Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

ben de inanmak istemedim hiç inanmadım ama
gidip de eşimin ailesini arayana kadar
o zaman doğru olduğunu düşündüm işte
çünkü yalan olsa buna kalkışmaya çekinir diye düşündüm.
başkasından olma ihtimali de düşük geliyor çünkü hiç bir zaman ayrıldığını kabullenemedi, hep rahatsızlık verme çabasında oldu
başkasıyla bişeyler yaşayabilecek kadar düşmüş müdür o psikolojiyle bilmiyorum
sakinleşmeyi bekliyorum işte konuşmak için
şuan ben de hiç iyi değilim konuşmam hakaretten öteye gitmeyecek
o kadar öfke doluyum ki saygı falan kalmayacak

Siz sanırım bu hamilelik olayının aylar sonra ortaya atılmasının bilinçli olduğunu düşünüyorsunuz, sonuçta artık zorlasanız da kürtaj olamaz. Kadının manyak olduğunu düşününce haksız da sayılmazsınız. Kaldı ki bir kadın hamile olduğunu o kadar ay nasıl fark etmez, hele ki evlilik dışıysa ve sevgilisiyle ayrılmışlarsa. O kadar korunmama rağmen, adetim birkaç gün gecikse tedirgin oluyorum, test yapıyorum, emin olmak istiyorum. Aylarca nasıl fark edilmez, diğer belirtiler de mi çıkmaz yani?!

Sevgilisinden ayrılmış bir kadının böyle bir şeye cesaret edebilmesi için ya süzme gerizekâlı, ya da eski sevgilisinin boşanıp kendisine döneceğinden emin olması lazım. Tabi gebelik gerçekse... Ama gebeliğin geri dönülemez noktaya kadar ilerlemesine göz yumarken diğer olasılıkları hiç mi düşünmediler.. Ya da acaba her şeyi göze alıp yalan mı söylüyorlar, sonuçta amaç eşinizle sizin yollarınızı ayırmak, gerisi kolay diye hesaplıyorlardır belki. Yok psikolojik gebelikmiş, yok düşük yaptım diye açıklamayı da düşünüyor olabilirler, manyaklık parayla değil ki. Oluyor böyle şeyler..

esinin ailesi olayi biliyor onlar ne diyor peki....

verecegi rahatsizliklar geci olucakti iste bunun icin boyle bir yol denemis olabilir mi ...benim ilk aklima gelen o oldu cunku...hatun piskopat cunku mantikli bir davranis beklenmez ki...uffff ne bilim yaaa.....Allah bildigi gibi etsin onu yaaaaa....

konuştum onlarla
inanmamışlar, hatta düzgün bir şekilde artık evlendiğini
onun da artık kendi yolunu çizmesi gerektiğini söylemişler
kız diretince de gene evli olduğumuzu söyleyip eşimi aramamasını, gereken yardımı onlar sağlayacaklarını söylemişler.
ki hala inanmıyorlar,benim de öyle kalmaları işime geldi
ve başka bu durumu kimseye kendi aileme falan söylememelerini rica ettim.

Siz sanırım bu hamilelik olayının aylar sonra ortaya atılmasının bilinçli olduğunu düşünüyorsunuz, sonuçta artık zorlasanız da kürtaj olamaz. Kadının manyak olduğunu düşününce haksız da sayılmazsınız. Kaldı ki bir kadın hamile olduğunu o kadar ay nasıl fark etmez, hele ki evlilik dışıysa ve sevgilisiyle ayrılmışlarsa. O kadar korunmama rağmen, adetim birkaç gün gecikse tedirgin oluyorum, test yapıyorum, emin olmak istiyorum. Aylarca nasıl fark edilmez, diğer belirtiler de mi çıkmaz yani?!

Sevgilisinden ayrılmış bir kadının böyle bir şeye cesaret edebilmesi için ya süzme gerizekâlı, ya da eski sevgilisinin boşanıp kendisine döneceğinden emin olması lazım. Tabi gebelik gerçekse... Ama gebeliğin geri dönülemez noktaya kadar ilerlemesine göz yumarken diğer olasılıkları hiç mi düşünmediler.. Ya da acaba her şeyi göze alıp yalan mı söylüyorlar, sonuçta amaç eşinizle sizin yollarınızı ayırmak, gerisi kolay diye hesaplıyorlardır belki. Yok psikolojik gebelikmiş, yok düşük yaptım diye açıklamayı da düşünüyor olabilirler, manyaklık parayla değil ki. Oluyor böyle şeyler..

aynen katiliyoruz size..ve annede bu isin icindeyse kizin bunlari yapmasi cok normal...
bu kizin hic mi akrabasi falan yok karnini yarin bir gun farketmiceklermi yaaaa...yokm yok bi is var bu olayda....

daha bu öğlen boşanmayı düşünüyordum.
hatta biraz güç bulsam kendimde avukata gidicektim.
ama burada paylaştığım iyi oldu.
hamilelik ve babalık ile ilgili kesin rapor olmadıkça boşanmıycam.

aynen katiliyoruz size..ve annede bu isin icindeyse kizin bunlari yapmasi cok normal...
bu kizin hic mi akrabasi falan yok karnini yarin bir gun farketmiceklermi yaaaa...yokm yok bi is var bu olayda....

Aklım almıyor ki, gerçekse ayrı, yalansa ayrı saçma her şey. Adama acıdım, bu hatunla hep muhatap olacak bir şekilde, eğer söylenenler gerçekse.

yüzsüzleşmiş iyice takacağını sanmıyorum.
rezilliğini marifet gibi gösterir dolanır bile ortalıkta

bunların başına gelmesini sağlayacak
bu kadar tedbirsiz
bu kadar düşüncesiz
bir salakla evli olduğum için de ben de kendime acıyorum

Yo hayır, kendinize acımayın, evet zor bir durumdasınız ama acınası değil asla.

Eşiniz zamanında bu tip birine değer vererek ve onun erkek arkadaşı olarak hayatının hatasını yapmış evet ama zaten ayrıldıklarına göre tahammül edemediği şeyler varmış demek ki, sadece biraz geç fark etmiş, olabilir normaldir. Bu olanlar gerçekse, ona da sürpriz olmuş belli ki, hem de çok kötü bir sürpriz. Onun şu anki konumu çok daha feci. Ve çok büyük bedel ödeyecek.

Siz ise bundan birebir etkileniyorsunuz kötü şekilde, ama asla acınası bir hâlde değilsiniz. Sizin hatanız olan hiçbir şey yok. Seçenekleriniz var, eşinizin arkasında dimdik durabilir, veya ne hâli varsa görsün diye onu terk edebilirsiniz. Ama her iki türlü de o kadınla hiçbir şekilde muhatap olmak zorunda değilsiniz.

Dışarıdan bakan biri olarak, ben böyle görüyorum. Lütfen daha fazla kendinizi suçlamayın, kendinize acımayın.

allah yardımcın olsun canım
öncelikle biraz sakinleşmen gerekiyor ki belkide bu kadar stresi boşa yaşatıyo bu kadın sana belkide ortada bebek felan yok herşeyi kıskandığı için yapıyo
bence öncelikle bunun doğruluk payını araştır sen ki eğer doğruysa bile eşinin sendne önceki yaşamı ortada aldatma felanda yok....gerçekten çok zor bi durum :delphin:

Yo hayır, kendinize acımayın, evet zor bir durumdasınız ama acınası değil asla.

Eşiniz zamanında bu tip birine değer vererek ve onun erkek arkadaşı olarak hayatının hatasını yapmış evet ama zaten ayrıldıklarına göre tahammül edemediği şeyler varmış demek ki, sadece biraz geç fark etmiş, olabilir normaldir. Bu olanlar gerçekse, ona da sürpriz olmuş belli ki, hem de çok kötü bir sürpriz. Onun şu anki konumu çok daha feci. Ve çok büyük bedel ödeyecek.

Siz ise bundan birebir etkileniyorsunuz kötü şekilde, ama asla acınası bir hâlde değilsiniz. Sizin hatanız olan hiçbir şey yok. Seçenekleriniz var, eşinizin arkasında dimdik durabilir, veya ne hâli varsa görsün diye onu terk edebilirsiniz. Ama her iki türlü de o kadınla hiçbir şekilde muhatap olmak zorunda değilsiniz.

Dışarıdan bakan biri olarak, ben böyle görüyorum. Lütfen daha fazla kendinizi suçlamayın, kendinize acımayın.

Sevgililiği geçtim,nişanlı bile olsak 1 dk düşünmez çeker gider,arkama da bakmazdım.
Şu tek bir imza işte beni bu hale düşüren.
Herşeyi zorlaştıran, çıkmaza sokan.
Kendime acıyorum evet
Günlerdir terapist dışında evden adımımı atmadım.
İşime aşık biriydim.Kaç gündür savsaklıyorum.
Ve artık 72 saati de geçti ama gözümde hala uykunun kırıntısı yok.
Ben böyle biri değildim ve utanır oldum artık şu halimden aynaya bile baktığımda.

allah yardımcın olsun canım
öncelikle biraz sakinleşmen gerekiyor ki belkide bu kadar stresi boşa yaşatıyo bu kadın sana belkide ortada bebek felan yok herşeyi kıskandığı için yapıyo
bence öncelikle bunun doğruluk payını araştır sen ki eğer doğruysa bile eşinin sendne önceki yaşamı ortada aldatma felanda yok....gerçekten çok zor bi durum :delphin:

yok da ömür boyu hayatımızda kalacagı anlamına geliyor bu
ve bunu düşündükçe çıldırıyorum, herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum.
ki tarihi hesapladığımda bana hislerini itiraf ettiği döneme denk geliyor.
bana aşık oldugunu söyleyen adam nasıl bunu yapıyor bir de bunu sindiremiyorum

Ayy canım yaa sabah 3 de yazmışsın tüm bunları.
Yazık üzüldüm senin adına ilk evlilik aylarında yaşanmaması gereken şeyler bunlar.
Ama sen evliliğinde mutluysan, adam sana sevgisini hissettiriyorsa,gerçekten o sayfayı kapatıp yüreğinde sana yer açarak geldiyse sen adamı evden uzaklaştırarak çok yanlış yapmışsın.
Diğer kadının ekmeğine bal sürmüşsün.
Çünkü sen zaten uzun soluklu bir ilişkisi olduğunu biliyormuşsun herşeyi kabullenip evlenmişsin. Keşke bu kadar acele etmeseydin. ama olan olmuş. bence evden adamı kovma. hatta destek ol. kafasını toplamasına yardım et. ve açık davran. bu durum evliliğimizi etkileyecekse ben yol yakınken vazgeçelim de. ağzını ara. kem küm ederse topla eşyanı git. ama yok ben seçimimi yaptım bu bir şey değiştirmez ben artık o kadınla yapamam dersede otur oturduğun yerde. nacizane fikrim bu....

cok uzucu ve sarsici bi durum..Allah yardimcin olsun..
4 senedir olmamis,siz evlenince birden 4.5 aylik bebek olmus..tekrar geri donmesi icin oyun olabilir bence buyuk olasilikla..eger gercekten bebek varsa ve sizden oncesi bi durumsa esinizin yaninda olun..bebegin ilk zamanlari akli neredeymis..o kadinin yuvanizi yikmasina kesinlikle izin vermeyin..

Ayy canım yaa sabah 3 de yazmışsın tüm bunları.
Yazık üzüldüm senin adına ilk evlilik aylarında yaşanmaması gereken şeyler bunlar.
Ama sen evliliğinde mutluysan, adam sana sevgisini hissettiriyorsa,gerçekten o sayfayı kapatıp yüreğinde sana yer açarak geldiyse sen adamı evden uzaklaştırarak çok yanlış yapmışsın.
Diğer kadının ekmeğine bal sürmüşsün.
Çünkü sen zaten uzun soluklu bir ilişkisi olduğunu biliyormuşsun herşeyi kabullenip evlenmişsin. Keşke bu kadar acele etmeseydin. ama olan olmuş. bence evden adamı kovma. hatta destek ol. kafasını toplamasına yardım et. ve açık davran. bu durum evliliğimizi etkileyecekse ben yol yakınken vazgeçelim de. ağzını ara. kem küm ederse topla eşyanı git. ama yok ben seçimimi yaptım bu bir şey değiştirmez ben artık o kadınla yapamam dersede otur oturduğun yerde. nacizane fikrim bu....

sabah 3 öğlen 3 benim için farketmiyor artık
zaman kavramı diye birşey kalmadı
72 saattir gözüme uyku girmiyor.
5 günde çöktüm resmen.
bu ruh hali içindeyken de destek olmayı geçtim, yanında sakin kalmayı bile başaramıyorum.
herşeyin sorumlusu o, bir düşman gibi görüyorum
o yüzden de saygısız davranıyorum.
Saygının tükenmemesi için de bir müddet uzak kalmamız en iyisi
yoksa sevdiğiyken nefret ettiği olucam

canım bu kadar kendini yıpratma demesi kolay biliyorum ama allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş..
4 aylık bi tanışmadan sonra evlendim diyorsun evlenelide 3 hafta gibi bişi olmuş
ki bakalım bebek varsa ne kadarlık yani direk 4,5 aylık değilde belkide 19 haftalıktan fazladır
canım sen bunu kesin nerden öğrenebileceksen öğren ona göre kendine bi yol çiz
aileme söyleyemem diyosun ama bu senin suçun değil ki kendini harap etme boş yere öğrense onlar sana hak verir hemen alırlar seni ordan

Emin olmadığınız ihtimaller üzerinde durmasanız keşke. Belki de gerçek bu değil ve siz yok yere kendinizi üzüyor ve kocanızdan soğuyorsunuz...

cok uzucu ve sarsici bi durum..Allah yardimcin olsun..
4 senedir olmamis,siz evlenince birden 4.5 aylik bebek olmus..tekrar geri donmesi icin oyun olabilir bence buyuk olasilikla..eger gercekten bebek varsa ve sizden oncesi bi durumsa esinizin yaninda olun..bebegin ilk zamanlari akli neredeymis..o kadinin yuvanizi yikmasina kesinlikle izin vermeyin..

evlenebileceğimizi hesaba katmadığından bir şekilde geri kazanırım diye düşünüyordu sanırım.
şu anda son kozu olarak kullanıyor galiba
kendi gibi ruh hastası yaptı ya beni de bravo diyorum.

canım bu kadar kendini yıpratma demesi kolay biliyorum ama allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş..
4 aylık bi tanışmadan sonra evlendim diyorsun evlenelide 3 hafta gibi bişi olmuş
ki bakalım bebek varsa ne kadarlık yani direk 4,5 aylık değilde belkide 19 haftalıktan fazladır
canım sen bunu kesin nerden öğrenebileceksen öğren ona göre kendine bi yol çiz
aileme söyleyemem diyosun ama bu senin suçun değil ki kendini harap etme boş yere öğrense onlar sana hak verir hemen alırlar seni ordan

elbette yanımda olur ailem hak verir de
bilmelerini şu nedenden istemiyorum.
daha bu rezilliği çevremin bilmesini, herkesin bana acır gibi davranmasını kaldırabileceğimi sanmıyorum.
mağrurken,mağdur görünmeye dayanamam

saat 9a geliyor.
uykusuzlukta 4. güne girmiş bulunmaktayım.
bir insomniam eksikti ona da kavuştum.
vücudum iflas halde ama hala uyuyamıyorum.

Back
X