Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

15 gun once eskı sevgılısıyle bırlıkte oldu 15 gun sonra sızınle tanıstı kız 4 bucuk aylık hamıle
madem kızı sevmıyrdu sıkıldı nasıl bırlıkte oldu.

eşınızle kısa surede evlenmenızı saglayan sızı ona asık eden ozellıgı ne kı..

çoğu erkek için kadın olsn çamurdan olsn :jeyyar:

bende önceden sizin gibiydm kimse acımasn,aman bilmesin.hoş hala biraz öyleyim. ama sonra baktm canım daha çok acıyor saklamak için uğraşırken. hala saklıyorm ama eskisi gibi dğil. her şey insanlar için.geçiyor her şey...
biraz sabır ve zaman yerimseniben

başkaları bilse hayatıma sağlayacağı ekstra bir fayda olmayacak bunun farkındayım.
hatta zararlı bile çıkabileceğimi düşünüyorum.

illaki öyle olacak annen elbette arkanda duracak..
şuan sıkıntıyı tek başına yaşıyorsun ne olursa olsun ayaktayım ayakta durabiliyorum diye düşünüyosun ama kendine çok iyi bak lütfen psikolojine dikkat et canım kendi sağlığını tehlikeye sokma ...
benim yaşadıklarım biraz daha farklı ama en basiti bir adet sancısı tetikledi ve ben gözümü hastanede açtım. bu kadar güçlü olmak zorunda değilsin bir şekilde rahatlatmaya bak kendini...
şuan tek başınayken yaptığın ve bunu yapmaktan hoşlandığın bir şey yap sadece kendin için...
sadece güzel şeyleri düşün bir an olsun kafandan at..:1hug:

annem bilse.
kendi kararımı bu derece net kendim veremem.
illa kendi fikri doğrultusunda zorlayacak beni.
paralel bir kararda birleşmezsek bir de onun kararına karşı savaşıp yorulmak istemiyorum.
zaten gücüm kalmadı.
o nedenle de dönem dönem kafamı dağıtıp.
dönem dönem vereceğim karara çözümler arıyorum şuan.

KIZLAR HADİ MORAL VERELİM KIZA olumunekankayizsmile

LÜTFEN HERŞEY BİZİM İÇİN GÜÇLÜ OLMASI LAZIM ..
KALK TATLIM GÜZELSİN AKILLISIN SİLKELEN BİRAZ HERŞEY OLACAĞINA VARIR İKİ GÜN AĞLARSIN SONRA HATAYDI DER GEÇERSİN CANIMCIM
FANİ ŞEYLERE SIKMA CANINI delikafadulden

öyle tabii.
her gün biraz daha sıyrılıyorum şu olumsuz psikolojiden.
artık canımı sıkmamaya çalışıyorum.
sadece haklılıkla haksızlık arasındaki ince çizgide yanlış yapmamak için özenli olmaya çalışıyorum.

annem bilse.
kendi kararımı bu derece net kendim veremem.
illa kendi fikri doğrultusunda zorlayacak beni.
paralel bir kararda birleşmezsek bir de onun kararına karşı savaşıp yorulmak istemiyorum.
zaten gücüm kalmadı.
o nedenle de dönem dönem kafamı dağıtıp.
dönem dönem vereceğim karara çözümler arıyorum şuan.

benm annemde öyle ya zorlar zorlar poff :1no2: anlatmam hiçbir şeyimi o yüzden

Mintim takıntılı insanlarla ilgili kitap yazacak seviyede olduğumdan söylüyorum,
Benim de başımda vardı böylesi, en iyi bilenlerden biri de sensin.
Zaten arkadaş anlattıkça sanki o kişiden bahsediyor gibi geliyor bana, o yüzden de öyle iyi anlıyorum ki anlatamam.
Tamam hangimiz o kızın yerinde olsak buna benzer tepkiler verebiliriz
Ama intiharla tehdit eder miyiz veya bir defa ararız iki defa ararız, bunu yaşam biçimi haline getirmeyiz.
Bu hareketler bana sağlıklı bir insanı çağrıştırmıyor :sinifsinif:

Piki tamam kısma ablaya :))
Sen ne dersen doğru dersin zaten keşke herkes senin kadar adaletli olsa hayatta
ama yinede bende kızla özdeşim kuruyorum napim boshayallersmile

Ve de baba adayına hem alkioneye hemde o kıza davranışlarından dolayı acaip gıcığım , bildiğin sinirlendim adama çözüm bulacağına öle kendini içkiye verip hüzün yapıyo şu kadın kadar güçlü ol di mi nerde

Allah yardımcın olsun gerçekten çok kötü bir durum Allah kimseye vermesin..
benim nacizane önerim, eşinle sakin kafayla konuş..
aradan çekişmek istedigini söyle. ama hıncınıda çıkar..
bu günahların icinde yine olan minik yavrulara oluyor..
ve kurbanda siz..
demem o ki, eşinizle konuşun karar alın.. gitmek iyiyse gidin..sizi seviyorsa ve o da cıkmazdaysa nolur bilemiyorum .. zor bir durum..
siz o adamın eşisiniz,öbürü eski sevgilisi ve yaptıkları da gayrimeşru bir çocuk
boşansanızda cocugunuz yok,gencsin, herşeyi başarır ve güzel bir hayat yaşabilirsin de.. herşey o insan üzeribne kurulu degil.

ben de bu soruya mantıklı bir cevap bulamadığım için çıldırıyorum zaten. ve onu imha edilmesi gereken bir mahluk olarak görüyorum.

kız bu denli taşkınlıklara cesaret edebiliorsa annesinin desteklediğini düşünüyorum.

...beklemediğim bi şekilde devam etti konu...

yalnız şu an sizin bi şekilde boşansanız da öyle tahmın edıyorum ki,devam edebiceğiniz bi hayatınız var...kendınize 2.bi şans verebilirsiniz...

ya o ''mahluk''diye nitelendirdiğiniz kızın var mı acaba? 2.bi şansı...yok....

taşkınlık dediğiniz şeyi tek başına mı yapmiş o kişi? eşiniz yardımcı olmamiş mı hamıle kalmasına?
4 yıl çıkmişlar zaten...sevmiş kız ve herşeyını vermiş ben bunu taşkınlık olarak gormüyorum...

tek bi çözümü var bu olayın.....

bunlar size ağır gelmesin ama ortada bi bebek olacaksa ve eşiniz sizin yanınızda olmayı istıyorsa -kimse duymadan- resmi olarak boşanırsınız...
o kişiyle resmi bir nikah kıyar eşiniz ve cocuğa babasının soyadı verilir...
ve yine resmen ayrılıp sizinle evlenir....içiniz rahatlarsa böle devam edersiniz....

ki başka bi çözümü de yok gibi o kız da öyle bırakılmaz vicdanınız varsa sizin de yardımcı olmanız gerek...onun yerınde siz de olabilirdiniz...

15 gun once eskı sevgılısıyle bırlıkte oldu 15 gun sonra sızınle tanıstı kız 4 bucuk aylık hamıle
madem kızı sevmıyrdu sıkıldı nasıl bırlıkte oldu. katılıyorum sana canım.durumun üzücü ama sende ve esin

dede suç var.anladığım kadarıyla senle tanısıp ötekini terketmiş.valla ben olsam bende o kız gibi insallah mutlu olmazsınız derdim.kızın bi suçuda yok mağdur yani.bebek olurkende sen yokmussunkı koz olarak kullansın.ben sanada üzüldüm ama o kızada çok üzüldüm.benimde 4 yıllık bi ilişkim var ve benden ayrılıp bi kaç ay içinde evleniyorsa bedduanında kralını ederim:kızgın:

madem kızı sevmıyrdu sıkıldı nasıl bırlıkte oldu.

eşınızle kısa surede evlenmenızı saglayan sızı ona asık eden ozellıgı ne kı..

ilişkimizden önce kısa bir süre de olsa arkadaşlık dönemimiz var.
gerçi söz konusu olan erkeklerse sevmese bile yatmak,onlar için çok da sorun değil.
ama bu bile o dönemki kandırılmışlığın üstünü örtmez.

o dönem her konuda beni anlaması.
aşırı ilgili bir insan olması.
beni mutlu edecek şeyleri çözüp ona göre davranması.
duygusal yönü.
eskiden tanışıklığımız olmasa da uzaktan bilirdim. şımarık biri sanardım. öyle biri olmadığını anlamam.
ikna edici konuşma tarzı.
mesela bu da çok önemliydi benim kafamda kuruntu, yada sıkıldığım birşey oldu mu bunun ne oldugunu sezip bunu çözmesi.
herşeyden önemlisi hayat boyu kimse de bulamadığım garip bir bağ oluşmuştu aramızda bazen konuşmadan ne dediğini anlarsın ya öyle birşey
ve sosyal durumumuz da evliliğe uygundu
bu kadar şey varken de evlenmek için engel teşkil eden birşey yada beklememiz gereken birşey olmadıgını düşündük

Mintim takıntılı insanlarla ilgili kitap yazacak seviyede olduğumdan söylüyorum,
Benim de başımda vardı böylesi, en iyi bilenlerden biri de sensin.
Zaten arkadaş anlattıkça sanki o kişiden bahsediyor gibi geliyor bana, o yüzden de öyle iyi anlıyorum ki anlatamam.
Tamam hangimiz o kızın yerinde olsak buna benzer tepkiler verebiliriz
Ama intiharla tehdit eder miyiz veya bir defa ararız iki defa ararız, bunu yaşam biçimi haline getirmeyiz.
Bu hareketler bana sağlıklı bir insanı çağrıştırmıyor :sinifsinif:

belki büyük konuşuyorum ama
onun yerinde ben olsaydım, en başından karşımdakı insanın gözlerinde bana dair bişeyi göremediğim an ben çeker giderdim.

kız bu denli taşkınlıklara cesaret edebiliorsa annesinin desteklediğini düşünüyorum.

yalnız şu an sizin bi şekilde boşansanız da öyle tahmın edıyorum ki,devam edebiceğiniz bi hayatınız var...kendınize 2.bi şans verebilirsiniz...

ya o kızın var mı acaba? 2.bi şansı...yok....

taşkınlık dediğiniz şeyi tek başına mı yapmiş o kişi? eşiniz yardımcı olmamiş mı hamıle kalmasına?
4 yıl çıkmişlar zaten...sevmiş kız ve herşeyını vermiş ben bunu taşkınlık olarak gormüyorum...

bunlar size ağır gelmesin ama ortada bi bebek olacaksa ve eşiniz sizin yanınızda olmayı istıyorsa -kimse duymadan- resmi olarak boşanırsınız...
ve yine resmen ayrılıp sizinle evlenir....içiniz rahatlarsa böle devam edersiniz....
ki başka bi çözümü de yok gibi o kız da öyle bırakılmaz vicdanınız varsa sizin de yardımcı olmanız gerek...onun yerınde siz de olabilirdiniz...

Son düzenleme:
belki büyük konuşuyorum ama
onun yerinde ben olsaydım, en başından karşımdakı insanın gözlerinde bana dair bişeyi göremediğim an ben çeker giderdim.

büyük konuşuyorsun canım dediğin gibi çünkü o kız esine vaktiyle öyle güvenmişki evlenmeden beraber olmus herseyını paylasmış kimbilir 5 yıl neler paylasmıslar çekıp gitmek kolaymı sanıyosun?sen 4 aydır berabersin vazgecemıyosun o nasıl vazgecsin tatlım.inan o kızın durumu senınkınden kötü.düşünsene adamla beraber ol,sonra gitsin 15 gün sonra baskasıyla tanıssın hadı bıttı ısım senle desin kabul edilecek şeymi? allah o kıza yardım etsin

Eskı sevgılı evlenmenızı kaldıramadı...belkı uzun sure gecseydı o kız bıraksaydı bu olaylar olmazdı..

Sızın mutluluk haberlerınız onu cok daha uzdu acısına acı kattı ...

Sızde eşınızı sevınce hıc yapmadığınız bırseyı yaptınız kısa surede evlendınız

Sevgı ve nefret aynı duygular..Eskı sevgılı hem sevıyor hem nefret edıyor ne yapacagını şaşırmışş

Dılerım hakkınızda en dogru kararı verırsınız..Hayat kısa sızın hayatınız ...Onemlı olan ders alarak bu hayat yolunda dımdık yurumeye devam etmek...

katılıyorum canım

kırmızılaştırdığım yerde bi hatanız var yalnız, arkadaş orda eşine demişti imha edilecek mahluk diye..

Son düzenleme:

zaten çocuk varsa ve nufusuna geçirecekse evlilik gibi bir şart yok.
çocuk aile ortamında büyüsün der de evlenmek isterse de gene saygı duyarım.
orda mahluk diye bahsettiğim zaten kız değil bizzat kendi eşimden bahsediyorum.
ki bahsettiğimiz kız da burada köyden yeni gelmiş cahil birisi değil, bugün yarın üniversite diplomasına sahip olacak birisi.

taşkınlık dememe gelince evet daha medeni çözümler varken,
aileyi karıştırmayı çalışmayı, taşkınlık olarak nitelendirdim.
tamam eşim konuşmaya yanaşmadı hiç ama benle de konuşmayı deneyebilirdi.
yada rahatsız eder tonda mesajlar yerine sağlamlıgı olan belgelerle karsımıza cıkabılrdı.
ben kıza yardım etmek adına eşimi evden gönderdikten sonra kızı arayıp çağırmak yada yanına gidip çözüm aramak istedim.
ama değil uzlaşmaya konuşmaya bile yanaşmadı.
beni bu konuyla alakadar en son insan ilan edip ağıza alınmayacak hakaretler etti.kelimeler kullandı ki bunlara ragmen sustum belkı uzlasılır dıye.
bu konuda tarafsızlıgımın elverdiği ölçüde empati kurduguma inanıyorum.

Back
X