masalımız

allah bozmasın canım yaa kader ve nasip işte
2 yıl boyunca hiç görüşmedinizmi peki sadece haberini alıyodun sanırım ikinizde bu 2 yıl zarfında kimseyle çıktınızmı merak ettim canım
şimdide evliliğe gidiyosunuz inşalah allah tamamına erdirsin

allah bozmasın canım yaa kader ve nasip işte
2 yıl boyunca hiç görüşmedinizmi peki sadece haberini alıyodun sanırım ikinizde bu 2 yıl zarfında kimseyle çıktınızmı merak ettim canım
şimdide evliliğe gidiyosunuz inşalah allah tamamına erdirsin

amiiinnn canım
2 yıl hiç görüşmedik, açıkcası ben de çekiniyodum beni reddedicek diye, hatalıydım ne de olsa o da bana olan kırgınlığından hiç görüşmek istememiş. dediğim gibi ortak arkadaşımız vardı. o hep söylüyodu bana ''onuru şu kız istiyo ama o ben sedefi unutamadım, diyo'' diye hep bana söylüyodu. ama beni de aklım başına gelsin diye süründürmek istiyomuş beyefendi, hemen barışsaydık belki yine aynı hataya düşerim diye.. ki zaten bu bana büyük bi ders oldu, tekrar çıkmaya başladıktan bi süre sonra yine çok yakın arkadaşlarım tarafından ( ki bu anlattığım ortak arkadaşımız da dahil) tercihe zorlandım. ya onur ya biz diye.. iyi ki yine bi hata yapıp arkadaşlara uymamışım, sevgilimle çok mutluyum, onu seçtiğim için hiç pişmanlık duymadım, tabii onca senelik arkadaşlarım beni bırakıp gidince 1 yıl psikolojim bozuldu ama sevgilim hep destek oldu bana, anlıyamıyorum böyle insanları, bi arkadaş arkadaşının mutluluğunu ister, ama neymiş sevgilimle az takılcakmışım, onlarla çok takılcakmışım.. vazgeçemem ben bitaneciğimden
haa o ayrı kaldığımız zamanlarda tabii ki ikimize de çıkma teklifleri vardı, ama o kabul etmemiş, ben de kimseyi istemedim. zaten insan birini unutamayınca ya onunla olur ya da hiç evlenmem diye düşünüyor.:97:
yeniden başladığımızdan beri çok şükür hiç öyle ayrılıklarımız olmadı o 2 yıl bize baya bi ders oldu sanırım, çünkü BİZ olmadan yaşamanın ne olduğunu çok iyi biliyoruz

ay senin arkadaşların da neymiş böle yahu defoluğ gitsinler hiç olmasın öle arkadaş
tekrar mutluluklar canımmmm

ne insanlar var ya hasta bunlar hastanelik. allah böyle insanlarla karşılaştırmasın bi daha sizi tabi tüm sevenleri de.

ay senin arkadaşların da neymiş böle yahu defoluğ gitsinler hiç olmasın öle arkadaş
tekrar mutluluklar canımmmm

ne insanlar var ya hasta bunlar hastanelik. allah böyle insanlarla karşılaştırmasın bi daha sizi tabi tüm sevenleri de.

sağolun kızlar, evet ben arkadaşlık yönünden baya şanssızım, seviyor seviliyorsanız kıskanan çok insanla karşılaşacaksınız, bu tür kişiler kendini hemen belli ediyolar zaten, o yüzden çok dikkatli olmak lazım, birbirini seven her çifte buradan nazar boncuklarını yolluyorum ......

Merhaba Sedef Ablacığım...
Sizi,çeyiz hazırlıklarınızdan ve paylaştığınız nişan fotoğraflarınızdan biliyorum
Hatta yorum yapmışlığımda var
Tesadüfi sizinde aşk hikayenizin olduğu konuyu görünce,okuyup yorum yapmak istedim.
Maşallah
Rabbim devamını getirsin inşallah...
Arkadaş kazığına, okurken üzüldüm Ama her şerde bir hayır olduğuna inanan müslümanlarız çok şükür :)
Sonuç olarakta çok şükür 10 senedir ilişkiniz devam ediyor :) Maşallahhh
Bu şer sizin; çocuk denecek yaşta olgunlaşmanıza ve birbirinizi daha çok sevmenize vesile olmuş.
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…