- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında diğer kızla benim farkımın açıklaması burada.
bazı arkadaşlar yorumlarında eşimin diğer kızı unutmak için benle evlenmiş olabileceğini söylediler. saygı da duyarım yorumlara.
ama bence asıl fark ayrımı burda ben kişilik olarak,kendimden ödün vermem ezileceğim noktada çeker giderim, yanımdaki kişinin zoraki sebeplerden değil, benimle benim için beraber olmasını isterim.
gereken noktada çekip gitmesini bilirim.
4-5 senede evlenememek yada 4 ayda evlenebilmek aslında fark burada.
gerçi burda konu bu değil. ama küçük ayrıntılara takılmaya başladığıma göre eskisi gibi kafama takmıyorum sanırım durumu bunu farkettim:)
4 ay icinde evlenilirse boyle bir durum olma ihtimali yuksek.. Ben esimle cok hizli evlendim tanidiktan sonra ama gecmis iliskilerine kadar basinin etini yiye yiye sorup ogrendim
en son ne zaman bir kadinla beraber oldu!
prezervatif kullandimi
en son doktora ne zaman gitti
berabr oldugu kadin sevgilimiydi, hayat kadinimiydi vs vs
iki iliski arasinda biraz zaman gecmeli sizin esiniz kadinin koynundan firlayip size cadir kurmus..
Gururlu ve onurlu bi kadın vakti zamanı geldiğinde karşısındakine söyleyecek söz düşmeden arkasına bakmadan gidebilmeli..gitmeli..
kaybettiklerini kazandklarını yanına alıp tartıp biçmeli
hataları başkasına yüklemeye çalışmadan kendini düşünmeli..
inanın çok daha kıymetli oluyosununuz,çnkü prensipleriniz kurallarınız var,asla taviz vermeden hayatınıza devam edebilirsiniz.
buda demektrki sizin kendinize saygınız var!
en önemliside bu değilmi..
ayrıca bakıyorumda herşeye verecek cevabın var hep kendinden yana bakıyosun olaya çok bencilce buldum ben olsam aradan cekılırdım ve hem o adama 5 yılını vermiş kadını hemde o çocuğu mağdur etmezdim
ben biraz da geçmiş tecrübelerime dayandırarak da dedim.
onurlu bir veda, gurursuz ve zorlama bir birliktelikten iyidir.
ki eşimi biraz tanıyorsam, zamanında birşeyler tükenmeye başladığında bu kız bunu yapsaydı, onun bütün ilgisini yine toplardı.
ve ortalıkta ne ben olurdum, ne de bu durumlar.
yalnız ben de sapıttım iyicekafamçokkarıştı
yazdığımı okudum da sanki kel alaka tanımadığım biri için yorum yapıyorum :)
depresyonun son halkası laçkaya vurmak derlerdi de ihtimal vermezdim
buna benzer bi durumu cok yakin bi arkadasim yasamisti... ama arkadasim o kiz rolundeydi bu hikayede.. bi de onun gozunden bakin olaylara bence. arkadasim ve o adam 6 sene birliktelerdi arkadasim onun icin herseyi yapti ben sahidim ama ailesi karsiydi birlikte olmalarina yas farki kultur farki vs. arkadasim yine pes etmedi o kadar savas verdi ki ailesiyle sorunlari yuzunden baya bi psikolojisi bozuldu 2009 mart ayinda hamile kaldi o adamdan hala birliktelerdi adam cocugu istemiyordu ama arkadasim cok istedi ve doguracagini da soledi ona o arada bu adam bi arkadasiyla bole sorun dert anlatma fln bahenesiyle yakinlasiyor arkadasimla da devam ediyor ama bu arada cok ilgisiz devamli bagirip cagiran ayrilmak icin bahene arayan biri olarak... arkadasim o adi adam yuzunden eylulde 6 aylikken erken dogum yapti adam cocugunu gormeye bile gelmedi ve diger kadinla evlendi... Kadin arkadasimla o kadar sert konusmalara girdimisti ki cok aci cektirdi arkadasima zafer kazanmis edasiyla konustu defalarca.Kiz o kadar agir depresyonlar gecirdi ki intiharin esiginden dondu kac defa. simdi sonuc ne biliyo musunuz arkadasim bebege sadece kendi imkanlariyla bakiyor gayet iyi ve mutlu o adam daha 4 aylik evli ve bosanma arafesinde... Cocugum da cocugum diye diye oluyor dogumuna bile gitmedigi kizini nufusuna gecirme kavgasi veriyor..
Diyecegim o ki ben kaderci bi insan deilim ama adelete inaniyorum. Esinizle konusun o kizla iliskisinin her ayrintisi esiniz neler yapmis kiz neler yapmis belki de kizin bi sucu yok belki var... Bunlari bilmeden hareket etmeyin hatta bi de durumu kizdan dinleyin mumkunse ... Esinizle de cok eski bi tanisikliginiz yok sanirim yukarda anlattigim gibi cok dengesiz acimasiz insanlar var hayatta esinizin tam olarak nasil bi adam oldugunu bilmiyorsunuz.. Eger o kiza haksiz davranip ahini aldiysa adalet yerini bulur esiniz de ceker yaptiklarini arada siz de zarar gorursunuz.. Cok zor seyler bunlar... Allah yardmciniz olsun...
Bi de bazi arkadaslar demis seni sevmeyen erkegin cocugunu dogurmak ne kadar onursuzluk vs...
Peki o erkegn sevmedigi kizla iliskiye girmesi cok mu dogru bi davranis??? Bi kadin hangi durumda hamile kalirsa kalsin o cocugu dunya getirmeyi isteyebilir ve kimse de buna onursuzluk vs diyemez benim arkadasim da dogurdu cocugunu ne babalik davasi acti ne maddi bisey talep etti istoyorum bu bebegi dedi ve basardi da...
iyi de ortada yapılan bir aptallık var
sözde kurnazlık olsun diye yapılmış bir aptallık.
bir insanın 4,5 ay hamile olmasını farketmemesi için burda çoğu arkadaşın da dediği gibi hamilelik nedir onu bile bilmemesi lazım
burada başından yapılmış bir tuzak var
ben de kısa sürede evlendım bu da bir aptallıktı ve cezasını şuan çekiyorum.
özetle ortada yapılan bir aptallık varsa bunun karşılığı ödül olmamalı.
bunun adı da bencillik değil kişilik haklarını korumak bence.
Esinizle konusun o kizla iliskisinin her ayrintisi esiniz neler yapmis kiz neler yapmis belki de kizin bi sucu yok belki var... Bunlari bilmeden hareket etmeyin hatta bi de durumu kizdan dinleyin mumkunse ...
ya belkı hala umudu vardı ne bilsin koynundan çıkıp baskasını bulacak?belkıde gebeliği söylemeyip kendi büyütecekti baktı evlendi oda hırsından deliye dönmüştür.bak canım o imza hiç bişey degildir 5 yılın yanında bence.sen sadece sanslıydın ve nikahın var ama o kız o imza olmadanda ona güvenmiş.sonunun bu olacagnı bilse eminim yapmazdı.cok yanlıs yoldasın bence kendini dünyanın merkezine koyuyorsun sadece kendi duygularını acılarını önemli buluyorsun ama öyle degil o da kendi dünyasında çok önemli
hiç mi empati kurmadım sanıyorsun
çok vicdan hesaplaşmalarından geçtim ki olayda
en çok öfke duyduğum eşim oldu
eşimden gitmesini istediğim an ilk yaptığım hareket
kızı arayıp çağırmaktı,yada yanına gitmeyi teklif edecektim
uzlaşmak için aradım, o ise konuşmaya bile yanaşmadı
bu konuşmayı yaparken aradan çekilmeyi bile göze aldım
ben şuan ruhsal anlamda çökmüm olmama rağmen kızla konuşurken ona saygımı kaybetmedim
sakin ve uzlaşmacı konuştum
dinlemedi bile
bağırdı,bu konuda konuşması gereken en son kişi olduğumu söyledi
buraya yazmamın bile imkansız olduğu ağır,hakaretler,basit kelimeler,aşağılıyıcı cümleler kullandı
onun bu tavrına rağmen ben sinirlenme ,sakin ol,konuşmalıyız,dinlemelisin dedim ama olmadı
bir insan sana tamamen kapılarını kapatıyorsa nasıl uzlaşma sağlanabilir ki
burda evet sevilmediği birinden evlilik dışı çocuk doğurmayı kabul eden kadını gurursuz buluyorum ama sevmediği kadınla yatan erkeği daha da şerefsiz buluyorum
bir de aptallık şurda tamam yapıyosun bi şerefsizlik ama bu kadar mı dangalak olur insan hiç mi önlemini almazsın hiç mi başına böyle şeyler gelebileceğini aklının ucundan geçirmezsin bu ihmalin adı düpedüz salaklık korunma diye birşey var
ondan zaten eşime duydugum öfke
dedigim gibi cok zor bi durum sizin tarafinizdan bakinca siz de haklisiniz ama emin olun o kiz -farkli seyler planlamiyosa- cok cok zor durumda psikolojisi cok bozuk durumda... Tabiki size hakaret etmesini aciklayamaz bu .. ama iste iki tarafli seyli cubuk derler ya bu aynen ole bence dugum esinizde cozelecek anladigim kadariyla degerlerine onem veren ve kendinden asla taviz vermeyen bi bayansiniz o cocuk dogdugunda esiniz ister istemez merak edecek gormek isteyecektir... ilk baslarla nefret bile edebilir o ayri ama sonra sonra sevgi duyacaktir ona karsi ve cocuklara da duskun biriyse bu sevgi cocuga karsi aska bile donusebilir ve siz istemediginiz durumlar yasayabilirsiniz.. bence esinizle konusun cocukla ilgili ne hissettigini anlamaya calisin ve kendi acinizda da uzun uzun dusunun esiniz cocukla ilgilendiginde gidip geldiginde onu sevdiginde ne hissedeceksiniz eger buna tahammul edemem derseniz tum bunlari yasamadan bu duruma son vermeniz en mantiklisi olacaktir
yaa canım valla çok sevdim seni çok iyi niyetlisin,
çok temiz kalpli düşünüyorsun.
ama senin burada anlattığın kızla, benim bahsettiğim kız arasında çok fark var.
sen burda hayalleri olan, gözünü dünyaya sevdiği insanla açmış temiz bir aile kızını tasvir etmişsin.
ama burda anlattığım elinde her türlü imkanı olan, feleğin çemberinden geçmiş şımarık bir yeditepe hatunundan bahsediyorum.
ki bu insan doğmamış bir çocugu bile saplantılı entirikalarına alet edecek kadar gözünü hırs bürümüş.
ahanda şuraya yazıyorum. bizim yarın boşandığımız haberini alsın.çocugu da gider aldırır bir şekilde
senin anlamak istemediğin şu canım.o kız ister sımarık ister feleğin çemberinden yüz kez geçmiş istersede en basit biri olsun.madem öyle 5 yıl kocanız o kızla niye berabermiş?a kim kimle sevmeden 5 yıl birlikte olur hemde bir erkek.o kız en adi bir insan bile olsa ki öyle olduğunu sanmıyorumm bu onun yıllarca verdiği emeği değiştirmez.kusura bakmayın ama o kadar ahkam kesip yok o kızın yerinde olsam çeker giderdim diyecegime ben çeker giderdim.çünkü gitmesi gereken o zavallı kadın ve çocuğ değil