4,5 aylık hamilelik, 4 aylık tanışma, 2 aylık nişanlılık, 3 haftalık evlilik, 5 günlük haber :bbo:
Çok hızlısınız ve siz de farkındasınız yaptığınız hatanızın.
Bu da herkese ders olacak bir nokta gerçekten,
Bir insanı senelerce tanıdığınızda bile ne bilmediğiniz huyları çıkarken birkaç ayda nasıl emin olup evlilik kararı verebildiğinize şaşırdım.
Ama herkes hata yaptığından ve sonuçta geçmiş bir hata olduğundan bu noktayı geçiyorum.
Eşiniz bir olasılık haklı olabilir,
Eğer bu anlatılanlar yalansa, 4 senelik bir ilişkiden öyle sıtkı sıyrılmıştır ki hemen ertesi gün bile o kızı unutmuş olabilir.
Bunun örneklerini gördüm, ancak hamilelik imkansız gibi bir açıklamada bulunmadığına göre bir ilişki yaşadıkları aşikar,
Bu durumda hiçbir şey hissetmediği biriyle ilişki yaşayacağını zannetmiyorum, ki öyleyse de gayet nahoş bir şey.
Benim burda tek önemseyeceğim nokta o kızı gerçekten unutup unutmadığı olur eğer kızın hamile olduğu yalansa, ki nedense baştan beri yalan olduğunu düşünüyorum.
Siz evlenince böyle bir şeyi söylemesi, daha önceden ses çıkarmaması ilginç geldi çünkü,
Telefona ulaşamaması falan bahane değil, dünyanın öbür ucunda olsa gider bulur söylerim böyle bir durumda.
Kızın evliliği hazmedemeyip böyle bir yalan söylediğini düşünüyorum, suçlu da sayılmaz.
Hangimiz olsak 4 yıllık ilişkimizin ardından 4 ayda evlenen bir adama öfke duyardık, saçmalayabilirdik.
Hamile ise durumlar biraz değişebilir, başka türlü düşünülmesi gerekir, ancak ben dediğim gibi buna çok inanmadım.
Sizin yerinizde olsam her durumda şu an yapacağım şey cevapları netleştirmek olurdu.
Bu adam o kızı gerçekten unuttu sildi mi, beni gerçekten seviyor mu, kız gerçekten hamile mi ve gerçekten benim eşimden mi ?
Bu soruların net cevaplarını almadan, gözünüzle görmeden hiç bir adım atmayın, ama gerçekten kendi kendinize ölçüp tartın.
Eşinizin yanınızda olmadığı çok yerinde olmuş.