Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

4 aydır berabersiniz, kız 4.5 aylık hamile...
Yani siz başlamadan 2 hafta öncesine kadar araları gayet iyiymiş demekki...
Sizden önce olmuş birşey, yasal aldırma süreci de geçmiş zaten, yapabilecek hiçbirşey yok...

vay be cocuk falan yokmuş demek...

ays cok şaşkınlıkla okudum yorumlarıı...

bence de aldatmadır bu...

boşandıgında rahatlayacaksın ve herşeye tekrar başlayacaksın...

hayırlısı olsun cano

çok fazla sayfa ilerlemiş hepsini okuyamam.

bildiğim kadarıyla boşanma davası açtın kocana. emin ol en hayırlısı bu senin için.

aşk gözünü kör etmişti, bir hata yaptın. şimdide hatanı ferk ettin ve ayrılıyorsun.hayata kaldığın yerden daha emin adımlarla ilerleyeceksin.
yaşadıklarında senin için acı bir tecrübe oldu. artık önüne bak canım. geçmişe dalma sakın yoksa senide girdabına alır.

evlendiğin adamın gerçek yüzünü görmüş oldun. aşk falan hikaye şimdi senin için.bir an önce sıyır yakanı. mahkemeler adli tatile girmeden.

bundan sonraki hayatında, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürersin inşallah. babanda arkanda , annende durumun ciddiyetini anlayınca yumuşayacaktır emin ol...

AMIIIIINNNNN

Bu arada konunun biraz disina ciktik sanirimohaoldumsmile
Son durumlar nedir acaba?

Son gelismeler sunlar,
Aslinda bir gelisme yok verdigim kararin, arkasindayim hala
dava gunum yakinda belli olur
babamla konustugum gunun aksami ertesi gun baslayacagim is nedeniyle izmire gecmistim
ki sonrasinda yogun is temposuna vurdum kendimi
su an NYdayim havaalanindan simdi geldim
opuyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Yorumlari okumadan salt bu mesajiniz uzerinden yorumumu yapacagim. Esinizle dort ay once tanisti iseniz bu kadin da dort bucuk aylik hamile ise sizin iliskiniz basladiginda hmile kalmamis demektir. Bu durumda "sizden" once bir birliktelik soz konusu rasyonel bir hata yapiyorsam duzeltin lutfen.

E bu durumda esinizi pek suclu bulmuyorum ben. Ne yazik ki "disiligini" kullanarak, ozellikle de cocuuk ile erkegi kendisine baglayacak kadar kucuk beyinli hesaplar yapacak karakterde kadinlar var cevremizde alenen.

Acaba bu kadar yeni bir evliligi sirf o kadin hamile diye bitirmek dogru mu? Son derece objektif bakmaya calisiyorum, sizinle empeti de kuruyorum ama benim fikrime gore halihazirda bir aldatma soz konusu degil?

Bir de bu pencereden bakinca konu sahibi arkadasim ne dusunuyorsunuz?

:1hug:

Alkione, seninle ozelden konusmak istiyorum ama hala 50 mesaj olamadım, pufff

gecmis olsun canim...ne karar verirsen ver....Allah bundan sonra yolunu acik etsin ve mutlu ol Insallah...

Bende evliligin baslarinda, ayaklarim yerden kesilmisken havada ucarken birden yere cakilmis biri olarak, sana sabirliklar diliyorum...Kader bundan sonra yüzüne gülsün Insallah...

nightblue siz konu sahibinin ayrılmak üzere olduğu eşi olmayasınız

bence deeeeee baksana bu kadar acitasyon bi msjııı kım yazablrr baskaaa kaydirigubbakcemile3
ama ağğğğşşkkkkkkk iştenaniknanik
gece gece türk filmiii sırnaşık şey

Aaaaa ne yazmış ki kocası, tüh yaaa ben kaçırdım göremedim... nightblue diye bi nick de bulamadım kullanıcı listesinde ki mesajı okuyayım tüh yaaa...
Birinz sevabına nasıl bi savunma yamış adam anlatıvversin yaaa....

Ya direk ben kocasıyım dememiş zaten ama anlaşılıyordu yazdıklarından...

Onu ben şikayet ettim sildiler üyeliğini.Sonuçta erkekti.

Yazmış işte kocan seni çok seviyor,gözlerine baksan içinde kendini görürsün,herşeyinde sen varsın bilmem ne tarzında laflar.

Hayır benim anlamadığım neden gelip burda show yapıyorsun ki amacın ne yani ? Madem bunları söyleyeceksin git o zaman yüzüne söyle buraya yazmakla ne kazanıcan ki ?Saçmalık bence

Eşi topikmi bastı yahu :uhm:

hahahaaaa... çok seviyormuş öyle mi... birinin koynundan çıkıp diğerininkine giren adamların bu çok seviyorum laflarına çok gülüyorum yaa.. hemde ağzımla değil başka bi yerlerimle...

hahahaaaa... çok seviyormuş öyle mi... birinin koynundan çıkıp diğerininkine giren adamların bu çok seviyorum laflarına çok gülüyorum yaa.. hemde ağzımla değil başka bi yerlerimle...

Ama nasıl var ya görecen ..yazmış da yazmış

Konu sahibi ne diyor acaba kocasına ben kadınlar kulubüne konu açtım,git oku yazılanları mı diyor da bu kocalar damlıyor buraya peşpeşe...

Hayır madem savunma yapacan karına yap yüzüne karşı buraya gelip tribüne neden oynuyorsun ki

anaa kocamı gelmiş.
beyefendi aynı anda 2 kişiyi idare etmeden önce düşünecektiniz. gelip burada zırlamanın anlamı yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…