Canim, ekmek tatli yeme! Diyet yap, ben dukan yaptim cokkkkk guzel kilo verdim. Ayrica, kilon cok fazla da degil... İnan verebilirsin 3 ayda 10 kilo ve saglikli bir sekilde verir, verdigin kiloyuda korur almazsin...
Bende dukan yapiyorum ve oneririm sanada. Kilon cok yok bencede. ben dukanla 2.5 ayda 12 kilo verdim. 10 kilo daha vermek hedefim. Hic canini sikma dukana basla bence :)
Bende üniversiteye ilk başladığım zamanlarda 70li kilolardaydım. Boyum 1.68 bu arada. Ekstra bişi yapmadan kilolar kendiliğinden gitti. Yalnız size mutlaka tavsiye edebileceğim şeyler akşam 6.30dan sonra kesinlikle yememeniz ve uykunuzu düzene sokmanız. Bunlar olduğu zaman kilo falan kalmıyo vallahi ben şu an 53 kiloyum akşamları yemiyorum.
Bende dukan yapiyorum ve oneririm sanada. Kilon cok yok bencede. ben dukanla 2.5 ayda 12 kilo verdim. 10 kilo daha vermek hedefim. Hic canini sikma dukana basla bence :)
dukani bilmem nesi hikaye arkadasim hic bir diyet sekli yada tek tip beslenme sekli hayat boyu uygulanmiyor dukanla zayiflayan cok arkadasim var biraktiklari an hepside geri almislar eski hallerinden dahada kilolular hatta uc aydir 12 kilo verdim yaptigim tek sey spor +dikkatli beslenme...dikkatli beslenme ekmegi makarnayi tatliyi biraktim demek dil bilincli sekilde tukettim aksamlarida mumkun oldugunca en gec 7 gibi kestim kilolar kendiliginden gitti..spor olarakda kosu bandim var +evde egzersiz yapiyorum ilk bir ay spor salonuna gittim gercekten cok farketti evde yapilan sporla spor salonunda yapilan fakettiriyor gercekten ne yap et spora basla canim aksi halde kilo verilmez ne kadar dikkat etsende...
Dukan zorlar da, karatayı yapabilirsin. Ekmek şeker tatlıyı kestin mi istediğin kadar ye kilo gidiyo :) Karatayın kitabını al oku gerçekten aydınlanıyosun :)
Ekmeksiz olur mu ama hic bana gore degil :)
ekmegı kesmezsende kılo veremzsın ama....
Benimde cevremde kac kisi varsa dukan yapan.diyetleri bittikleri halde kilo alimi olmadi. dukanda butun asamalari tamamlarsan kilo alimi olmuyor. hangi diyet olursa olsun birakir birakmaz eski hayatina döner dikkat etmezsen illaki verdigi. kilolari geri alirsindukani bilmem nesi hikaye arkadasim hic bir diyet sekli yada tek tip beslenme sekli hayat boyu uygulanmiyor dukanla zayiflayan cok arkadasim var biraktiklari an hepside geri almislar eski hallerinden dahada kilolular hatta uc aydir 12 kilo verdim yaptigim tek sey spor +dikkatli beslenme...dikkatli beslenme ekmegi makarnayi tatliyi biraktim demek dil bilincli sekilde tukettim aksamlarida mumkun oldugunca en gec 7 gibi kestim kilolar kendiliginden gitti..spor olarakda kosu bandim var +evde egzersiz yapiyorum ilk bir ay spor salonuna gittim gercekten cok farketti evde yapilan sporla spor salonunda yapilan fakettiriyor gercekten ne yap et spora basla canim aksi halde kilo verilmez ne kadar dikkat etsende...
diger ogunler neyse de kahvalti ekmeksiz olur mu :)
Bende ögrenciyim ama evde kaliyorum. yurttaysan zor tabiDukani bende cok duydum ama ben ogrenciyim hergun hergun et tavuk balik nerde yicem. :)
Canım öncelikle sakın kusmayı falan deneme bir daha bünye alışkanlık yapıyor sonrasında da hastalığa dönüşüyor diye biliyorumbu arada ben dukanda denedim ama 2 gün dayanabildim anca halsizlik, mide bulantısı baş ağrısı aklıma yumurta süt et geldikçe öğürüyordum iradeli değilsen benim gibi tavsiye etmem o yüzden sana anca şunu önerebilirim. Ben geçen yıl arkadaşımla birlikte aktarcıdan (eczanelerde de var) biberiye hapı almıştım. 1 ayda 5 kilo vermiştim onunla. Sonra o hap sayesinde su içme alışkanlığım oluştu. çok susatıyordu çünkü. Şuan 163 boy 52 kiloyum.
Kusmayi bidaha denemem zaten :) 1 ayda 5 kilo cok iyiymis bu hapin adi ne canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?