senin gibi fıstık gibi hatuna daha ne pamuklar gelir opuyorumnanaktanbizde ikimizde pammuktuk amma artık ayrı pamuklarız:gitme:yine efkar bastı içelim bacım:içelim:
sedefonurrrr :asigim:
seni lise aşkıyla evlenecek olanlar topiğinden biliyorum tatlım
ne kadar güzel anlatmışsın
allah bozmasın inşallah size bolca maaşallah diyorum canım
canım benim üzülme :teselli: demek ki hayırlısı böleymiş, senin gibi fıstık gibi hatuna daha ne pamuklar gelir opuyorumnanaktan
amin tatlışım :Saruboceq:
sen de lise aşkınlasın o zaman kader arkadaşım kaydirigubbakcemile5
ben de size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum opuyorumnanaktan
evet tatlı kader arkadaşım benim baksana ne çok ortak yönümüz var opuyorumnanaktankader arkadaşıyız di mi kıss kaydirigubbakcemile3
ben de çook teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan
sağol yavru kuşum çok tatlısın arkadaşın hası ama ben kara pamuğumu istiyodum amma neyse aşk acısı çekiyorum bu aralar bacı:içelim:
Ay canım benim ya, maşallah
Bir ömür boyu mutlu olun inşallah, yollarınız bi daha hiiiç ayrılmasın..opuyorumnanaktan
Ayyyyyy ne hıkaye
allah bozmasın evlılık ne zaman
sağol canım iyi dileklerin için opuyorumnanaktanoyyyy minik kuşlar siziiiolumunekankayizsmile
ne güzel anlatmışsın....ilk satırı okuduğumda afalladım önce bi 2005te 14 yaşındaydık diyince,hesaplayamadım bi an...sempatiksalakcinni
inşallah hep böyle devam eder sevginiz....daha 19 yaşındaymışsınız...çooook uzun yıllar var önünüzde....inşallah bu yıllar tüketmez bişeyleri....
inş. bi ömür boyu bu masalınız sürer cnm
ayy canım ya allah mutluluğunuzu hiç bozmasın bak allah ta sizin ayrılmanızı istemiyormuşki sizin yollarınızı tekrar kesiştirmişallah nazardan ve kötü insanlardan korusun sizi
Maşallah :) bir ömür mutluluklar...çok güzel bir dille yazmışsın gözümde canlandı tam :) ((darısı başıma demeyide unutmıyım eheh))
Ay canim benim yasadiklarimiz birbirine cok benziyo bizde arkadaş kurbanı olmuştuk ama yinede biz kazandık sonunda bizimde 2kasım :) benim erkek arkadaşımda üniversiteyi benden sonra kazandı vs . Benzestik mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?