Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Bi de sunu tavsiye edicem tum bunlardan once Kizin hamile olduga emin olun ...rapaor isteyin ama esiniz gidip basinda beklesin hastenede fln ... Eger kiz hastalikli bi tipse bu konu da yalan soyluyor olabilir ...

İlk 3 gün anlık gaza gelme hareketlerim olabilirdi.
Ama artık yatışmaya başladım.
O yüzden de bekliycem herşeyin gerçek cevabını arıycam.

Şu an eşinizden boşanmakla, savaşı kaybetmiş yada sizin deyiminizle diğer kadını ödüllendirmiş olmayacaksınız.
Henüz 5 haftalık evlisiniz ve eşinizi çok kısa bir süredir tanıyorsunuz.
Doğacak olan bebeğin bile eşiniz üzerinde daha çok hakkı olduğunu düşünüyorum.
Lütfen gururunuzu ve öfkenizi bir kenara bırakıp vicdanınızın sesini dinleyin.
Eşiniz zaten anladığım kadarıyla fazlasıyla üzgün. Diğer kadın da zaten son çare olarak bu yola başvurmuş. Yaptığı baştan sona hatalı ve belki de bu hatanın pişmanlığını bir ömür boyu çekecek.
Bence yol yakınken ayrılın ve kendinize yeni bir hayat kurun.
Doğmamış bir bebeğin vebalini de üstlenmeyin.
Sonuçta onun hiçbir suçu yok. Diğer bütün bebekler gibi babasının soyadını taşımayı ve onun yanında büyümeyi hakediyor.
Sevgiyle kalın....

Bu hayatta herşey olur, uzun süren bir ilişki var ortada, bazen bayanlar özellikle, karşıdakine belki gerçekten safça ama sonrasında bağımlılık derecesinde, karşıdakine bağlanabiliyor. Bittiğini kabul edemeyebilir ve elinden geleni de ardına koymayabilir. Hamile olduğunu bile söyleyebilir, dönmesi adına. Aynı şekilde olay gerçekte olabilir.

Belki ben kaçırdım, eşinizle konuştuğunuzda, size bu ilişkinin sizle başlamadan önce olduğunu ve buna istinaden mi 4.5 aylık hamile olabileceğini söyledi. Bu 4.5 ay tam olarak kimden çıktı, bu ilişkinin yaşanmış olduğu zaman için eşiniz ne diyor, kabul ediyor mu?

Hadi tamam ben olayın içindeyim
Az çok bu insanların karakterleri hakkında fikir sahibiyim
Merak ettiğim şu bu kızın saf ve masumane hislerle eşimi kazanmaya çalıştığını düşünüyorsun ya bu kanıya nerden varabildin?
neden bu kızın şımarıklıkları uğruna, yalan söylüyor olabileceği yada daha da kötü bu doğmamış masum bir çocuğu çıkarlarına alet edebilecek entirikacı hırs delisi, hazımısız birisi olabilme ihtimali sana bu kadar ters geliyor?
ayrıca evlilik mi daha kutsal bir kurumdur yoksa baz olarak zamanı ele aldığın gönül ilişkileri mi?
kendimi savunuyorum diye bakmazsan sevinirim.
gerçekten merak ettim

birincisi madem işin içindesin ve bizim yorumlarımız anlamsz niye topik açtın?ikincisi o kızın masumane ve saf olduğunu düşünmüyorum ve aynı zamanda seninde çok saf ve masum olduğunu sanmıyorum.üçüncüsü tabiki o kız çok entrikacı ve yalancıda olabilir bunu ben senden iyi bilemem.ben o kız ne olursa olsun kimse böyle feci bir sonu haketmez,hazmedemez,çılgına döner ve elinden geleni yapar benim çektiğim acıyı onlarda çeksin der diye düşünüyorum.ayrıca evlilik krumu tabiki kutsaldır ve keske sorunsuz mutlu mesut yasayabılseydın.ama bir insana 5 yıl emek vermek ve onunla en mahremını paylaşmakta kutsaldır.öfkenizi anlıyorum hiç haketmediğiniz halde daha cicim aylarınız kabus oldu.ama bide o kadını düşünün.boşanamam herkes acır saygınlığımı yitiririm diorsun.peki o kadın güvendiği erkeğin bi baskasıyla evlendğmı düşününce ne hissetti sizce?veya onun 5 yıldır kocanızla ilişkisini bilenler şuan kıza acıyarak bakmıyorlarmı?lütfen adaletli olun.o insan kültürce seviyece sizden bin kat düşük bile olsa onunda bir insan oldğunu onurunu gururunu görmezdden gelemeyiz

İlk 3 gün anlık gaza gelme hareketlerim olabilirdi.
Ama artık yatışmaya başladım.
O yüzden de bekliycem herşeyin gerçek cevabını arıycam.

evet bence de.. bak burda sen sadece kendini biliyosun sen sucun yok kucuk hatalarin olmus o da belki evlenmek icin biraz daha bekleyebilirdin ama bi buyuye kapilim gitmissin insan her daim mantikli olamiyor... bu olaylari yasadigim icin soyluyor yapman gereken ilk olarak esinle konusmak ve kizin yalan soyleyip soylemedigini anlamak... intihaer tehditlerinden fln bahsetmissin kiz yalan soyluyor olabilir gibi geldi bana htamile olup olmadgni ogrenin ve kesinlikle bunu ogrenirken esin yaninda bulunsun en temizi ultrasonda esininde ayni anda bulunmasi.. eger bole bi durum yoksa -ki umarim oledir- yasadigin bu kotu gunler icin uzuleceksin sadece... bole bi durum varsa da esinle konus ne oldu nasil oldu bastan sona anlatsin herseyi seni tatmin ederse zaten sorun sorun kalmaz bebekle ilgili bi problemin yok anladigim kadariyla... tam da senin soledigin gibi esini bebek konusunda tesvik et ... Uzaklastrmaya fln calisman- ki bole bisey yapmayacagini soledin- ters teper... umarim bi an once bu konuyu halledip evliligin en guzel gunlerinin tadini cikarirsin..

bebek sagliksiz ortamda yetisecegine babasiz buyusun diyoruz..birde bu durumda kizin acisindan bakarsak kiz aldatilmis goruyor kendini..buna ragmen adam ayrilinca ici alarak tekrar devam mi edecek:))kim ayrilir ki esinden eski sevgilisi hamile kaldi diye.bunu yapacak cok kadin yoktur..ben yapmam.hamile kadinin yerinde olursam da 2.el adami asla istemem.

Şu an eşinizden boşanmakla, savaşı kaybetmiş yada sizin deyiminizle diğer kadını ödüllendirmiş olmayacaksınız.
Henüz 5 haftalık evlisiniz ve eşinizi çok kısa bir süredir tanıyorsunuz.
Doğacak olan bebeğin bile eşiniz üzerinde daha çok hakkı olduğunu düşünüyorum.
Lütfen gururunuzu ve öfkenizi bir kenara bırakıp vicdanınızın sesini dinleyin.
Eşiniz zaten anladığım kadarıyla fazlasıyla üzgün. Diğer kadın da zaten son çare olarak bu yola başvurmuş. Yaptığı baştan sona hatalı ve belki de bu hatanın pişmanlığını bir ömür boyu çekecek.
Bence yol yakınken ayrılın ve kendinize yeni bir hayat kurun.
Doğmamış bir bebeğin vebalini de üstlenmeyin.
Sonuçta onun hiçbir suçu yok. Diğer bütün bebekler gibi babasının soyadını taşımayı ve onun yanında büyümeyi hakediyor.
Sevgiyle kalın....

bu yapılan saf ve masum bir genç kızın hayallerinin
yıkılmasıyla yaptığı bir anlık hatası değil..
ortada seneler boyunca hayatındaki erkeği gerek maddi,
gerek manevi olarak sömürmüş
haklı olarak erkek bunu geç de olsa görmüş
gitmek istemiş
kız kaybedeceğini anlayınca erkek kız için kıymetli olmuş
erkek kaçmasın diye,
kız iyice pençelerini geçirmiş
erkek bu durumdan kurtulmak istese de
vicdan sömürüleriyle gene zorla çekilmiş
yine erkek başkasının desteğiyle bu durumu aşabilmiş
kendine yeni yol çizmiş
kız bankamatiği elden gidince hırsından deliye dönmüş
nereye saldıracağını şaşırmış
intihardı hamilelikti evcilik oyunlarına başlamış
banka hesabının tamamen kapandığını öğrendiğinde de
ama yalan ama gerçek doğmamış bir çocugu çıkarlarına alet ederek
açık hesabını oyuncağını geri istiyor.
evet ben de 1-2 saat öncesine kadar daha iyi niyetli bakıyordum olaya.
ama gözüm açıldı olay tamamiyle bundan ibaret.
bu kıza oyuncağını,açık hesabını geri verince
bu vicdanlılık oluyorsa.
sanırım ben vicdansız olmaya karar verdim artık.
her çocuk anne ve baba ile birlikte büyümek zorunda değil.
ki sevginin olmadığı bir aile ortamı çok mu daha iyi olacak bu çocuk için

bir de şu açıdan bakalım
25 yaşında dul damgasını yemiş bir kızın hayalleri ne olucak?
çok mu önemsiz ?
dul damgasını yemiş bir bayanın türkiyedeki görüntüsü nedir ?
az çok tahmine açık?

şuna gelelim sevginin,aşkın hiç mi değeri kalmadı?
iki kişinin birbirine hissettiği duyguların?

şımarık bir kız oyuncağını kaptırdı diye,
oyunu da kuralına göre oynadı diye kazanacaksa
gerçekten şu hayattan bütün yaşama dair haklarımı toplayıp çekip gitmek istiyorum.
ben adalet kavramını bu şekilde öğrenmedim çünkü.
benim çocukken hayalimdeki dünya daha saftı daha temizdi
öncelikle duygulara yer vardı.
ama eğer olması gereken bunlarsa
ben yanlış yere gelmişim.
çünkü benim hayalimde çıkar ve hırslara öncelik tanınan.
iyi oynayanın kazandığı bir dünya yoktu

Son düzenleme:
birincisi madem işin içindesin ve bizim yorumlarımız anlamsz niye topik açtın?ikincisi o kızın masumane ve saf olduğunu düşünmüyorum ve aynı zamanda seninde çok saf ve masum olduğunu sanmıyorum.üçüncüsü tabiki o kız çok entrikacı ve yalancıda olabilir bunu ben senden iyi bilemem.ben o kız ne olursa olsun kimse böyle feci bir sonu haketmez,hazmedemez,çılgına döner ve elinden geleni yapar benim çektiğim acıyı onlarda çeksin der diye düşünüyorum.ayrıca evlilik krumu tabiki kutsaldır ve keske sorunsuz mutlu mesut yasayabılseydın.ama bir insana 5 yıl emek vermek ve onunla en mahremını paylaşmakta kutsaldır.öfkenizi anlıyorum hiç haketmediğiniz halde daha cicim aylarınız kabus oldu.ama bide o kadını düşünün.boşanamam herkes acır saygınlığımı yitiririm diorsun.peki o kadın güvendiği erkeğin bi baskasıyla evlendğmı düşününce ne hissetti sizce?veya onun 5 yıldır kocanızla ilişkisini bilenler şuan kıza acıyarak bakmıyorlarmı?lütfen adaletli olun.o insan kültürce seviyece sizden bin kat düşük bile olsa onunda bir insan oldğunu onurunu gururunu görmezdden gelemeyiz

bir önceki yazdığım yazıyı okursan belki beni biraz olsun anlayabilirsin.

Zaten biz başladık, onunla ilişkisini bitirdi, diye yazmışsınız ilk sayfada. Bu durumda şöyle bir izlenim çıkıyor, önce sizle karar verdi, sonra ondan ayrıldı, yanlış birşeyde çıkarmış olabilirim. En azından şu var ki, ayrıldıktan sonra çok zaman geçmeden siz başlamışsınız beraberliğe, bu durumda hamileyse bile, arada sizle başlarken bir zaman geçmediği için, sizden önce bir ilişki yaşanmış olma ihtimali yüksek.

Bence de hamileyse bile 3 haftalık evli adam, eşinden boşanıpta, eski sevgilisiyle mi evlenecek, bir bayan bunu niye kabul etsin ya da kabul edecek seviyeye gelsin. Ortada çocuk varsa, o çocuğa elbette sahip çıkılır ama boşanayımda, onla evleneyim de denmez yani.

Burada arkadaşı ilgilendirecek tek konu, onunla beraberken birşey yaşanıp yaşanmamış olması, ortada bir ihanet olup olmaması, eğer konu sahibiyle beraber iken yaşamış ise aynı zamanda aklı ve gönlü de geride kalmış olabilir eşinin.

Bu durumda gerçekleri ortaya çıkarmak adına birşekilde karşı tarafla yüzyüze gelmek , bu hamilelik olayını ortaya çıkarmak,ondan sonra karar vermek lazım.

bebek sagliksiz ortamda yetisecegine babasiz buyusun diyoruz..birde bu durumda kizin acisindan bakarsak kiz aldatilmis goruyor kendini..buna ragmen adam ayrilinca ici alarak tekrar devam mi edecek:))kim ayrilir ki esinden eski sevgilisi hamile kaldi diye.bunu yapacak cok kadin yoktur..ben yapmam.hamile kadinin yerinde olursam da 2.el adami asla istemem.

ben ciddi ciddi ayrılmayı düşündüm
ama şu dakıkadan sonra gözüm açıldı
ayrılmam kaçmak olacaktı,kaçıp rahatlayacaktım belki de
ama pes edip kaçmamaya karar verdim
bir kere de iyi oynayan
hesabını iyi yapan,
kazanmasın

Alkione....sana katiliyorum.. ..sen esinden ayrilip ..cocuk var diye eskisiylen evlilik olsa bile o evlilik yine bitecek kisa zaman icinde..cünkü mutluluk olsaydi zaten esin ayrilip seninle evlilik yapmazdi..

bazı arkadaşlar çok nyargılısınız kusura bakmayın. bende eşimle tanıştıgım da3.5 yıllık bir ilişkisi vardı. eger bende byle bir durumu yaşasaydım eşim tü ka ka olacaktı. tek fark yaşamamam ilişkinin başı aynı alkione de oldugu gibi. bizde çok kısa bir zamanda evlendik. alkioneyi çok iyi anlıyorum. aynı duyguları yaşadım eşime karşı...... şu an 5,5 yıllık evliyim ve bir kızım var. çokda mutlu bir evliliğim var. tek fark alkionenin eşinin eski sevgilisinin hamile olması. onun içinde eşine çok fazla yükleniyorsunuz . sevgiliside biraz gururlu olsaydıda onu istemeyen bir adamın koynuna girmeseydi . yok çok hızlı olmuş bilmem ne felan hiç belli olmaz bu işler. buna yormayın bence.

ben ciddi ciddi ayrılmayı düşündüm
ama şu dakıkadan sonra gözüm açıldı
ayrılmam kaçmak olacaktı,kaçıp rahatlayacaktım belki de
ama pes edip kaçmamaya karar verdim
bir kere de iyi oynayan
hesabını iyi yapan,
kazanmasın

sizinle temiz sekilde basladiysa neden ayrilasiniz ki?bebek icin,kadin rahat birakmiyor diye ayrilmam..ihanet yada icime sinmeyen seyler varsa ayrilirim..ustelik kadin hamileyse bile sahtekarca davranmis bebek aldirma olmasin diye..isteyince cocugun ailesini aramayi bilip,tehdit mesajlari atmayi biliyorsa bebekten de ilk ogrendigi gun haberdar edecekti esinizi tabi varsa boyle bisey..
yoksa da yaptiklari cok cirkin..ne olursa olsun..adam yeni sayfa acmis,ustelik evlenmis hala taciz edip,rahatsiz etmek..somurmesi de ayrica bi igrenclik..

Son düzenleme:
benzer olay başıma geldi.ve sanırım kürtajla sonlandı.

nasıl bir duygu olduğunu anlıyorum canım..üstelik senin kocanmış..çok çok zor yaşamayan bilemez.

sizinle temiz sekilde basladiysa neden ayrilasiniz ki?bebek icin,kadin rahat birakmiyor diye ayrilmam..ihanet yada icime sinmeyen seyler varsa ayrilirim..ustelik kadin hamileyse bile sahtekarca davranmis bebek aldirma olmasin diye..isteyince cocugun ailesini aramayi bilip,tehdit mesajlari atmayi biliyorsa bebekten de ilk ogrendigi gun haberdar edecekti esinizi tabi varsa boyle bisey..
yoksa da yaptiklari cok cirkin..ne olursa olsun..adam yeni sayfa acmis,ustelik evlenmis hala taciz edip,rahatsiz etmek cok cirkin..somurmesi de ayrica bi igrenclik..

bunlara rağmen neredeyse yuva yıkan kadın oldum
ara bozucu aradan çekilip gitmesi gereken vicdansız oldum ya
az önce resmen ağladım bi mesaja cevap yazarken
kendimi o kadar kötü hissettim anlatamam
günlerdir berbat haldeyim
bir bugun toparlandım hiç ağlamamıstım
ama ruh halim gene iptal

benzer olay başıma geldi.ve sanırım kürtajla sonlandı.

nasıl bir duygu olduğunu anlıyorum canım..üstelik senin kocanmış..çok çok zor yaşamayan bilemez.

yuva yıkmaya çalışan
senelerce bi adamı bel altı meziyetleri kuvvetli diye
fedakar sayılıp saygı ve anlayışı hakediyorsa
ben cidden kişiliksizin önde gideniymişim
gene moral olarak yerlerdeyim

Siz bilirsiniz.
Ama şunu unutmayın annesi ne kadar cadaloz babası ne kadar salak olursa olsun o bebeğin hiç bir suçu yok.
Ayrıca genç kızların hayallerinin kararmaması için evlilik kararından önce karşılarındaki insanı iyice tanımaları, sorunlu da olsa devam eden ilişkisi olan erkeklerle yeni bir ilişkiye başlamamaları gerektiğini düşünüyorum.
Şimdi burda gaz veren bir kaç kişinin yazdıklarıyla daha da fazla hırslanmışsınız anladığım kadarıyla. Ama samimi fkrimi yazmam gerekirse, yeterince tanımadan evlendiğiniz, sevgilisiyle sorun yaşarken ve ayrımak üzereyken korunmasız ilişki yaşayıp başına boyundan büyük dert alan, bu ilişkisiden hemen sonra başkasıyla evlenecek kadar sorumsuz ve akılsız ve şu anda ne halt yiyeceğini bilemeyen zavallı bir erkek için savaş veriyorsunuz.
Ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla zaten siz de bunun farkındasınız.
Dul damgası yemek konusuna gelirsek;
Maalesef bu konuyu önemsiyorsanız eşiniz bundan sonra size ne yaparsa yapsın ( hakaret, şiddet vs) boşanmayacağınız anlamına gelir. Ki ortada bir bebek varken bile boşanmamayı düşünen bir kadın diğer bütün kötü şeyleri affedebilir.
Zaten bu kadar gözü kara evlendiğnize göre bunu göze almışssınız demektir.
Atılan imza kadını da erkeği de bir ömür boyu diğerinin sahibi yapmaz. Eşlerin her zaman ve her koşulda cayma hakkı vardır.
Eşinizi cezalandırmak istiyorsanız tazminat davası açın. Ondan ayrılmayarak sadece eşinizi değil masum bir bebeği de cezalandırmış olacaksınız.

Ve son olarak sakinleştiğinizde olaylara tarafsız bir gözle bakmayı deneyin.
Sizi bekleyen güzel bir hayat yerine sinir harbiyle geçecek bir hayatı tercih ediyor olabilirsiniz.

Doğru kararı vermeniz dileğiyle...

bunlara rağmen neredeyse yuva yıkan kadın oldum
ara bozucu aradan çekilip gitmesi gereken vicdansız oldum ya
az önce resmen ağladım bi mesaja cevap yazarken
kendimi o kadar kötü hissettim anlatamam
günlerdir berbat haldeyim
bir bugun toparlandım hiç ağlamamıstım
ama ruh halim gene iptal

sarsici bi durum tabi ki cok zor..herkesin her dedigini takma bosver..o kadar okuyoruz millet defalarca aldatiliyo,siddet goruyor da kocasini birakmiyor..eski sevgili hamileyim dedi diye mi birakacaklar,bebek var diye:))ustelik ortada yuva yok ki yikilsin..
iliski zaten bitmis bitmese sizinle olup ustune bir de evlenmezdi.. karsisina sen cikmissin karanliktan aydinliga cikarmissin..vicdansiz olan kadinlar;
ne olursa olsun adam yanimda olsun,evlenince degisir yada hamile kalayim da benden kopamasin mantigiyla iliskisini devam ettirmeye calisan kadinciklardir..biz kadinlar bu kadar dustuk mu??

Siz bilirsiniz.
Ama şunu unutmayın annesi ne kadar cadaloz babası ne kadar salak olursa olsun o bebeğin hiç bir suçu yok.
Ayrıca genç kızların hayallerinin kararmaması için evlilik kararından önce karşılarındaki insanı iyice tanımaları, sorunlu da olsa devam eden ilişkisi olan erkeklerle yeni bir ilişkiye başlamamaları gerektiğini düşünüyorum.
Şimdi burda gaz veren bir kaç kişinin yazdıklarıyla daha da fazla hırslanmışsınız anladığım kadarıyla. Ama samimi fkrimi yazmam gerekirse, yeterince tanımadan evlendiğiniz, sevgilisiyle sorun yaşarken ve ayrımak üzereyken korunmasız ilişki yaşayıp başına boyundan büyük dert alan, bu ilişkisiden hemen sonra başkasıyla evlenecek kadar sorumsuz ve akılsız ve şu anda ne halt yiyeceğini bilemeyen zavallı bir erkek için savaş veriyorsunuz.
Ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla zaten siz de bunun farkındasınız.
Dul damgası yemek konusuna gelirsek;
Maalesef bu konuyu önemsiyorsanız eşiniz bundan sonra size ne yaparsa yapsın ( hakaret, şiddet vs) boşanmayacağınız anlamına gelir. Ki ortada bir bebek varken bile boşanmamayı düşünen bir kadın diğer bütün kötü şeyleri affedebilir.
Zaten bu kadar gözü kara evlendiğnize göre bunu göze almışssınız demektir.
Atılan imza kadını da erkeği de bir ömür boyu diğerinin sahibi yapmaz. Eşlerin her zaman ve her koşulda cayma hakkı vardır.
Eşinizi cezalandırmak istiyorsanız tazminat davası açın. Ondan ayrılmayarak sadece eşinizi değil masum bir bebeği de cezalandırmış olacaksınız.

Ve son olarak sakinleştiğinizde olaylara tarafsız bir gözle bakmayı deneyin.
Sizi bekleyen güzel bir hayat yerine sinir harbiyle geçecek bir hayatı tercih ediyor olabilirsiniz.

Doğru kararı vermeniz dileğiyle...

gerçek sevgi, gerçek duygular bu kadar mı önemsiz
evet herşeye rağmen bana hala aşık bir eşe sahibim
git dediğimde dünyası kararan, çocuk gibi ağlayan
birşeyleri bitirmeyeceksem bu bir inat davası değil
elbette o bebeğin suçu günahı yok
ama karşılıklı iki insanın duygularıysa söz konusu olan
bu benim için daha doğmamış bir hayattan daha kıymetlidir
aşka aşık bir insan olmamdan dolayıdır bu
ki öldürelim asalım keselim de demedim bu denli yargılanmak için
şu da muhakkak ki
içini hırs,şeytanlık,para sevdası bürümüş şımarık çıkarcı bi anneden de
gerekirse çok daha sevgi dolu olabilirim yabancı da olsa bir bebeğe
olay eğer bir aldatmaysa tabiikide affedilmesi imkansızlaşır
ben iyi niyetli olup benden önceki bir kaza oldugunu varsaydım önceki yazdıklarım için

Ben eşinizle birbirinizi seviyorsanız ayrılmamanız tarafındayım. Sonuçta eski sevgiliyle yolunda gitmeyen şeyler yaşanmış ki adı üstünde eski sevgili olmuş kendisi. 4.5 aylık hamile olduğunu anlaması vs bunların hepsi tezgah hepimiz adetimiz 2 gün geçsin şüpheleniriz, üstelik kendisi şüpheli bir ilişkinin arkasından 4 ay nasıl farkedememiş hamile olduğunu. Belli ki kürtaj süresinin dolması beklenmiş. Bana göre iyi hazırlanmış bir oyun bu. Kaldı ki ne malum eşinizden olduğu? Siz evlenilecek kadar sevilmişsiniz ki o adamın eşi olmuşsunuz. Bence birbirinizi bırakmayın. Kafanızı toplayın. Eşinizi o oyuncunun eline bırakmayın. Onu mutlu etmeyin. Ne babalar var evliyken bile babalık yapmıyor ama ne babalar var ayrı olmalarına rağmen yokluğunu hissettirmiyor. Burda önemli olan dengeyi sağlayabilmek. Babalık için o kişiyle evli olması gerekmez. Lütfen ayrılmayın. Eşinize destek olun eminim ki onun içinde bu haber yıkım olmuştur. :( Allah kolaylık versin yardımcınız olsun. Psikolojik destek alın en kısa zamanda ve toplanın.

Back
X