Maşallahım var psikolojim bozuldu:(

lily_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
77
0
0
35
Diğer
Kizlar ayda 4-5 kilo verdirecek bir urun var mi ben kilo veremiyorum :26: boyum 1.60 kilom 62 bu sene universiteye basladim yurtta kaliyorum spor yapmak istiyorum ama ne vaktim ne de spor yapacak ortam var sadece gunde yarim saat okula yuruyorum tek yaptigim hareket bu. 2-3 senedir ayni kilodayim ya psikolojim bozuldu bir an once zayiflamak istiyorum arkadaslarim hep incecik 12 kilo vermem lazim ama ne yaparsam yapayim kilom bir gram oynamiyor gida takviyesi kullaniyorum bi kac haftadir ise yaramiyor bir kac kere kusmayi denedim o da cok igrenc yapmak istemiyorum zayiflama hapi mi alsam yani az yesem de olmuyor az yersem sadece kilomu koruyorum zayiflamiyorum bana destek urun lazim. 12 kilo nasil verilirr ya ( yardimci olursaniz bildiginiz ise yarayan bir urun varsa cok sevinirim dusunmekten uyuyamiyorum cok kafama taktim kafamin rahatlamasi icin 50 kiloya inmem lazim lutfen yardimmm.

Canim, ekmek tatli yeme! Diyet yap, ben dukan yaptim cokkkkk guzel kilo verdim. Ayrica, kilon cok fazla da degil... İnan verebilirsin 3 ayda 10 kilo ve saglikli bir sekilde verir, verdigin kiloyuda korur almazsin...

Bende üniversiteye ilk başladığım zamanlarda 70li kilolardaydım. Boyum 1.68 bu arada. Ekstra bişi yapmadan kilolar kendiliğinden gitti. Yalnız size mutlaka tavsiye edebileceğim şeyler akşam 6.30dan sonra kesinlikle yememeniz ve uykunuzu düzene sokmanız. Bunlar olduğu zaman kilo falan kalmıyo vallahi ben şu an 53 kiloyum akşamları yemiyorum.

Bende dukan yapiyorum ve oneririm sanada. Kilon cok yok bencede. ben dukanla 2.5 ayda 12 kilo verdim. 10 kilo daha vermek hedefim. Hic canini sikma dukana basla bence :)

Canim, ekmek tatli yeme! Diyet yap, ben dukan yaptim cokkkkk guzel kilo verdim. Ayrica, kilon cok fazla da degil... İnan verebilirsin 3 ayda 10 kilo ve saglikli bir sekilde verir, verdigin kiloyuda korur almazsin...

Dukan protein agirlikli bi diyetti galiba ama dedigim gibi yurtta kaliyorum ben ogrenciyim eti tavugu baligi nerden bulucam hergun :)

Bende dukan yapiyorum ve oneririm sanada. Kilon cok yok bencede. ben dukanla 2.5 ayda 12 kilo verdim. 10 kilo daha vermek hedefim. Hic canini sikma dukana basla bence :)

dukani bilmem nesi hikaye arkadasim hic bir diyet sekli yada tek tip beslenme sekli hayat boyu uygulanmiyor dukanla zayiflayan cok arkadasim var biraktiklari an hepside geri almislar eski hallerinden dahada kilolular hatta uc aydir 12 kilo verdim yaptigim tek sey spor +dikkatli beslenme...dikkatli beslenme ekmegi makarnayi tatliyi biraktim demek dil bilincli sekilde tukettim aksamlarida mumkun oldugunca en gec 7 gibi kestim kilolar kendiliginden gitti..spor olarakda kosu bandim var +evde egzersiz yapiyorum ilk bir ay spor salonuna gittim gercekten cok farketti evde yapilan sporla spor salonunda yapilan fakettiriyor gercekten ne yap et spora basla canim aksi halde kilo verilmez ne kadar dikkat etsende...

ben cok gec yatiyorum 12-1 gibi o yuzden en gec 8 de yiyorum ama erken yatacagim zaman 6 dan sonra yemiyorum belki sabirli olur beklersem uzun vadede veririm ama dedigim gibi cok kafama takiyorum uyuyamiyorum dusunmekten hemen bi kac ay icinde 50 kiloya inmem gerek .

Dukani bende cok duydum ama ben ogrenciyim hergun hergun et tavuk balik nerde yicem. :)

Dukan zorlar da, karatayı yapabilirsin. Ekmek şeker tatlıyı kestin mi istediğin kadar ye kilo gidiyo :) Karatayın kitabını al oku gerçekten aydınlanıyosun :)

Tebrik ederim seni. Dukan diyeti yapamam zaten yurtta kaliyorum ogrenciyim hergun hergun et sut tavuk balik nerden bulup yicem :) evde olsam spor yapardim ama yurtta oyle bi imkanim yok malesef ne yapacagimi sasirdim.

Canım öncelikle sakın kusmayı falan deneme bir daha bünye alışkanlık yapıyor sonrasında da hastalığa dönüşüyor diye biliyorum bu arada ben dukanda denedim ama 2 gün dayanabildim anca halsizlik, mide bulantısı baş ağrısı aklıma yumurta süt et geldikçe öğürüyordum iradeli değilsen benim gibi tavsiye etmem o yüzden sana anca şunu önerebilirim. Ben geçen yıl arkadaşımla birlikte aktarcıdan (eczanelerde de var) biberiye hapı almıştım. 1 ayda 5 kilo vermiştim onunla. Sonra o hap sayesinde su içme alışkanlığım oluştu. çok susatıyordu çünkü. Şuan 163 boy 52 kiloyum.

Son düzenleme:
Benimde cevremde kac kisi varsa dukan yapan.diyetleri bittikleri halde kilo alimi olmadi. dukanda butun asamalari tamamlarsan kilo alimi olmuyor. hangi diyet olursa olsun birakir birakmaz eski hayatina döner dikkat etmezsen illaki verdigi. kilolari geri alirsin

diger ogunler neyse de kahvalti ekmeksiz olur mu :)

İnsülin direncini kırmak için uzun süre hamurişi yememek şart. Kahvaltı ekmeksiz olur süper olur. 2 tane haşlanmış yumurta domates zeytin peynir. mis :)

Kusmayi bidaha denemem zaten :) 1 ayda 5 kilo cok iyiymis bu hapin adi ne canim ?

Öğrenciyken beslenmeye dikkat etmek, diyet programı uygulamak dünyanın en zor şeyi haklısın. Ne demiş büyüklerimiz, diyet yapacak kadar zengin değilim Ben derslerim öğleden sonra başladığından dolayı geç kalkar, öğlen kantinden kocaman bir tost yer, yanında meyve suyu içerdim kahvaltı olarak. Akşam da istediğim şeyi yerdim (Burger King de dahil olmak üzere:) . Ama aralarda hiç abur cubur, tatlı vs yemezdim. Böylece gün içindeki öğün sayım 2'ye düşmüş ve aldığım kalori miktarı da azalmıştı, baya kilo vermiştim.
Galeta, meyveli soda, etimek ve peynir bulundur buzdolabında(imkan varsa yurtta). Tatlı krizleri için kuru incir, kuru kayısı.

Kusmayi bidaha denemem zaten :) 1 ayda 5 kilo cok iyiymis bu hapin adi ne canim ?

biberiye hapı canım. yalnız alıcaksan orjinal olup olmadığını kontrol et mutlaka. Bide kalp hastalarına tavsiye edilmiyor. Günde bir tane içiyorsun kahvaltıdan sonra olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…