ben de inanmak istemedim hiç inanmadım ama
gidip de eşimin ailesini arayana kadar
o zaman doğru olduğunu düşündüm işte
çünkü yalan olsa buna kalkışmaya çekinir diye düşündüm.
başkasından olma ihtimali de düşük geliyor çünkü hiç bir zaman ayrıldığını kabullenemedi, hep rahatsızlık verme çabasında oldu
başkasıyla bişeyler yaşayabilecek kadar düşmüş müdür o psikolojiyle bilmiyorum
sakinleşmeyi bekliyorum işte konuşmak için
şuan ben de hiç iyi değilim konuşmam hakaretten öteye gitmeyecek
o kadar öfke doluyum ki saygı falan kalmayacak
Siz sanırım bu hamilelik olayının aylar sonra ortaya atılmasının bilinçli olduğunu düşünüyorsunuz, sonuçta artık zorlasanız da kürtaj olamaz. Kadının manyak olduğunu düşününce haksız da sayılmazsınız. Kaldı ki bir kadın hamile olduğunu o kadar ay nasıl fark etmez, hele ki evlilik dışıysa ve sevgilisiyle ayrılmışlarsa. O kadar korunmama rağmen, adetim birkaç gün gecikse tedirgin oluyorum, test yapıyorum, emin olmak istiyorum. Aylarca nasıl fark edilmez, diğer belirtiler de mi çıkmaz yani?!
Sevgilisinden ayrılmış bir kadının böyle bir şeye cesaret edebilmesi için ya süzme gerizekâlı, ya da eski sevgilisinin boşanıp kendisine döneceğinden emin olması lazım. Tabi gebelik gerçekse... Ama gebeliğin geri dönülemez noktaya kadar ilerlemesine göz yumarken diğer olasılıkları hiç mi düşünmediler.. Ya da acaba her şeyi göze alıp yalan mı söylüyorlar, sonuçta amaç eşinizle sizin yollarınızı ayırmak, gerisi kolay diye hesaplıyorlardır belki. Yok psikolojik gebelikmiş, yok düşük yaptım diye açıklamayı da düşünüyor olabilirler, manyaklık parayla değil ki. Oluyor böyle şeyler..