Maske takmak

Evet gripken herkes maske taksa geri kalan insanların maske takmasina hiç gerek kalmaz ama kimsede bu bilinç yok maalesef.
İşte yavaş yavaş başlayacak. Herkes birbirinden görerek yapacak. Eğer takmak istiyorsanız takın. Hem sizin hem başkalarının sağlığı için.

Evet gripken herkes maske taksa geri kalan insanların maske takmasina hiç gerek kalmaz ama kimsede bu bilinç yok maalesef.
Kuaförde kadın kaşını aldırıyor. Her saniye burnunu çekiyor cinnet getirecektim. Kaşı alan bayanla ağız ağıza. Ha kaşını aldirmasin mi aldirsin tabi. Gripsen üç gün kimseyle temas kurma yada maske tak. Burun çekme seside cabasi

Ben de sınav kağıtlarından çok tiksiniyorum. Allahtan lisans bölümlerinde derse girmiyorum.

Ben hastayken odama kapanıp ailemle aynı sofraya oturmuyorum, milletteki rahatlığa bak ya. İşte bu yüzden her yıl griptir enfeksiyondur yaz kış bitmiyor ve bu kafayla hiç bitmeyecek.

Ben de sınav kağıtlarından çok tiksiniyorum. Allahtan lisans bölümlerinde derse girmiyorum.
Acaba mikroplar kağıt gibi yerlerde uzun süre kalır mı emin değilim. Belki de yersiz endişe ediyorsunuzdur.

Su sıralar herkes maske bilincinde ama. Ben ne zaman dışarı çıksam herkesi maskeli görüyorum o yüzden hasta muamelesi yapmazlar artik diye düşünüyorum çünkü insanlar bilincleniyor.

İnşallah öyledir bende doğru bulmuyorum. İçinizi rahatlatacaksa takın

tatildeyim gelirken ucakta yanimda cinli bir cift vardi. kaldigim yerde bize biraz uzak olsa da yine de ayni ortamda bulunmak zorunda oldugum cinli bir aile var. bazilari kafayi yemis gibi hoaahoaaaaaggg diye onlari gordugu yerde kaciyor, onun disinda herkes cool kaliyor gozlemledigim kadariyla. sanirim bizim ulkemiz bilgi kirliliginin cok etkisinde kaliyor.

grip icin diyorsaniz zaten grip olan kisilerin maske takmasi gerekir, onlar takmiyorsa siz kendinizi korumak icin takabilirsiniz. coronavirus icin su anlik buyuk abarti tepkilere saglikli bakmiyorum. iciniz rahat edecekse takin ama kimse niye taktin demez.

Korkmayın daha istanbul da yok tr gelmedi . Ben önümüzdeki hafta pekin e gidicem . Sonra tayvan var
Uçucu personelim mecburen gidip geliyoruz. Yani havalimanına tarama cihazı konmuş uzak doğudan gelen uçaklar taraniyormus
Bilemiyorum bizlerde çok huzursuzuz umarim bi an once biter bu kabus sıçramaz daha fazla bu taraflara avrupa da görülmüş ama medya tam olarak gerçekleri yansıtmadığı için bir şey bilemiyoruz kendimizde korunmaya devam..

Evet, biz ülkecek çok evhamliyiz ben de dahil. Bu kadar kafaya takmayi benim de mantığım almıyor ama elimde değil maalesef.

Yine de dikkatli olun siz. Bağışıklığınızı yüksek tutun lütfen.

Ah size kolay gelsin öyleyse işiniz zormuş. Evet korunmaya, genel hijyen kurallarına uymaya devam korkarak hiç yaşanmaz çünkü.

Belirtileri normal grip gibi. Bir de kimisinde belirti vermeden iyileşiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…