Maske takmak

Fleabag11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
269
291
53
Merhaba herkese.
Bu aralar virüstür bakteridir iyice paranoyak lastim. İstanbul'da yaşıyorum ve toplu taşıma kullanıyorum. Maske kullanmayı düşünüyorum ne kadar faydalı olur? Siz bu salgınlardan korunmak için ne yapıyorsunuz? İyice psikolojim bozuldu çok kötü hissediyorum((

Bizim millette genel olarak soyle bir kanı var; maske takinca bulasici bir hastaligi oldugunu dusunup uzaklasmak.
Virusten korunmak icin taktiginizi anlamayip tam tersi etkide yaratabilirsiniz benden soyemesi.
Hijyen kurallarina dikkat edip bol bol ellerimizi yikayip mumkun olduğunca kapali kalabalik alanlarda bulunmamaya dikkat ediyoruz.evimizide sık sık havalandiriyoruz

Ah evet cahillik... Millet olarak bir de hasta olduğumuzda dışarıya çıktığımız zaman maske takmıyoruz ve herkese bulastiriyoruz maalesef.

Sosyal medyada abartıldığı gibi vahim durumda olduğunu düşünmüyorum şu an. Dezenformasyona katkıda bulunmamak lazım. Bu ülkede öyle olmadığı halde enkaz altındayım yardım edin diye tweetler atıp insanları yalan yanlış yönlendiren kişiler var. Sosyal medyada okuduğunuz her şeye körü körüne inanmayın ve genel hijyen kurallarına dikkat edin. Şimdilik tedavi bulunana kadar tek çare bu.

Yaşadığım ülkede 3 koronavirüs vakası bulunduğu halde bu kadar panik yapmadım bende mi bir sorun var aceba

Hijyene dikkat etmek ve oksüren insanlara fazla yaklaşmamak yapabileceğimiz tek şey, isterseniz maske takın ama asıl size hasta muamelesi yapılır..

Sırf bu yüzden okulu bırakmayı düşündüm desem. İyice kafayı yemeye başladım hiç iyi değilim.
yasadigimiz dünyada o kadar cok felaket var ki hangi birinden kaçabiliriz ki ? Olacak olan gelir seni bi sekilde bulur .siz tabiki önleminizi alın.toplu alanlarda çok bulunmayin .gerisi allahtan

Su sıralar herkes maske bilincinde ama. Ben ne zaman dışarı çıksam herkesi maskeli görüyorum o yüzden hasta muamelesi yapmazlar artik diye düşünüyorum çünkü insanlar bilincleniyor.

yasadigimiz dünyada o kadar cok felaket var ki hangi birinden kaçabiliriz ki ? Olacak olan gelir seni bi sekilde bulur .siz tabiki önleminizi alın.toplu alanlarda çok bulunmayin .gerisi allahtan
Evet haklısınız. Hastalıktan korunsan trafik kazası riski ondan korunsan deprem gelip seni buluyor anı yaşamak en doğrusu.

Aslında genel olarak toplu taşımalarda maske takma alışkanlığı edinsek çok faydalı bence. Özellikle kış aylarında. Gün içinde binlerce insan kullanıyor özellikle metro-metrobüsü.
İşte insanlar "beni hasta sanarlar" kaygısıyla takmaya çekiniyorlar ve bu yüzden her yıl salgınlar bu kadar artıyor ve uzun sürüyor. Toplum olarak kalabalık, kapalı yerlerde maske taksak her şey çok daha güzel olacak.

Tam tersine bir etki yaratınca belki insanlar uzak davranır.Bir bakıma iyi de

Uzakdoğu da mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…